Glasuurikotid

1 items total
Taignadosaator GOOD GRIPS 1,0 l, must, plastik, OXO
27,37 € –9 %
24,70 €
OXO11231000

Kondiitritoodete varrukad - suurepärane vahend küpsetusfännidele

Mis on kondiitritoodete varrukad?

Kondiitrihülss, mida mõnikord nimetatakse ka"pitsikotiks" või "kondiitrikotiks", on kooniline küpsetamistarvik - kott, mille otsas on auk ja otsik kookide või muffinite, pirukate, küpsiste ja muude küpsetiste kaunistamiseks. Mõned kondiitritoodete varrukad on ühekordsed, mõned on korduvkasutatavad ja kui ostate kaunistuskomplekti, mis sisaldab kondiitrikotti, saate tavaliselt ka komplekti vahetatavaid otsikuid, millel on eri suurusega augud ja perforeeringud erinevate kreemimustrite jaoks.

Milleks saab kasutada pihustuskotti?

Kondiitrihülsil on mitmeid kasutusviise, mis võivad osutuda teie jaoks äärmiselt kasulikuks. Mida saab teha pihustuskotiga?

  • kaunistada kooke, küpsiseid ja igasuguseid küpsetisi
  • pigistada tainasid, taignaid, kreeme ja vahustatud munavalgeid küpsetusplaadile
  • stiliseeri oma roog, pressides püreestatud koostisosi, nagu kartulid, taldrikutele või taldrikutele

Kuidas valida õige pihustuskott ja kuidas seda kasutada?

Kõigepealt tuleb kontrollida retsepti, lugeda küpsetamisjuhiseid ja vaadata illustratsioone, et otsustada, millist otsa oma torukoti jaoks kasutada.

Veebisaidil Kulina on võimalik saada nii ühekordselt kasutatavaid kui ka korduvkasutatavaid kondiitritoodete varusid ning valik sõltub retseptist ja teie isiklikest eelistustest.

  • ühekordsed kondiitrikotid on kasutajasõbralikumad, neid ei ole vaja puhastada ja kui kasutate torukotti vaid aeg-ajalt, siis on võimalik ka ise teha torukott näiteks sügavkülmutamiseks kasutatavast kilekotist.
  • kui aga küpsetate ja kaunistate sageli kooke, kui vajate palju kreemi või glasuuri ja kui soovite kasutada keskkonnasõbralikke lahendusi, siis peaksite valima korduvkasutatava kondiitritoodete ümbrise, mis on valmistatud puuvillast või nailonist.

Kuidas täidetakse kondiitritoodete varrukad?

Teil on vaja suurt klaasi või keeduklaasi, et kondiitritoodete varrukate servad üle suure, tühja mahuti ülaosa alla voldida. See hoiab selle paigal, kui te kasutate kummist spaatlit, et panna kreem või glasuur kausist kotti.

Täitke kott umbes kaks kolmandikku täis. See annab teile parema kontrolli kreemi koguse üle, mida te torukotist välja surute. Selleks, et glasuur püsiks paigal, võite koti keerata ja selle ülaosas sõlmida.

Veebisaidil Kulina leiate brändi de Buyer kondiitrihülsid, aga ka palju muid küpsetamistarvikuid, nagu küpsetuspannid, kaunistus- ja glasuurispaatlid ning tordiserviisid.