Aurutid – tervislikum ja maitseküllasem toiduvalmistamisviis
Aurutamine on üks õrnemaid toiduvalmistamise meetodeid. See säilitab toidu loomuliku maitse, värvi ning suurema osa toitaineid ja vitamiine – ideaalne kõigile, kes hindavad tervislikke eluviise.
Milleks aurutid sobivad?
- köögiviljade õrnaks valmistamiseks ilma maitse ja toitainete kadudeta
- kala, mereandide ja kanaliha aurutamiseks
- toidu soojendamiseks ilma kuivamise või kõrbemiseta
- riisipallide, bao-kuklite ja dim sum’i valmistamiseks
- kartulite või klimpide keetmiseks ilma veega kokkupuuteta
Parimad tooted turul
Kui otsite tõeliselt usaldusväärset aurutit, soovitame tooteid firmadelt WMF, Joseph Joseph ja Fissler. Need brändid pakuvad funktsionaalseid ja läbimõeldud lahendusi – alates kokkupandavatest silikoonvormidest kuni professionaalsete roostevabast terasest sisestusteni, mis sobivad ideaalselt pottidesse.
Auruti töötab teie köögis suurepäraselt koos kvaliteetse potiga, kausiga ettevalmistatud köögiviljade jaoks või köögitangidega ohutuks serveerimiseks. Ja kui te aurutamist tõsiselt võtate, võib kasulik olla ka integreeritud aurutamisfunktsiooniga kiirkeedupott.