Kui te ei pea kinni täiuslikust pannkoogivormist või kui eelistate õhukesi pannkooke ja naudite vaid aeg-ajalt pärmipannkooke, proovige otsida pannkoogiplaati.
Spetsiaalsetel pannkoogipannidel ei ole lõhestatud põhja, seega võimaldavad need valmistada suuri pannkooke ja omlette. Siiski saab nendega teha ka väiksemaid pannkooke, kuigi tuleb arvestada, et sageli ei ole kuju korrapärane ja mitme pannkoogi valmistamisel korraga võib tainas tükkidelt maha valguda.
Nii või teisiti ei lähe kumbki neist eripannidest köögis kaduma. Meie üksikasjalik juhend aitab teil osta pannkoogipannu.
Magusad, kohevad, veel kuumad pannkoogid puuviljade, jogurtiga, pealt vahtrasiirupiga või suure lusikaga vahukoorega, kaneeli või vaniljesuhkruga kaetud... Kas ka teie tunnete seda nädalavahetuse hommikuse mugavust? Korralik pannkoogivalmistaja teeb selle ikoonilise hommikusöögi valmistamise palju lihtsamaks. Kuidas valida õige pannkoogipann ja miks see kindlasti ei tohiks sinu köögiarsenalist puududa? Meie juhendiga ei tee sa viga.
1. Miks spetsiaalne pannkoogipann?
5 PÕHJUST, MIKS HANKIDA PANNKOOGIVALMISTAJA
- Pannkoogid on üks nagu teine, võrreldes nende valmistamisega tavalisel pannil, ja te saate hõlpsasti valmistada mitu korraga.
- Tänu mittekleepuvale pinnale võite alati olla kindel, et tulemus on täiuslik, ilma kõrvetamiseta.
- Kulina valib teie jaoks kaubamärke, mis kasutavad tervisele ohutuid materjale, et edendada ülimat maitseelamust ja säilitada suurepäraseid omadusi aastaid.
- Mitmekülgne kasutus: sa ei pea pannkoogiplaadil tegema ainult pannkooke, vaid võid sellega valmistada ka täiuslikke härjapannkooke, kartulipannkooke või isegi väikseid omlette.
- Naeratused teie laste nägudel on naeratavate nägudega pannkookide puhul veelgi suuremad.
Olenemata sellest, kas teil on lapsed või soovite meenutada oma muretut aega, on pannkoogipann teie köögis kohustuslikuks osaks. Kui soovite saavutada täiuslikkust, siis tavalise praepannu asemelkvaliteetne pannkoogivalmistaja tagab valmistatavate hõrgutiste täiusliku välimuse ja maitse ning muudab toiduvalmistamise palju kiiremaks ja lihtsamaks.
MIDA KAALUDA ENNE PRAEPANNI OSTMIST
- Pliidi tüüp - kas te toiduvalmistate gaasi-, keraamilise või induktsioonpliidi peal? Veenduge, et pann sobib teie pliidiga.
- Kasutatavad materjalid - terasest pann kestab aastaid, titaan on kerge ja peaaegu hooldusvaba ning alumiinium on kiiresti kuum.
- Mittekleepuv - kui te ei taha, et hea välimusega leibade asemel jääksid tükkideks rebenenud tainas, valige alati kvaliteetne mittekleepuva pinnaga pann.
- Suurus - saate valida erinevate suurustega pannide vahel, millega saate hõlpsasti valmistada korraga kuni seitse pannkooki, kusjuures eripäraks on poffertjes-pannid, millega saate valmistada korraga kuni 30 minipannkooki.
Parimad pannkoogipannid klientide hinnangute järgi
2. Millist materjali valida?
Valuraua, titaan, teras või alumiinium - alati ei ole lihtne valida õiget materjali.praepann tehtud. Seetõttu tasub teada, kuidas kasutatavad materjalid oma omaduste poolest erinevad, et te oleksite alati tulemusega võimalikult rahul.
Terasest pannkoogipannid
Teras paistab silma peamiselt oma vastupidavuse ja võime poolest juhtida soojust üsna ühtlaselt. Nõuetekohase kasutamise ja hoolduse korral on seeterasest pannkoogipann Sinu abimees kogu eluks.
Põletage teras enne esimest kasutamist korralikult läbi ja teadke, et iga järgneva kasutuskorraga paranevad terase omadused ja pann omandab loomuliku mittekleepuva omaduse ilma lisatud pinnakemikaalideta. Lisaks annab see teile veel ühe suurepärase põhjuse, et nautida iga päev patustavalt häid praepeene - te aitate oma pannile!
Terasest pannkoogitriikraua eelised ja puudused
Alumiiniumist pannkoogivormid
Massiivsed alumiiniumist pannkoogipannid on suurepärase elektrijuhtivusega, kuumenevad kiiresti ja juhivad hästi soojust just sinna, kus seda vajate.
Aga kuna alumiinium ise ei saa toiduga hästi läbi, on alumiiniumist pannid varustatud mittekleepuva pealiskihiga, et pannkookide keeramine ei oleks õudusunenägu. Alumiiniumist pannkoogivormid on samuti kerged ja hõlpsasti käsitsetavad.
Alumiiniumpannide eelised ja puudused
Valurauast pannkoogipannid
Valurauast toidunõud muutuvad surematuks osaks igas heas köögis. See on raske, tugev ja peab probleemideta vastu ka tõeliselt äärmuslikes tingimustes.
Valurauapanni saab kasutada nii gaasi-, elektri- kui ka induktsioonpannil ning te ei pea isegi muretsema, et panete selle lahtisele tulele või grillile. Ja kui te ühel päeval kogemata pannkooke üle sööte (millega me ei arvesta), saate malmpannu kasutada isegi vajalikuks enesekaitseks või fitness-vahendina.
Malmist pannide eelised ja puudused
3. Peamised kriteeriumid pannkoogivalmistaja valimisel
Okei, nüüd olete võib-olla juba arvanud, et pannkoogivalmistaja väärib kohta teie köögis. Millised on kuldsed reeglid, mida järgida selle valimisel?
3.1 Mittekleepuv!
Rebitud pannkoogid ja kõrbenud tainapalad? Lubamatu! Ostate spetsiaalse praepanni ainult selleks, et saaksite sellise tulemuse. täiesti ümmargused, kohevad pannkoogid. Ära tee allahindlust oma nõudmistest ja otsi praepann, mis ei riku su küpsetamispüüdlusi.
- Nagu eespool öeldud, tekib teraspannil pärast nõuetekohast põletamist ja iga järgnevat kasutamist loomulikul teel mittekleepuv pind.
- Kui te ei taha oodata, võite valida kvaliteetse, kleepumisvastase kattega alumiiniumist pannkoogipannu, mis tagab kõrvetamisvaba tulemuse, kuid on altim kriimustustele.
- Valurauapann seevastu kestab põlvkondi, kuid selle mittekleepuvaid omadusi tuleb tihtipeale veidi rasva lisada.
Kvaliteetsed pöörajad ja spaatlid
3.2 Suurus on oluline!
Näiteks saab pannil valmistada 3 suuremat pannkooki, 7 väiksemat või isegi 30 minipannkooki! See on sinu enda otsustada, millist suurust sa eelistad.
Aga mis me ütleme, taina tarbimine pannil ja üldine "rikkus" taldrikul on pluss või miinus sarnane ja tegemist on pigem esteetilise ja puhtalt subjektiivse muljega. Ja viimaks, kuid mitte vähem tähtis on see, kui palju innukaid söögikordasid oma portsjoni naudib.
3.3 Kas te valmistate süüa gaasiga, elektriga või induktsiooniga? Veenduge, et fritter sobib teie pliidile!
- Kõik pannid ei sobi induktsioonile, seega olge ettevaatlik ja valige ferromagnetilisest materjalist - roostevabast terasest, malmist, terasest jne - valmistatud pannid.
- Peale induktsioonpliidi ei pea te nii palju muretsema, enamik pannkoogivalmistajaid saab hakkama gaasi-, keraamiliste ja elektripliitidega.
Piisab ühest heast pannkoogist: panustage usaldusväärsetele kaubamärkidele.
Turul on lugematul hulgal köögiseadmete tootjaid ja paljud neist pakuvad praepanni. Erinevad kaubamärgid erinevad mitte ainult hinna, vaid ka kvaliteedi poolest. Kui otsite seadmeid, mida saate nautida aastaid, siis oodake veidi kõrgemat hinda, kuid pannipann tasub teid võrratu vastupidavusega. Meie Kulina valime tõestatud kaubamärke, mida me ise ostame ja kasutame.
Lõplik kokkuvõte
Hommikuti võite hellitada ennast või kogu peret pannkookidega (mitte ainult).
- Selleks, et see delikatess ei valmistaks kunagi pettumust ja et sa ei peaks liiga palju tööd tegema, varusta end pannkoogipann, kuhu tainas ei jää kinni. Valige alumiiniumist, terasest või malmist pannid.
- Ärge unustage ühilduvust oma pliidiga, eriti kui te valmistate süüa induktsiooniga.
- Suuruse osas valige puhtalt vastavalt teie eelistustele ja söögikohtade arvule.