odpocet
0 päeva jooksul
16 tunni pärast
25 minuti pärast
3 sekundi pärast

Aurupotid ja lisad

Kuva filtrid
Kuva filtrid
Sorteeri
8 kaupu kokku
Aurutaja CONVENIENT SERIES DELUXE VC502D10 9 l, valge, Tefal TEF7211004777
Aurupott ORIGINAL-PROFI COLLECTION 24 cm, Fissler
134 €
FS84788240000
Madal pott VITALIS 28 cm, WMF
–15 %
171 €
202 €
WM1743016040
Aurupott ORIGINAL-PROFI COLLECTION 28 cm, Fissler
Outlet –15 %
140 €
165 €
FS84788280000
Aurutaja CONVENIENT SERIES VC145130 6 l, valge, Tefal
75,59 €
TEF7211002933
Aurutaja CONVENIENT SERIES VC140131 6 l, must, Tefal
80,09 €
TEF7211001105
Aurutaja sisend MAMI 24 cm, roostevaba teras, Alessi
115 €
ALSG307
Sparglipott EDO 4 l, Alessi
125 €
ALPU309

Aurupotid: tervislik ja lihtne toiduvalmistamine

Aurupotid on ideaalne valik kõigile, kes soovivad tervislikult süüa teha, ilma maitses järeleandmisi tegemata. Auruga toiduvalmistamisel säilitavad toiduained suurema osa vitamiinidest, mineraalidest ja loomulikust värvist, struktuurist ja maitsest – ilma rasva või tarbetute maitseainete lisamise vajaduseta. Need sobivad köögiviljade, kala, liha, riisi ja klimpide valmistamiseks ning säästavad tänu ühtlasele soojusjaotusele ka energiat.

Aurupottide eelised

  • Toitainete säilitamine – õrn valmistamine ilma vitamiinide ja mineraalide tarbetu väljapesemiseta.
  • Intensiivne loomulik maitse – toorained säilitavad autentse maitse ilma suure hulga vürtside vajaduseta.
  • Universaalne kasutus – alates köögiviljadest ja kalast kuni klimpide või lisanditeni.

Parimate aurutite kaubamärgid

Kui otsite kvaliteetset aurutajat, siis vaadake kindlasti kaubamärgi WMF valikut, mis toodab vastupidavaid ja elegantseid roostevabast terasest auruteid praktiliste detailidega igapäevaseks kasutamiseks. Huvitav valik on ka Alessi, kaubamärk, mis rõhutab nii disaini kui ka funktsionaalsust – selle aurutajad on esteetilised, aga samas täielikult kasutatavad igapäevases köögis.

Aurutite hooldus

Funktsionaalsuse säilitamiseks soovitame aurutajat pesta käsitsi või vastavalt tootja juhistele, vältida agressiivseid vahendeid ja hoida kuivas kohas. Oluline on ka kõigi osade regulaarne kontroll – eriti sõelte või perforeeritud sisestuste puhul, mis puutuvad otseselt kokku toidu ja auruga.

Aurutaja peaks kindlasti olema igaühe köögis, kes hindab tervislikku eluviisi ning kompromissitu maitsega toite.

Sind võib huvitada