Dekanter Margaux Riedel
Code: RD201703Related products
Product detailed description
Margaux dekanter, nagu ka sama kollektsiooni Macon ja Marne dekanterid, on inspireeritud klassikaliste konjaki- või viskipudelite kujust. Juba esimesel pilgul selle õunakujulisi kumerusi vaadates on tunda vanade aegade stiilsete baaride ja veinibaaride atmosfääri. Samal ajal aga kaldub selle lihtsus samal ajal nii populaarseks saanud minimalismi poole, mis meelitab ka kõiki moodsa disaini austajaid.
Puhtad jooned ja vormid on lihtsalt ajatu element, mis moodustab kujuteldava niidi, mis ühendab tootedisaini üle põlvkondade.
Suur lame ümmargune põhi, kumer õunakujuline kuju ja mõõdukalt sirge kael. Tegemist on Margaux käsitsi puhutud kristallkannuga, mis on disainitud maksimaalset kasutusmugavust silmas pidades. Olenemata sellest, kas teile meeldivad klassikalised vormid või kaasaegne, puhas stiil, Margaux dekanter on alati ainulaadne kaaslane teie laual, lastes veinil endal mängida peategelase rolli. Lihtne käsitsemine ja praktilisus meeldivad eriti neile, kellele keerulise kujuga dekanterid on liiga keerulised. Lihtsuses peitub ilu.
Kollektsioon M
2017. aastal toob Riedel turule käsitsi valmistatud kristallkannude kollektsiooni "M" - Macon, Margaux ja Marne, mis on nimetatud Prantsusmaa edelaosas, Uue-Aquitaine'i piirkonnas asuvate viinamarjakasvatuspiirkondade järgi. Nende looja Maximilian J. Riedela, uued vormid võimaldavad peent dekanteerimist ja sobivad seega väga hästi nii aastakäigu punaveinide kui ka noorte valgete veinide jaoks.
Nende lihtsus on väga klassikaline, kuid samas ajatu ja kaasaegne. Maximilian Riedel ise ütleb, et "M" kollektsiooni disain vastab praegustele minimalismi suundumustele: "Back to basics. Kuigi Riedel topelt- või kolmekordse dekanteerimisega dekanterid on äärmiselt praktilised, võib mõne inimese jaoks olla nende kasutamine liiga keeruline. Kolme uue "M" dekanteriga oleme astunud de facto sammu tagasi ja pakume alternatiivi, mis peegeldab täielikult ajastu vaimu."
Christian Moueix' mõtisklus dekanteerimise üle:
"Mina isiklikult eelistan dekanteerimist nii noorte kui ka küpsemate veinide puhul. Küpsete veinide puhul on dekanteerimine austuse väljendus, noorte veinide puhul aga usalduse väljendus. Küpsete veinide dekanteerimine vahetult enne serveerimist tagab, et veini värvi ja selgust ei halvendaks veini ladustamise ajal tekkinud setted. Noorte veinide dekanteerimine paar tundi enne serveerimist annab veinile võimaluse arendada oma buketti, omandada küpsusastet, mille ta muidu saavutaks alles aastatepikkuse ladustamise käigus."
Be the first who will post an article to this item!