odpocet
2 päeva pärast
7 tunni pärast
52 minuti pärast
51 sekundi pärast

Parimate pannkookide retsept TESTI

Kas soovite omandada Chefparade'i peakokkade pannkoogiretseptid? Pole ime! Need on tõepoolest universaalne trump varrukas – suurepärane hommikusöök ja kiire magustoit, kui teie sööjaid tabab isu millegi magusa järele (või ootamatu näljane külaline). Täida need puuviljade, šokolaadi, toorjuustu või kõige sellega, mida sa külmkapist leiad – selle retseptiga ei saa sa eksida.

Koostisosad
  • 125 g nisujahu
  • 2 muna
  • 300 ml piima
  • ¼ teelusikatäit soola
  • Praadimiseks mõeldud võid

crepes
Menetlus
  1. Sega kausis jahu, sool ja soovi korral suhkur. Eraldi kausis vahusta munad piimaga.
  2. Lisa järk-järgult vedelad koostisosad jahule ja sega vispliga, kuni saad ühtlase tükkideta taigna. Ideaalne taigen peaks olema umbes paksu koore konsistentsiga.
  3. Kata taigen kinni ja lase sel külmkapis puhata vähemalt 15–30 minutit, aga võib ka terve öö või kauem, see säilib kuni 24 tundi.
  4. Kuumuta pann kõrgel kuumusel. Niipea kui paned käe umbes 5 cm panni kohale ja tunned, et sealt õhkub soojust, on aeg esimese pannkoogi jaoks.
  5. Lisa pannile teelusikatäis võid ja alanda kuumus keskmisele tasemele.
  6. Sega tainast õrnalt ja vala kulbiga pannile. Kalluta panni kohe küljelt küljele, et tainas ühtlaselt üle kogu põhja jaotuks. Kui tainas on piisavalt vedel, valgub see kergesti laiali.
  7. Niipea kui pannkoogi pealispind on kuivanud ja tekkinud mullid on lõhkenud, on õige aeg see ümber pöörata. Kerge panniga on seda lihtne õhku visata, kuid kui küpsetate raskel malmist või terasest pannil, siis on parem pannkook altpoolt üles korjata ja spaatliga ümber pöörata.
  8. Laske pannkoogil teisel pool kuldseks muutuda ja tõstke see pannilt ära. Kui pannile on jäänud kõrbenud taigna jääke, pühkige see paberrätikuga puhtaks, lisage veidi võid ja korrake kogu protseduuri, kuni kogu tainas on ära kasutatud.
  9. Määrige valmis pannkookidele kohe täidis või laduge need taldrikule ja hoidke soojas – kas kergelt eelsoojendatud ahjus (60–70 °C) või soojal pliidiplaadil. Sest kui need on soojad, on täidist lihtsam laiali määrida ja loomulikult maitsevad need ka paremini.
  10. Valmis pannkooke saab rulli keerata, kolmnurkadeks voltida või neist isegi pannkoogitorti teha.


Parimad pannkoogipannid vastavalt klientide hinnangutele

recept na palacinky
Nõuanded ja nipid
Kuidas valmistada suurepäraseid pannkooke
  • Kui olete kindel, et täidad pannkoogid magusa täidisega, võid lisada ühe supilusikatäie suhkrut. Arvesta aga sellega, et selline tainas muutub küll kiiremini kuldseks, kuid samal ajal ka kõrbeb kergemini.
  • Kui valmistad pannkooke soolase täidisega, võid neid valmistada soolavõiga, vajadusel võid tainasse lisada ka näpuotsatäie soola või segada sellesse ürte.
  • Pannkooke saab valmistada ka searasva või õliga või mittekleepuvatel pannidel täiesti ilma rasvata. Pea aga meeles, et või annab neile tõelise "french crepes" maitse.
  • Kasutage selitatud võid, sest erinevalt tavalisest võist see ei kõrbe.
  • Öeldakse, et esimene pannkook ei õnnestu kunagi, see kas kõrbneb või läheb ümberpööramisel katki. Selle põhjuseks on sageli see, et pann ei ole piisavalt kuum. Seda saab vältida, kui kasutate esimesel praadimisel veidi rohkem rasva. Aga siis on pannkook liiga rasvane, seega pole see jälle päris ideaalne. Seega ärge esimese pannkoogi pärast muretsege, aga kui ka teine ​​katki läheb ja seda ei saa ümber pöörata, siis on ilmselt probleem taina konsistentsis ning proovige seda munaga päästa.
  • Kui teile meeldivad eriti õhukesed pannkoogid, lisage tainasse veidi rohkem piima, kui retseptis märgitud.
  • Kui olete valmistanud rohkem pannkooke, kui ära jõuate süüa, asetage need taldrikule, laske neil jahtuda, katke need kinni ja pange külmkappi. Seal säilivad need kuni 3 päeva. Samuti on võimalik valmis pannkooke külmutada.


Kõik, mida vajate pannkookide valmistamiseks

Videojuhend
Kuidas pannkooke valmistada
Saage pannkookide valmistamise meistriks ja valmistage pannkooke, mida armastab igaüks, kes neid maitseb.

Meie soovitus
Loe ka
->
jak vybrat panev
Kuidas valida õige pann (mitte ainult pannkookide jaoks)
Õige panni valimine on täiuslike pannkookide alus – me anname sulle nõu, kuidas seda teha!
KKK
Korduma Kippuvad Küsimused
Miks mu pannkoogid katki lähevad või panni külge kinni jäävad?
Kui pannkoogid rebenema hakkavad, võib tainas olla liiga vedel – proovige lisada veidi jahu. Kui need panni külge kinni jäävad, võib probleem olla ebapiisavalt kuumas pannis või rasva puuduses. Kasutage kvaliteetset mittenakkuvat panni ja määrige seda enne iga pannkooki kergelt võiga või õliga.
Milline on parim piimavaba pannkoogiretsept?
Piima saab hõlpsasti asendada taimsete alternatiividega (nt kaera-, mandli- või sojapiim). Või võite kasutada lihtsalt vett – pannkoogid on kergemad, aga ikka maitsvad. Lihtsalt segage kokku 200 g nisujahu, 2 muna, 300 ml vett, näpuotsatäis soola ja supilusikatäis õli.
Kuidas pannkooke õigesti ümber pöörata, et need laiali ei laguneks?
Pärast taigna pannile valamist oodake, kuni ääred hakkavad eralduma ja pind ei ole enam vedel. Seejärel kasutage laia spaatlit ja pöörake pannkook kiiresti ja sujuvalt ümber. Kui tunnete end julgelt, võite proovida ka õhku visata – piisab järsust, kuid õrnast randmeliigutusest!
Kui kaua peaks pannkoogitainal enne küpsetamist seisma laskma?
Ideaalis vähemalt 15–30 minutit. Puhkamine võimaldab jahul vedelikku imada ja tainas saavutab parema konsistentsi. Kui sul on kiire, võid kohe praadida, aga kui sul on aega, lase tainal rahulikult kas või tund aega või üleöö külmkapis seista – tulemuseks on pehmemad pannkoogid.
Kuidas teha pannkooke, et need oleks kohevad?
Kohevate pannkookide saladus on kergitusaine lisamine, näiteks küpsetuspulber või söögisooda. Teine nipp on lasta tainal veidi puhata (vähemalt 15 minutit) ja praadimisel tainast mitte liiga palju segada – mida vähem sa seda segad, seda kohevamad need tulevad.