Haudepotid

5 items total

Potid - väikesed, kuid hädavajalikud potid igasse kööki

Mis on pajaroogad?

Pannud on madalad potid, mida saab tavaliselt kasutada nii pliidil kui ka ahjus. Need on laiemad kui pikad ja tavaliselt on neil kaas ja kaks väikest käepidet. Neid nimetatakse sageli madalaks varupotiks, pajupotiks, prantsuse ahjuks või hollandi ahjuks.

Milleks te kasutate potti?

Pannud on väga mitmekülgsed ja igas köögis hädavajalikud. Neid saab kasutada:

  • suppide, hautiste, pottpraadide ja kastmete valmistamine
  • ühe poti roogade valmistamine ahjus
  • väikeste toiduportsjonite soojendamine
  • toidu valmistamine ühele või kahele inimesele

Milline pada valida?

Veebilehel Kulina pakume teile laia valikut erinevatest materjalidest valmistatud madalaid potte, mida toodavad usaldusväärsed kaubamärgid ja mis sobivad erinevatesse interjööristiilidesse. Kui te ei tea, millist pada valida, lugege meie lõplikku pottide ostujuhendit siit ja vaadake meie pajaroogasid alates WMF, Zwilling, Tefal või Smeg.

Meie nõuanne: Kui otsite väikseid madalaid potte, vaadake Mini kollektsiooni WMF, mille madalad potid on valmistatud kvaliteetsest ja väga vastupidavast Cromargan® (18/10 roostevabast terasest) ja varustatud universaalse TransTherm® alusega, mis sobib igat tüüpi pliitidele. Ja kõrgläikega viimistlus lisab teie köögile kindlasti elegantsust!

Kuidas hoolitseda oma pottide eest?

Kas te teate, et enamik inimesi ostab uusi potte vaid kaks või kolm korda kogu oma elu jooksul? Me kipume mõnikord ostma autot sagedamini kui potti! Seepärast tasub investeerida kvaliteetsetesse pottidesse ja nautida nende funktsionaalsust aastaid ja iga kord, kui te süüa valmistate. Ja kui te investeerite raha kvaliteetsesse kööginõudesse, siis peaksite hoolitsema ka selle eest, et teie potid oleksid korralikult hooldatud. Kuidas hoolitseda oma pottide eest?

  • lugege alati enne esimest kasutamist tootja juhiseid ja veenduge, et te ei pane oma potte nõudepesumasinasse, kui seda ei soovitata,
  • ärge kasutage metallnõusid, mis võivad teie pottide pinda kriimustada, kasutage hoopis puidust või silikoonist kööginõusid,
  • vältige määrdunud pottide (eriti roostevabast terasest pottide) jätmist üleöö või pikaajalist leotamist,
  • kui soovite vabaneda plekkidest oma roostevabast terasest pottide pinnal, puhastage neid roostevaba terase puhastusvahendiga,
  • vältida keraamilise kattega pottide puhastamist terasvillaga,
  • puhastage oma rauast potid kohe pärast kasutamist ja ärge kasutage seepi, sest metall on poorne ja see võib kemikaalide lõhna endasse imeda,
  • vältige temperatuurišokki, ärge pange kuuma potti külma vette jne,
  • ärge küpsetage happelisi toiduaineid (nagu tomat) malmist kööginõudega,
  • ärge pange kaetud potid ja pannid üksteise peale, sest see võib põhjustada kriimustusi ja laastude tekkimist. Riputage need konksude külge või pange need küljele.