Noad
Kategooria:
Tooted (790)
-
Tarvikud (106)
Tarvikud nugade pikaealisuse tagamiseks -
Tourne (1)
Terav ots linnuliha tükeldamiseks -
Lõikamine (0)
-
Tomat (8)
Hambulised serva jaoks, mis lõikab siledalt koort, tomatite ja sidrunite jaoks -
Komplektid (123)
Esmaklassiline köögivarustus ja populaarne kingitus -
Kokanoad (96)
Köögitarvikute põhiosa, universaalne liha ja köögiviljade jaoks -
Universaalne (26)
Lühem ja kitsam kokanoa variant -
Steigi jaoks (13)
Tõelise naudingu saamiseks lihast ja ubadest -
Jaapani (104)
Lõikamise kunst igas lõikes -
Santoku (47)
Jaapani kokanoad täpsuse ja kiiruse tagamiseks -
Leivanoad (54)
Sakiline tera kõva kooriku jaoks -
Taskunoad (16)
Kokkupandav nuga taskusse, seljakotti ja autosse -
Lihanoad (46)
Kitsas tera liha täitmiseks -
Konditustamine (15)
Kitsas ja tugev luu juures töötamiseks, linnuliha ja kõõluste jaoks -
Lastele (1)
Lõikamise õppimine ilma riskita -
Koorimiseks (0)
-
Koorimiseks (52)
Ümarad väikesed noad köögiviljade ja puuviljade jaoks -
Hakkimine (20)
Teravus ja raske tera luude ja liigeste jaoks -
Juustu jaoks (14)
Viilude, kiilude ja kreemjate delikatesside jaoks -
Viilutamine (11)
Pikk tera ühtlaste lihatükkide jaoks -
Lihunikunoad (13)
Tugevad, paksud ja teravad, suurte tükkide tükeldamiseks -
Lihanoad (0)
-
Sink (22)
Pikk ja sile tera õhukeste viilude jaoks -
Lõhe jaoks (2)
Pikad ja õhukesed täiuslike fileede jaoks -
Kondiitritoodetele (1)
Täpne lõige ilma murenemiseta -
Kuidas valida kokanuga: täielik juhend
-
Kuidas valida õige noa pikkus
-
Kuidas valida lühikest nuga: põhjalik juhend
titleShort
Kategooriad (6)
Brändid (3)
Artiklid (0)
Tooted 790


5.0
58 arvustust


4.9
35 arvustust


4.6
28 arvustust


5.0
13 arvustust


- 52%
5.0
12 arvustust


4.5
6 arvustust

5.0
9 arvustust


4.7
3 arvustust


5.0
8 arvustust


4.7
11 arvustust


5.0
4 arvustust


4.0
4 arvustust

5.0
10 arvustust


5.0
7 arvustust


5.0
13 arvustust

5.0
9 arvustust


5.0
1 arvustus


4.5
4 arvustust

4.9
107 arvustust


4.9
107 arvustust


5.0
3 arvustust


4.9
10 arvustust
Kööginoad: täpsuse ja kvaliteedi kooslus
Kööginoad on iga köögi põhialus ning õigesti valitud mudel võib toidu valmistamise oluliselt lihtsamaks ja nauditavamaks muuta. Kvaliteetne nuga ei taga mitte ainult tõhusat ja ohutut lõikamist, vaid aitab ka paremini säilitada koostisosade struktuuri ja värskust.
Kööginoatüübid
- Kokanuga – universaalne tööriist laia teraga, mis sobib liha, köögiviljade lõikamiseks ja ürtide hakkimiseks.
- Kondiitrinuga – sakilise teraga nuga võimaldab hõlpsalt leiba ja saiakesi lõigata ilma neid deformeerimata.
- Juurviljanuga – väike ja käepärane nuga, mis sobib ideaalselt köögiviljade ja puuviljade koorimiseks, puhastamiseks ning täppistöödeks.
Terade materjalid
- Roostevaba teras – korrosioonikindel, kergesti hooldatav ja säilitab pikka aega teravuse.
- Süsinikteras – äärmiselt terav, kuid hooldusmahukam, kuna on korrosioonile vastuvõtlik.
- Damaskuse teras – mitmekihiline teras, millel on ainulaadne muster, ühendab endas tugevuse, teravuse ja visuaalse atraktiivsuse.
- Keraamilised noad – äärmiselt teravad ja kerged, ideaalsed puu- ja köögiviljade lõikamiseks, kuid on hapramad ja löökidele tundlikumad.
Parimad kööginugade kaubamärgid
Kvaliteetse noa valimisel on oluline valida tunnustatud tootja, kes ühendab endas täpse käsitöö ja kaasaegse tehnoloogia:
- WÜSTHOF – Saksa kaubamärk, millel on rohkem kui 200-aastane traditsioon, tuntud oma täpse töötluse ja kvaliteetse terase kasutamise poolest. Selle noad on populaarsed professionaalsete kokkade seas üle maailma.
- ZWILLING – teine Saksa tootja pika ajalooga, mis pakub laias valikus nuge, mida iseloomustab uuenduslik disain ja tippkvaliteet.
- DELLINGER – kaasaegne kaubamärk, mis ühendab traditsioonilise käsitöö ja tänapäevased tehnoloogiad. Selle noad on hinnatud nende originaalse disaini ja suurepäraste lõikeomaduste poolest.
Nugade hooldus ja käsitsemine
Nugade pika eluea ja teravuse säilitamiseks on oluline järgida mõnda põhireeglit:
- Käsipesu – isegi kui mõned noad on märgitud nõudepesumasinas pestavaks, on soovitatav neid käsitsi pesta, et vältida tera kahjustamist.
- Regulaarne teritamine – optimaalse teravuse säilitamiseks on vajalik nuge regulaarselt teritada kas terituspulga või teritajaga.
- Õige hoiustamine – nuge tuleks hoiustada noaplokis, magnetliistul või kaitsvas ümbrises, et vältida tera kahjustamist.
Investeering kvaliteetsesse kööginoasse tasub end ära mitte ainult toiduvalmistamise mugavuse, vaid ka ohutuse ja töö tõhususe seisukohalt. Õigesti valitud nuga hõlbustab igapäevast toiduvalmistamist ja tagab suurepärased tulemused.