odpocet
0 päeva jooksul
15 tunni pärast
23 minuti pärast
44 sekundi pärast

Hautuspannid

Kuva filtrid
Kuva filtrid
Sorteeri
80 kaupu kokku
1 ks Kustuta filtrid
Hautamispann M'COOK 24 cm, roostevaba teras, Mauviel
224 €
ML521124
Hautamispann PRIMA MATERA 24 cm, induktsioonile, vask, de Buyer DB623024
Hautamispann 24 cm, vask, Eva Solo
–20 %
156 €
195 €
ES271011
Hautamispann DIAMOND LITE 28 cm, eemaldatav käepide, titaan, WOLL WL1728DPS
Praepann DURADO 28 cm, WMF
Praepann DURADO 28 cm, WMF
Veebis laos >5 pcs
121 €
WM748406021
Hautamispann MINERAL B 28 cm, teras, de Buyer
119 €
DB561428
Hautamispann DIAMOND LITE PRO 32 cm, titaan, WOLL
126 €
WL2732DLP
Hautamispann OPUS CUPRA 24 cm, vask, Ruffoni
721 €
RUFOCB2409Z
Hautamispann MINERAL B 32 cm, teras, de Buyer
139 €
DB565432
Hautamispann DIAMOND LITE 32 cm, induktsioonile, titaan, WOLL WL732DPI
Hautamispann ECO LITE IND 24 cm, eemaldatav käepide, WOLL
78,99 €
WL1724ELI
Hautamispann DIAMOND LITE 28 cm, induktsioonile, titaan, WOLL WL728DPI
Hautamispann DIAMOND LITE PRO 28 cm, induktsioonile, titaan, WOLL WL2728DLPI
Hautamispann MINERAL B 24 cm, teras, de Buyer
92,99 €
DB561424
Hautamispann BLUE CARBON 24 cm, sinine teras, de Buyer
72,99 €
DB3502411
Up
Veel tooteid

Soteepannid – ideaalne tööriist pruunistamiseks ja hautamiseks

Sügavad pannid, tuntud ka kui soteepannid, sobivad ideaalselt roogade valmistamiseks, mis vajavad rohkem ruumi ja ühtlast soojusjaotust. Ükskõik, kas soovite pruunistada liha, valmistada kastmeid või aeglaselt hautada köögivilju, võimaldavad nende kõrged seinad ja avar põhi teil tõhusalt süüa teha ilma ülevoolamise või pritsimise ohuta.

Soteepanni valiku juhend

Miks peaks sügava panni ostma?

Lisaks oma mitmekülgsusele pakuvad need pannid mitmeid muid eeliseid:

  • Võrratu mahutavus – tänu kõrgematele servadele sobib see suuremate portsjonite ja kastmega roogade valmistamiseks.
  • Ühtlane soojusjaotus – kvaliteetsed materjalid tagavad stabiilse kuumenemise ilma kuumade kohtadeta.
  • Mitmekülgne kasutamine – sobib erinevatele toiduvalmistamistehnikatele, alates praadimisest kuni aeglasel hautamiseni.

Parimad hautamispannide kaubamärgid

Kui soovite tõeliselt kvaliteetset hautamispanni, siis usaldage neid tunnustatud kaubamärke:

De Buyer – Prantsuse kaubamärk, mis on tuntud oma teraspannide poolest, mis pakuvad suurepärast soojusjuhtivust ja looduslikku mittenakkuvat pinda, mis paraneb iga kasutusega.
Woll – Saksa tootja, kes valmistab esmaklassilisi titaanist panne mittenakkuva kihiga, mis on äärmiselt vastupidavad ja võimaldavad tervislikku toiduvalmistamist minimaalse rasvaga.
Eva Solo – Skandinaavia disain ja funktsionaalsus ühes. Selle kaubamärgi pannid on elegantsed, vastupidavad ja sobivad ka induktsioonpliitidele.

Kuidas hautamispanni hooldada?

Selleks, et teie pann püsiks pikka aega suurepärases seisukorras, soovitame järgmist hooldust:

  • Puhastamine – pärast jahtumist peske panni sooja vee ja õrna puhastusvahendiga. Ärge kunagi kasutage mittenakkuvatel pindadel traatnuustikut.
  • Teraskattega pannide õlitamine – kui teil on teraspann, määrige seda aeg-ajalt õhukese õlikihiga, et säilitada mittenakkuvus ja kaitsta seda korrosiooni eest.
  • Säilitamine – kui te pannid virnastate, asetage nende vahele kaitsvad padjad või vähemalt pehme rätik, et pind ei saaks kahjustada.

Ükskõik, kas valmistate kiiret soté'd või keerukamaid roogasid, kvaliteetne sügav pann lihtsustab teie tööd oluliselt ja toob suurepäraseid tulemusi.

Meie soovitus
Loe ka
->
wok
Wokipann - kiire toiduvalmistamise meister
Kas eelistate sügava pannile wokipanni? Pole ime, see on tõepoolest tõeline superkangelane köögis.