odpocet
0 päeva jooksul
15 tunni pärast
23 minuti pärast
44 sekundi pärast

Hautuspannid

Kuva filtrid
Kuva filtrid
Sorteeri
6 kaupu kokku
WOLL Titanium Nowo Induction Kustuta filtrid

Soteepannid – ideaalne tööriist pruunistamiseks ja hautamiseks

Sügavad pannid, tuntud ka kui soteepannid, sobivad ideaalselt roogade valmistamiseks, mis vajavad rohkem ruumi ja ühtlast soojusjaotust. Ükskõik, kas soovite pruunistada liha, valmistada kastmeid või aeglaselt hautada köögivilju, võimaldavad nende kõrged seinad ja avar põhi teil tõhusalt süüa teha ilma ülevoolamise või pritsimise ohuta.

Soteepanni valiku juhend

Miks peaks sügava panni ostma?

Lisaks oma mitmekülgsusele pakuvad need pannid mitmeid muid eeliseid:

  • Võrratu mahutavus – tänu kõrgematele servadele sobib see suuremate portsjonite ja kastmega roogade valmistamiseks.
  • Ühtlane soojusjaotus – kvaliteetsed materjalid tagavad stabiilse kuumenemise ilma kuumade kohtadeta.
  • Mitmekülgne kasutamine – sobib erinevatele toiduvalmistamistehnikatele, alates praadimisest kuni aeglasel hautamiseni.

Parimad hautamispannide kaubamärgid

Kui soovite tõeliselt kvaliteetset hautamispanni, siis usaldage neid tunnustatud kaubamärke:

De Buyer – Prantsuse kaubamärk, mis on tuntud oma teraspannide poolest, mis pakuvad suurepärast soojusjuhtivust ja looduslikku mittenakkuvat pinda, mis paraneb iga kasutusega.
Woll – Saksa tootja, kes valmistab esmaklassilisi titaanist panne mittenakkuva kihiga, mis on äärmiselt vastupidavad ja võimaldavad tervislikku toiduvalmistamist minimaalse rasvaga.
Eva Solo – Skandinaavia disain ja funktsionaalsus ühes. Selle kaubamärgi pannid on elegantsed, vastupidavad ja sobivad ka induktsioonpliitidele.

Kuidas hautamispanni hooldada?

Selleks, et teie pann püsiks pikka aega suurepärases seisukorras, soovitame järgmist hooldust:

  • Puhastamine – pärast jahtumist peske panni sooja vee ja õrna puhastusvahendiga. Ärge kunagi kasutage mittenakkuvatel pindadel traatnuustikut.
  • Teraskattega pannide õlitamine – kui teil on teraspann, määrige seda aeg-ajalt õhukese õlikihiga, et säilitada mittenakkuvus ja kaitsta seda korrosiooni eest.
  • Säilitamine – kui te pannid virnastate, asetage nende vahele kaitsvad padjad või vähemalt pehme rätik, et pind ei saaks kahjustada.

Ükskõik, kas valmistate kiiret soté'd või keerukamaid roogasid, kvaliteetne sügav pann lihtsustab teie tööd oluliselt ja toob suurepäraseid tulemusi.

Meie soovitus
Loe ka
->
wok
Wokipann - kiire toiduvalmistamise meister
Kas eelistate sügava pannile wokipanni? Pole ime, see on tõepoolest tõeline superkangelane köögis.