odpocet
1 päeva pärast
18 tunni pärast
33 minuti pärast
25 sekundi pärast

Hautuspannid

Kuva filtrid
Kuva filtrid
Sorteeri
68 kaupu kokku
Hautamispann Kustuta filtrid
Hautamispann COPPERBOND 24 cm, 3,3 l, vask, Hestan
580 €
HEST30566
Hautamispann M'COOK 24 cm, roostevaba teras, Mauviel
224 €
ML521124
Hautamispann PRIMA MATERA 24 cm, induktsioonile, vask, de Buyer DB623024
Hautamispann 24 cm, vask, Eva Solo
–20 %
156 €
195 €
ES271011
Hautamispann DIAMOND LITE 28 cm, eemaldatav käepide, titaan, WOLL WL1728DPS
Hautamispann DIAMOND LITE PRO 32 cm, titaan, WOLL
126 €
WL2732DLP
Hautamispann OPUS CUPRA 24 cm, vask, Ruffoni
721 €
RUFOCB2409Z
Hautamispann DIAMOND LITE 32 cm, induktsioonile, titaan, WOLL WL732DPI
Hautamispann ECO LITE IND 24 cm, eemaldatav käepide, WOLL
78,99 €
WL1724ELI
Hautamispann DIAMOND LITE 28 cm, induktsioonile, titaan, WOLL WL728DPI
Hautamispann DIAMOND LITE PRO 28 cm, induktsioonile, titaan, WOLL WL2728DLPI
Hautamispann BLUE CARBON 24 cm, sinine teras, de Buyer
72,99 €
DB3502411
Hautamispann TITANIUM NOWO 20 cm, eemaldatav käepide, WOLL
84,99 €
WL1720N
Hautamispann TITANIUM NOWO 28 cm, induktsioonile, titaan, WOLL WL728IL
Hautamispann AFFINITY 20 cm, de Buyer
218 €
DB373020
Up
Veel tooteid

Hautamispannid – mille poolest need erinevad tavalistest praepannidest ja milleks neid vaja on?

Sügavad pannid, mida nimetatakse hautamispannideks, on suure pinna ja kõrgete servadega spetsiaalset tüüpi pannid, mida kasutatakse:

  • pruunistamiseks,
  • pošeerimiseks,
  • hautamiseks,
  • või praadimiseks

Sügava panni konstruktsioon sirgete kõrgete servade, pika käepideme ja suure küpsetuspinnaga muudab selle ideaalseks panniks keetmisel, suurema koguse koostisainete segamisel, ühepajaroogade või erinevate hautiste valmistamisel. Sel põhjusel on hautamispann kõige mitmekülgsem pann, mis teie köögis üldse olla saab – vaadake meie enimmüüdud sügavaid panne siit või lugege kuidas valida oma kööki parimad pannid meie täielikust pannide juhendist siit.

Panni kasutamine koos kaanega aitab teil lukustada niiskust roogadesse nagu karri ja hautised, kaitsta teie toitu kuivamise või kõrbemise eest ning muuta need palju pehmemaks ja aromaatsemaks.

Mis teeb pannist hautamispanni?

  • sirged ja suhteliselt kõrged ääred
  • suur ja tasane põhi
  • suur pindala ja maht ühtlaste tulemuste saavutamiseks
  • pikk käepide ja väike lisakäepide vastasküljel, mis muudab panni hõlpsaks pliidilt köögiplaadile või lauale teisaldamiseks
  • enamikel hautamispannidel on kaaned, mis lukustavad kuumuse sisse ja võimaldavad roogade hautamist

Mis vahe on sauté pannil ja kokapannil ?

Kokapann (nimetatakse ka kastmepanniks) on eriline sügav hautamispann, mis on tavalise praepanni ja klassikalise poti hübriidversioon. See on universaalne pann, mis pakub suurt küpsetuspinda ja kõrgeid ääri nagu sügavatel pannidel, kuid sellel on ääred veidi kaldu. Kokapannid sobivad suurepäraselt hautamiseks, praadimiseks, munade keetmiseks, kastmete valmistamiseks ja paljuks muuks.

Kulinas pakume laia valikut kvaliteedilistest materjalidest valmistatud prae- ja kokapanne, mida pakuvad usaldusväärsed kaubamärgid, nagu de Buyer, Woll, Mauviel või Eva Solo. Mõned neist on titaanist mittenakkuva pinnaga või käepidemetega, mis muudavad need sobivaks ka ahjus kasutamiseks. Sügav pann on igas köögis üks asendamatumaid vahendeid, seega investeerige kindlasti esmaklassilistesse pannidesse, mis võimaldavad teil saavutada suurepäraseid küpsetustulemusi terve elu.