Hautuspannid

50 items total
Hautamispann PRIMA MATERA 24 cm, induktsioonile, vask, de Buyer DB623024
Hautamispann COPPERBOND 24 cm, 3,3 l, vask, Hestan
580 €
HEST30566
Hautamispann PRIMA MATERA 24 cm, induktsioonile, vask, de Buyer DB623624
Hautamispann AFFINITY 24 cm, de Buyer
222 €
DB373624
Hautamispann TITANIUM NOWO 20 cm, eemaldatav käepide, WOLL WL1720N
Hautamispann DIAMOND LITE 32 cm, eemaldatav käepide, WOLL WL1732DPI
Hautamispann COPPERBOND 28 cm, 4,7 l, vask, Hestan
710 €
HEST31601
Hautamispann PROFESSIONAL 24 cm, must, Eva Solo
180 €
ES204725
Hautamispann ECO LITE IND 24 cm, eemaldatav käepide, WOLL
78,99 €
WL1724ELI
Hautamispann DIAMOND LITE 32 cm, induktsioonile, titaan, WOLL WL732DPI
Hautamispann 24 cm, vask, Eva Solo
200 €
ES271011
Hautamispann WHITE LINE 24 cm, mittenakkuv, valge, Eva Solo ES256524
Hautamispann BLUE CARBON 28 cm, sinine teras, de Buyer
87,99 €
DB3502412
Hautamispann DIAMOND LITE 28 cm, induktsioonile, titaan, WOLL WL728DPI
Sügav pann ECLIPSE 24 cm, mittenakkuv, Mauviel
244 €
ML524424
Hautamispann DIAMOND LITE PRO 32 cm, titaan, WOLL
126 €
WL2732DLP
Up
More products

Hautamispannid – mille poolest need erinevad tavalistest praepannidest ja milleks neid vaja on?

Sügavad pannid, mida nimetatakse hautamispannideks, on suure pinna ja kõrgete servadega spetsiaalset tüüpi pannid, mida kasutatakse:

  • pruunistamiseks,
  • pošeerimiseks,
  • hautamiseks,
  • või praadimiseks

Sügava panni konstruktsioon sirgete kõrgete servade, pika käepideme ja suure küpsetuspinnaga muudab selle ideaalseks panniks keetmisel, suurema koguse koostisainete segamisel, ühepajaroogade või erinevate hautiste valmistamisel. Sel põhjusel on hautamispann kõige mitmekülgsem pann, mis teie köögis üldse olla saab – vaadake meie enimmüüdud sügavaid panne siit või lugege kuidas valida oma kööki parimad pannid meie täielikust pannide juhendist siit.

Panni kasutamine koos kaanega aitab teil lukustada niiskust roogadesse nagu karri ja hautised, kaitsta teie toitu kuivamise või kõrbemise eest ning muuta need palju pehmemaks ja aromaatsemaks.

Mis teeb pannist hautamispanni?

  • sirged ja suhteliselt kõrged ääred
  • suur ja tasane põhi
  • suur pindala ja maht ühtlaste tulemuste saavutamiseks
  • pikk käepide ja väike lisakäepide vastasküljel, mis muudab panni hõlpsaks pliidilt köögiplaadile või lauale teisaldamiseks
  • enamikel hautamispannidel on kaaned, mis lukustavad kuumuse sisse ja võimaldavad roogade hautamist

Mis vahe on sauté pannil ja kokapannil ?

Kokapann (nimetatakse ka kastmepanniks) on eriline sügav hautamispann, mis on tavalise praepanni ja klassikalise poti hübriidversioon. See on universaalne pann, mis pakub suurt küpsetuspinda ja kõrgeid ääri nagu sügavatel pannidel, kuid sellel on ääred veidi kaldu. Kokapannid sobivad suurepäraselt hautamiseks, praadimiseks, munade keetmiseks, kastmete valmistamiseks ja paljuks muuks.

Kulinas pakume laia valikut kvaliteedilistest materjalidest valmistatud prae- ja kokapanne, mida pakuvad usaldusväärsed kaubamärgid, nagu de Buyer, Woll, Mauviel või Eva Solo. Mõned neist on titaanist mittenakkuva pinnaga või käepidemetega, mis muudavad need sobivaks ka ahjus kasutamiseks. Sügav pann on igas köögis üks asendamatumaid vahendeid, seega investeerige kindlasti esmaklassilistesse pannidesse, mis võimaldavad teil saavutada suurepäraseid küpsetustulemusi terve elu.