Kuigi see ei tundu nii, võib õige induktsioonipanni valimine olla üsna keeruline, arvestades turul olevat suurt valikut. Seega vaatame, milliseid põhitegureid peaksite valiku tegemisel arvesse võtma, tutvustame teile mõningaid populaarseid valikuid ja lisame ka soovitusi, kuidas induktsioonpannide eest õigesti hoolitseda.
Parimad induktsioonipannid: tüübid ja kasutusviisid
Wok indutseerimiseks
Wokid on sügavad pannid, mis võimaldavad kiiret ja ühtlast toiduvalmistamist kõrgel temperatuuril. Need sobivad ideaalselt Aasia toitude valmistamiseks, segamiseks ja praadimiseks.
Härjasilma induktsioonipann
Spetsiaalne pann, millel on iga muna jaoks eraldi sektsioonid, et munad ei kleepuks kinni ja jääksid eraldi. Sobib ka induktsioonpannina.
Pannkoogipanni induktsioon
Tüüpiline madalate servadega lame pann, mis võimaldab pannkooke hõlpsasti ümber keerata. Lisaks pannkookidele sobib see ka muude õhukese taignaga roogade valmistamiseks.
Induktsiooniga grillipannud
Sellel pannil on sooniline pind, mis tekitab toidule iseloomulikud grillribad. See sobib suurepäraselt liha, köögiviljade ja kala grillimiseks kodus.
Mittekleepuvad ja keraamilised pannid induktsiooni jaoks
Neil on mittekleepuv pind, mis teeb mitte ainult toiduvalmistamise, vaid ka puhastamise lihtsamaks. Need sobivad eriti hästi kala või munade valmistamiseks.
Malmist pannid induktsiooni jaoks
Tugev ja vastupidav pann, mis kuumutab ühtlaselt ja hoiab kuumust kaua. Sobib ideaalselt praadimiseks, praadimiseks ja küpsetamiseks ahjus.
Teraspannid induktsiooni jaoks
Neid hinnatakse nende vastupidavuse tõttu ja sellepärast, et need on mitmekülgsed tööriistad, mis saavad hakkama paljude erinevate roogadega.
Roostevabast terasest pannid induktsiooni jaoks
Need on populaarsed oma vastupidavuse ja lihtsa hoolduse tõttu. Need sobivad nii praadimiseks ja praadimiseks kui ka kastmete valmistamiseks.
5 induktsiooniga toiduvalmistamise eelist
Induktsiooniga toiduvalmistamine on nagu superkangelane köögis, sest see toob kaasa kiiruse, täpsuse ja lõpuks ka energiasäästu:- Induktsioonpliidid kuumutavad pannid (ja muud köögitarbed) välkkiiresti, mis säästab aega ja võimaldab kiiremini toitu valmistada.
- Kõigi säästlikumate endi rõõmuks on teada, et induktsioonpliidid on kuni 40% ökonoomsem kui keraamilised. Seega ei ole nendega keetmine mitte ainult kiirem, vaid ka säästlikum.
- Induktsioonpliidi pind kuumeneb ainult toidunõude all, ülejäänud osa pliidist jääb suhteliselt jahedaks. See suurendab turvalisust, eriti lastega majapidamistes.
- Tänu täpsele temperatuurikontrollile on minimeerib üleküpsetamise või kõrvetamise ohtu. toit, mida te hindate eriti keerulisemate roogade valmistamisel.
- Võrreldes gaasipliitidega on induktsioonpliidid oluliselt kergemini puhastatav.
Parimad induktsioonipannid klientide hinnangute järgi
Saksa pans Fissler eristuvad kõrgekvaliteedilise kvaliteedi ja eelkõige mitmekihilise põhja poolest, mis jaotab kuumust optimaalselt, tagades suurepärased küpsetustulemused.
Saksa ettevõte Woll on saanud kuulsaks oma mittekleepuvate pannide, eriti Diamond Lite sarja poolest, mida hinnatakse selle erakordse vastupidavuse ja ühtlase kuumutamise poolest.