odpocet
4 päeva pärast
0 tunni pärast
39 minuti pärast
39 sekundi pärast

vaagnad

Kuva filtrid
Kuva filtrid
Sorteeri
102 kaupu kokku
Tapase taldrik ICE WHITE 16,5 cm, MIJ
8,79 €
MIJC2332
Sushi ja sashimi taldrik COBALT BLUE 43 x 22,5 cm, MIJ
74,99 €
MIJC6243
Serveerimistaldrik AQUA SPLASH 20 x 14 cm, sinine, MIJ
16,49 €
MIJC5428
208786 talir na sushi terra 46 x 12 cm seda obdelnik keramika mij MIJC4100
Tapase taldrik ICE PINK 16,5 cm, MIJ
8,79 €
MIJC2676
215732 servirovaci talir legio nova 37 x 25 cm cerna kamenina eva solo
–30 %
69,96 €
99,95 €
ES787291
Serveerimistaldrik BB BLACK 29,5 x 12 cm, ristkülikukujuline, must, MIJ MIJC4047
Serveerimistaldrik CONTOUR 24 x 15 cm, sinine, keraamika, MIJ
21,99 €
MIJC0363
Söögitaldrik 27 cm, hall/kreemjas, Bitz
19 €
BITZ821403
Magustoidutaldrik AQUA SPLASH 17 x 11 cm, ovaalne, sinine, MIJ MIJC5423
Serveerimistaldrik SABLO L 21 x 15 cm, kreemjas, Blomus
–15 %
17,29 €
20,35 €
BM64111
Serveerimistaldrik CONTOUR 24 x 15 cm, valge, keraamika, MIJ
21,99 €
MIJC0360
Magustoidutaldrik GASTRO 17 cm, roheline, Bitz
11,07 €
BITZ14110
Serveerimistaldrik FROMAGE 18 cm, pruun, puit, Nicolas Vahé
47,99 €
NV161601456
Taldrik WHITE SPIRAL 21,5 cm, valge, MIJ
14,29 €
MIJC8176
Up
Veel tooteid

Taldrikud - elegantne viis toidu serveerimiseks

Milleks kasutatakse taldrikuid?

Taldrik on suur lame serveerimisalus, tavaliselt ovaalse, ristkülikukujulise või ümmarguse kujuga, mida kasutatakse liha, köögiviljade, singi või muu toidu (kuuma või külma) serveerimiseks. Neid kasutatakse sageli pereõhtutel, seltskondlikel üritustel, pidudel, pulmades, bankettidel ja restoranides kuumade toitude, eelroogade, terve kalkuni või pardi, põhiroogade, magustoitude, puuviljade, kreekerite, võileibade ja muude toitude serveerimiseks. Need on tänu oma suurele suurusele väga praktilised ja võimaldavad lisaks esitada toitu hästi organiseeritult ja esteetiliselt.

Mis vahe on serveerimiskandik ja serveerimistaldrik?

serveerimiskandik ja taldrikut on võimalik eristada mitmeti, sest mõlemad on lamedad ja neid kasutatakse toidu transportimiseks või serveerimiseks.

Salv on kaasaskantav (sageli käepidemetega) taldrik, mida kasutatakse klaaside, jookide või suupistete lauale (söögituppa, elutuppa või terrassile) transportimiseks . Esemete mahakukkumise vältimiseks võivad kandikud olla kõrgendatud külgedega ja sageli on need valmistatud erinevatest materjalidest, sealhulgas metallist, plastikust või puidust.

Seevastu taldrik on tavaliselt valmistatud portselanist või keraamikast ja seda kasutatakse otse selle pinnale asetatud toidu serveerimiseks . Seda saab kasutada toidu transportimiseks köögist söögilaud , kuid te ei aseta sellele teisi nõusid või konteinereid, nagu teete seda kandiku puhul.

Kokkuvõttes võib toidu serveerimiseks kasutada nii kandikuid kui ka taldrikuid, kuid kandikud on tavaliselt väiksemad ja neid kasutatakse väiksemate toitude ja klaaside transportimiseks, samas kui taldrikud on suuremad ja neid kasutatakse liha või köögiviljade serveerimiseks.

Kulina saadaval olevad serveerimisalused on hoolikalt valitud sellistelt tippmarkidelt nagu Blomus, Revol, MIJ, ja Bitz. Toidu elegantseks serveerimiseks võite vajada ka kookide aluseid, juustu- ja tapaselaudu, leivakorve ja muid väikeseid serveerimisnõusid.