Kohvipäevad
Kohvipäevad
☕ Nautige maksimaalselt oma lemmikjoogi iga lonksu.
Milline kohvimasin on õige teie jaoks?
Tilkkohvimasin
Me teame tilkkohvimasinat igast Ameerika filmist. Põhjatu (joo-palju-tahad) veekeetja on iga korraliku söögikoha oluline osa ja see lahendab kõik alates mõrvast kuni südamevaluni.
Miks soetada ka endale üks? Suure kohvikoguse valmistamiseks!
Kontorisse, kui te ei soovi seista pikas järjekorras, et saada tassikest kohvi. Koju, kui vajate pidevat dopingut kodukontoris või olete lihtsalt kohvi armastav pere. Ja naturaalse filtrikohvi peene kuid täidlase maitse pärast.
Ameerika ikooniks on kaubamärgi KitchenAid tilkkohvimasinad, Smeg kohvimasin kaunistab teie köögikappe ja praegune tehnoloogiatäht on Filka sari Saksa kaubamärgilt Severin.
Kangiga kohvimasin
Kas teile meeldib kohvi ja selle mitmekülgsete maitsete avastamine ning erinevate asjade katsetamine? Kas lihtsalt nupule vajutamine on teie jaoks igav? Kangiga kohvimasin annab ruumi eneseteostuseks.
Miks soetada ka endale üks? Kohvikukvaliteediga kohvi nautimiseks!
Kohvi valmistamine kangiga kohvimasinas on rituaal. See hõlmab jahvatamist, vahustamist, veetemperatuuri valimist. Tunnete värskelt jahvatatud ubade aroomi ja koduse barista rahulolu. Tänu kõrgele rõhule valmistamise käigus ja lühikesele ekstraheerimisajale on tulemuseks tugev, tõeline espresso. Kvaliteetsed kohvimasinad suudavad hoida stabiilset rõhku kogu ekstraheerimisprotsessi vältel ja takistada veetemperatuuri langemist. Tippmudelite seas on kohvimasinad sellistelt kaubamärkidelt nagu KitchenAid või Smeg.
Severin Filka
Täisautomaatne tilkkohvimasin integreeritud kohviveskiga.
Suurepärase disainiga tehnoloogiline uuendus
Integreeritud kohviveski
Värskelt jahvatatud kohv ilma, et peaksite ise kohal olema. 15 minutit pärast jahvatamist kaob kuni 60% kohvi aroomist. Tilkkohvimasinate puhul, millel puudub integreeritud kohviveski, tuleb kohvi eraldi jahvatada. Värskuse huvides on soovitatav jahvatada vahetult enne kohvi valmistamist. Aja seadistamisel võtab masin kogumispunkrist eelnevalt jahvatatud kohvi.
Kas soovite ärgata tõeliselt värske kohvi lõhna peale? Seadistage oma Filka kohvimasin, integreeritud kohviveski jahvatab kohvi enne valmistamist ja teie ülesanne on üles ärgata. Jahvatamine toimub ka erakordselt vaikselt.
Tassi ja teekannu jaoks
Filka kohvikann mahutab 10 espressotassi ja valikus on kaks tüüpi – klaas, mida saab hoida kohvimasinas temperatuuri hoidmise režiimis, või termoveekeetja, mille saab lauale asetada.
Samas võite ka masinas lihtsalt valmistada ühe väikese tassitäie või termoskruusi kaasa võtmiseks. Kohvimasin on sobilik iga suuruse jaoks.
Korduvkasutatav filter
Kohvimasin on varustatud keskkonnasõbraliku, korduvkasutatava, nõudepesumasinas pestava kullavärvi filtriga. Võite kasutada ka tavalisi paberfiltreid.
Klaas või portselan
Espresso ainult portselanis
Mida eksperdid ütlevad? Klassikaline espresso või lungo käib ainult portselani. Cappuccino puhul on valiku küsimus, kas naudite seda rohkem tassist või klaasist. Ja te ei pea piirduma traditsioonilise valgega. Revoli tassid pidid olema lahendus plasttopsist joodavale õnnetule kohvile. Humoorikast tassist on saanud kindel ja populaarne kingitus.
Latte klaasis
Piimaga kohvi või lattet on kõige parem nautida klaasist. Nähtavalt eraldatud kohvi- ja piimakihid näitavad barista meisterlikkust ning kuuluvad kohvinaudingu juurde. Saksa klaasitehase Nachtmanni Barista seeria on esmaklassilise klaasitöö ja kohvimeistrite kaasaegsete trendide liit.
Stiilsed mokamasinad
Moka kann töötab sarnaselt survekeetjale. See valmistab kiiresti ja raevukalt tassitäie, mis ei ole nii kange kui espresso, kuid on kangem kui tilgakohv. Ekstraheerimine toimub kiiresti ja keeva veega, miinuseks on enamikes odavamates masinates esinev „kõrbemaitse“. Kuid Alessi teekannude puhul on valmistajad mõelnud disaini kõrval ka funktsioonile. Nende moka kannud lõpetavad õigel hetkel automaatselt kohvi filtreerimise, aidates kõrvaldada mõru järelmaitset ja säilitada täidlast aroomi.
Presskannud – kohv terviseks
Lihtsaim kohvimasin on ka kohvi suhtes kõige õrnem. Seda siis, kui järgite kolme põhireeglit – jäme jahvatus, kuuma, kuid mitte keeva vee kasutamine ja kogu kohvi valamine korraga ekstraheerimise peatamiseks. Siis saate nautida rikkaliku maitsega kohvi, milles väärtuslikud õlid ja antioksüdandid ei hävine.
Tõelistele puristidele
Kas suhtute kohvi puhtusesse tõsiselt? Kõigi hipsteritele ja hygge ning joie de vivre’i armastajatele on olemas puristlikud tilkkohvimasinad. Valage kohv lihtsalt läbi filtri ja laske sellel 5 minutit seista. Täiusliku ja ülimalt õrna kohvi jaoks.
Kohviveskid
Kas teadsite, et kohviuba sisaldab kuni 800 erinevat lenduvat aroomiosakest ja maitset? Ja 15 minutit pärast jahvatamist kaob kuni 60% aroomidest? Kui soovite oma kohvi tõeliselt nautida, on oluline valmistada see värskelt jahvatatud ubadest. Jah, teadlik olemise ja iga hetke nautimise vaimus peaksime kasutama oma kätt ja jahvatama kohvi traditsioonilises käsiveskis. Või rõõmustama silmi stiilse kaunitariga, kes teeb seda hea meelega meie eest.