odpocet
4 päeva pärast
3 tunni pärast
59 minuti pärast
16 sekundi pärast

Hautuspannid

Kuva filtrid
Kuva filtrid
Sorteeri
68 kaupu kokku
Hautamispann Kustuta filtrid
Hautamispann DIAMOND LITE 32 cm, eemaldatav käepide, WOLL
145 €
WL1732DPI
Hautamispann NANOBOND TITANIUM 30 cm, 4,7 l, roostevaba teras, Hestan HEST60028
Hautamispann M'COOK 28 cm, roostevaba teras, Mauviel
325 €
ML521128
Sügav pann ECLIPSE 24 cm, mittenakkuv, Mauviel
244 €
ML524424
Hautamispann M'COOK 16 cm, roostevaba teras, MAUVIEL
138 €
ML521116
Hautamispann DIAMOND LITE 28 cm, eemaldatav käepide, titaan, WOLL WL1728DPS
Hautamispann OPUS PRIMA 26 cm, hõbe, roostevaba teras, Ruffoni RUFOPA2606Y
Hautamispann PRIMA MATERA 24 cm, induktsioonile, vask, de Buyer
–20 %
665 €
832 €
DB623024
Hautamispann OPUS CUPRA 24 cm, vask, Ruffoni
721 €
RUFOCB2409Z
Hautamispann TITANIUM NOWO 26 cm, WOLL
89,99 €
WL726N
Hautamispann WHITE LINE 24 cm, mittenakkuv, valge, Eva Solo ES256524
Hautamispann BLUE CARBON 24 cm, sinine teras, de Buyer
–20 %
58,39 €
72,99 €
DB3502411
Hautamispann TITANIUM NOWO 28 cm, eemaldatav käepide, WOLL WL1728N
Hautamispann TITANIUM NOWO 26 cm, induktsioonile, titaan, WOLL WL726IL
Hautamispann M'COOK 20 cm, roostevaba teras, Mauviel
162 €
ML521120
Up
Veel tooteid

Soteepannid – ideaalne tööriist pruunistamiseks ja hautamiseks

Sügavad pannid, tuntud ka kui soteepannid, sobivad ideaalselt roogade valmistamiseks, mis vajavad rohkem ruumi ja ühtlast soojusjaotust. Ükskõik, kas soovite pruunistada liha, valmistada kastmeid või aeglaselt hautada köögivilju, võimaldavad nende kõrged seinad ja avar põhi teil tõhusalt süüa teha ilma ülevoolamise või pritsimise ohuta.

Soteepanni valiku juhend

Miks peaks sügava panni ostma?

Lisaks oma mitmekülgsusele pakuvad need pannid mitmeid muid eeliseid:

  • Võrratu mahutavus – tänu kõrgematele servadele sobib see suuremate portsjonite ja kastmega roogade valmistamiseks.
  • Ühtlane soojusjaotus – kvaliteetsed materjalid tagavad stabiilse kuumenemise ilma kuumade kohtadeta.
  • Mitmekülgne kasutamine – sobib erinevatele toiduvalmistamistehnikatele, alates praadimisest kuni aeglasel hautamiseni.

Parimad hautamispannide kaubamärgid

Kui soovite tõeliselt kvaliteetset hautamispanni, siis usaldage neid tunnustatud kaubamärke:

De Buyer – Prantsuse kaubamärk, mis on tuntud oma teraspannide poolest, mis pakuvad suurepärast soojusjuhtivust ja looduslikku mittenakkuvat pinda, mis paraneb iga kasutusega.
Woll – Saksa tootja, kes valmistab esmaklassilisi titaanist panne mittenakkuva kihiga, mis on äärmiselt vastupidavad ja võimaldavad tervislikku toiduvalmistamist minimaalse rasvaga.
Eva Solo – Skandinaavia disain ja funktsionaalsus ühes. Selle kaubamärgi pannid on elegantsed, vastupidavad ja sobivad ka induktsioonpliitidele.

Kuidas hautamispanni hooldada?

Selleks, et teie pann püsiks pikka aega suurepärases seisukorras, soovitame järgmist hooldust:

  • Puhastamine – pärast jahtumist peske panni sooja vee ja õrna puhastusvahendiga. Ärge kunagi kasutage mittenakkuvatel pindadel traatnuustikut.
  • Teraskattega pannide õlitamine – kui teil on teraspann, määrige seda aeg-ajalt õhukese õlikihiga, et säilitada mittenakkuvus ja kaitsta seda korrosiooni eest.
  • Säilitamine – kui te pannid virnastate, asetage nende vahele kaitsvad padjad või vähemalt pehme rätik, et pind ei saaks kahjustada.

Ükskõik, kas valmistate kiiret soté'd või keerukamaid roogasid, kvaliteetne sügav pann lihtsustab teie tööd oluliselt ja toob suurepäraseid tulemusi.

Meie soovitus
Loe ka
->
wok
Wokipann - kiire toiduvalmistamise meister
Kas eelistate sügava pannile wokipanni? Pole ime, see on tõepoolest tõeline superkangelane köögis.