odpocet
2 päeva pärast
18 tunni pärast
6 minuti pärast
26 sekundi pärast

Hakkimisnoad

Kuva filtrid
Kuva filtrid
Sorteeri
13 kaupu kokku
1 ks - 1 ksKustuta filtrid
Hakkimisnuga FOUR STAR 15 cm, Zwilling
134 €
ZW31095151
Hakkimisnuga PRO 16 cm, Zwilling
150 €
ZW38415161
210967 sekacek na maso alpha oak 18 cm hneda gude solingen
204 €
GUDEE74018
Hiina hakkimisnuga PRO, Zwilling
93 €
ZW38415121
211018 sekacek na maso alpha pom 18 cm cerna gude solingen
157 €
GUDE174018
Hiina kööginuga ROSE WOOD DAMASCUS 16,5 cm, Dellinger
–5 %
130 €
138 €
DNGRXZB27RW7CH
Hakkimisnuga GOURMET 15 cm, Zwilling
84,89 €
ZW36115151
Hiina hakkimisnuga KINEO 18,5 cm, WMF
60,49 €
WM1896206032
Hiina hakkimisnuga KINEO 17 cm, WMF
70,59 €
WM1896216032
170720 2 sekacek na maso classic 16 cm wusthof
220 €
WU1040102816
Hakkimisnuga OLIVE 19 cm, oliivipuust käepide, Forged
98 €
FORGEDSDV623200
Hakkimisnuga CLASSIC 16 cm, Wüsthof
94 €
WU468016
Matšeete URBAN FARMER 18 cm, Wüsthof
104 €
WU1025247918

Cleaver nuga - teie võimas köögi tööriist

Mis on noa ja milleks saab noa kasutada?

Kirves on suur nuga, mis meenutab ristkülikukujulise teraga kirvest. Kuigi see võib tunduda ebamugav, kui hakkate seda kasutama, tõuseb see sama tihti kui teie kokanuga. Selle tugevat mitmeotstarbelist tera võib kasutada:

  • suurte pehmete luutükkide tükeldamine
  • suurte lihatükkide läbilõikamine
  • suurte köögiviljade, nagu kõrvits, kapsas või suvikõrvits, lõikamine
  • kõikvõimalike köögiviljade tükeldamine
  • küüslauguküünte purustamine
  • kala fileerimine
  • tükeldatud koostisosade üles kühveldamine ja kandmine potti, pannile või wokki

Kui palju on erinevaid noakäärid?

Veebisaidil Kulina leiate valiku kõrgekvaliteedilisi nootasid sellistelt maailmakuulsatelt kaubamärkidelt nagu Wusthof ja Zwilling. Õige noa valimine on väga oluline ja sõltub sellest, millist ülesannet soovite kõige sagedamini täita ja milliseid koostisosi soovite sellega valmistada. Võimalik on osta mitut sorti käärid, mille terad on erineva kuju ja suurusega ning igaühel neist on oma omadused.

  • Lihakirves

Lihakirves on köögivahend, mida kasutatakse suurte lihaosade, kõõluste ja luude läbilõikamiseks. Lõiketera võib kasutada nii pehmemate lihatükkide kui ka luude, kõhrede ja jämedate osade tükeldamiseks. See saab vaevata hakkama veise-, sea- ja kalalihaga ning seda kasutatakse tavaliselt praadide ja kanade lõhkumiseks.

  • Hiina kirves

Hiina köögis kasutatakse üldiselt suuri noad, mida tuntakse kui "hiina käärid", kuid need sobivad ka mitmesuguste koduste toiduvalmistamisviiside valmistamiseks. Neil on pehme kumerusega lai tera ja ümardatud servaga. Sa leiad end iga päev hiina noa järele haaramas, et tükeldada, viilutada, kuubikuteks lõigata ja hakkida kõik koostisosad oma lemmiktoitude jaoks.

  • Köögiviljakirves

Köögiviljakirves - suur, kandiline nuga, millel on väga lai tera - sobib ideaalselt suurte köögiviljade, nagu kapsas, lõikamiseks, kõvade köögiviljade, nagu porgand, sibul ja seller, aga ka pehmemate, nagu tomatid, tükeldamiseks.

Kuidas hoolitseda oma noa eest?

Kööginoad on üsna suur investeering, nii et kui soovite, et teie noa kestaks kaua, järgige kindlasti neid lihtsaid reegleid, kuidas oma noad puhastada ja hoiustada:

  • noad on sageli nõudepesumasinas pestavad, kuid soovitame puhastada nuga käsitsi, kuna nõudepesuvahendid võivad kahjustada terasetera pinda
  • kui noal on puidust käepide, ärge pange seda nõudepesumasinasse
  • puust käepideme kuivamise vältimiseks õlitage need regulaarselt linaõli või mesilasvahaga
  • hoidke oma singinuge eraldi, et terad ei läheks tuhmiks. Kasutage noaplokki või -tahvlit või nugade kohvrit
  • teritage oma noa regulaarselt noa teritaja abil -
  • kasutage lõikelauda, mis on noasõbralik ja piisavalt suur, et sinki, mida soovite tükeldada, mahutada