Ahjunõud

3 items total
Ahjunõu MOMENTS 24 cm, Burgundia punane, malm, Fissler FS064510240000
Ahjunõu MOMENTS 20 cm, elevandiluu valge, malm, Fissler FS064500200000
Ahjunõu MOMENTS 20 cm, Burgundia punane, malm, Fissler FS064510200000

Ahjuvormid - teie köögi kohustuslik osa

Milline on täiuslik ahjuroog?

Ahjuvorm, mida sageli kutsutakse pajaroogaks, tõenäoliselt arhailisest prantsuse sõnast casse, mis tähendab väikest kastrulit, on suur ja sügav roog, mida kasutatakse nii ahjus kui ka serveerimisnõudena (sel põhjusel on see mõnikord varustatud väikeste käepidemetega). See on üks peamisi köögitööriistu ja seda saab kasutada mitmel otstarbel. Küpsetusnõusid saab kasutada magusate ja soolaste toitude, magustoitude ja õhtusöögi, köögiviljade, liha- või puuviljaroogade valmistamiseks. See võib asendada küpsetuspanni või isegi küpsetuspanni, seega veenduge, et hangite endale kvaliteetse ahjuvormi, mis teenib teid kaua ja mis näeb teie köögi tööpinnal hästi välja.

Ahjuvormid on valmistatud kuumakindlast materjalist, näiteks klaasist, metallist või savinõudest, mis peavad vastu temperatuurile 250 °C ja sobivad kasutamiseks ahjus.

Milleks saab ahjuvormi kasutada?

Küpsetusnõusid saab kasutada paljude kulinaarsete eksperimentide jaoks, nii et kvaliteetne ahjuvorm teenib teid mitte ainult aastaid, vaid ka üsna sageli. Küpsetamiseks võite kasutada pajarooga:

  • pajaroad (makaronid või köögiviljad)
  • gratineeritud kartulid
  • enchiladas ja quiches
  • puuviljakrõpse
  • lasagnas
  • liha

Veebisaidil Kulina leiate peamiselt keraamilisi, portselanist ja keraamilistest materjalidest ahjuvormi. Kui otsite suurepärast ahjuvormi, peaksite vaatama, mida Revol brändi pakub. Me garanteerime, et nende keraamika vormid ja värvid hämmastavad teid! Prantsuse kaubamärgi legendaarsed küpsetusnõud Emile Henry valmistatud HR® (High Resistance) keraamikast, mis tagab kuumuse ühtlase leviku, mis võimaldab toidu küpsetamist ideaalselt kuni keskkohani. Nende retrohõnguline välimus ja ilusad värvid sobivad suurepäraselt igasse kööki ning nende abil saate oma toidud hõlpsasti otse ahjust lauale ja külmikusse serveerida.

Ärge kasutage metallnõusid, sest need võivad keraamiliste nõudega kaetud väliskihti nikerdada või kraapida!