Kui olete innukas kokk, ei tohiks teie varustusest puududa ka lihavein. See teeb teie töö palju lihtsamaks ja parandab teie toiduvalmistamise kogemust. Tutvustame teile erinevaid liharaua tüüpe, selgitame nende kasutusvõimalusi ja anname nõu, kuidas valida parim nuga.
Lihaveinad on tavaliselt valmistatud kõige kvaliteetsemast terasest, et tulla toime suurte lihatükkidega ja kõigi sellega seotud tööde tegemisega. Nende terad võivad olla pikad ja õhukesed fileerimiseks, tugevad ja kumerad konditustamise jaoks, väga teravad serveerimiseks või tugevad ja laiad suuremate lihalõikude lõikamiseks. Käepideme ergonoomiline kuju tagab mugava ja eelkõige ohutu haarde. Igal noatüübil on oma erilised omadused, mis suurendavad tõhusust ja muudavad toidu valmistamise või tarbimise lihtsamaks.