Forged
Forged kaubamärk - sündinud armastusest toidu valmistamise ja söömise vastu
Idee, et luua kaubamärk, mis pakub silmapaistvaid, atraktiivseid, kvaliteetseid, kuid ennekõike odavaid nugade tootesarju, ja kombineerida see Jaapani traditsioonilise nugade sepistamisega, sündis Hollandis 2014 aastal.
2015 aastal loodi Forged kaubamärk ja müüma hakati kahte nugade tootesarja: Brute ja Intense. Paljud kokad ja kodukokad armusid nende kvaliteeti ja sepistatud noa stiili ja juba varsti ilmusid uued kollektsioonid uute nugadega. Alates 2021 aastast on Forged kaubamärk pakkunud 6 erinevat tooteseeriat – Katai, Olive, Sebra, VG10, Brute ja Intense (saate rohkem lugeda nende kohta SIIT). Igaühel on omad head omadused, sepistatud välimus ja ainulaadne käepideme disain. Kõik Forged noad on märgitud Forged logoga, mis on stantsitud iga noa peale.
Kuid kuidas Forged nuge tehakse?
Forged nugade põhiidee on toota nuge traditsioonilisel viisil. Sepistamist kasutatakse nugade tugevamaks muutmiseks ja tera ühendamiseks. Lisaks muudab kvaliteetne käsitsi sepistamine noa mitu korda tugevamaks. Sepistatud teras ei murdu nii kergesti ja pärast vastavat kuumtöötlemist on nugadel suurem vastupanuvõime ja vastupidavus.
Forged kaubamärgi loojad otsustasid ühendust võtta ühe väikse, kuid kirgliku noatootmistehasega, kus töötasid entusiastlikud nugade tegijad, kes tootsid käsitsi iga oma traditsioonilisel viisil valmistatud noa. Nende kirg ja nugade tegemise oskus on Forged kaubamärgi nimes, kvaliteedis ja ainult nendele omases stiilis, mida on kerge ära tunda.
Lugege rohkem, kuidas Forged kaubamärgi noad on tehtud siit.