Hautuspannid

25 items total
Hautamispann PRIMA MATERA 24 cm, induktsioonile, vask, de Buyer DB623024
Hautamispann PRIMA MATERA 24 cm, induktsioonile, vask, de Buyer DB623624
Hautamispann AFFINITY 24 cm, de Buyer
222 €
DB373624
Hautamispann MINERAL B 28 cm, teras, de Buyer
119 €
DB561428
Hautamispann BLUE CARBON 28 cm, sinine teras, de Buyer
87,99 €
DB3502412
Hautamispann MINERAL B B BOIS 24 cm, puidust käepide, de Buyer DB571424
Hautamispann MINERL B ELEMENT 32 cm, teras, de Buyer
138 €
DB561432
Hautamispann CHOC B BOIS 28 cm, de Buyer
176 €
DB878828
Hautamispann AFFINITY 20 cm, de Buyer
218 €
DB373020
Hautamispann MINERAL B 24 cm, teras, de Buyer
92,99 €
DB561424
Hautamispann BLUE CARBON 24 cm, sinine teras, de Buyer
72,99 €
DB3502411
Hautamispann MINERAL B 28 cm, teras, de Buyer
122 €
DB565428
Hautamispann MINERAL B 32 cm, teras, de Buyer
139 €
DB565432
Serveerimispann MINERAL B 24 cm, sügav, teras, de Buyer
96,99 €
DB565424
Hautamispann CHOC EXTREME LOQY 28 cm, must, alumiinium, de Buyer DB836528
Hautamispann CHOCK B BOIS 24 cm, de Buyer
155 €
DB878824
Up
More products

Hautamispannid – mille poolest need erinevad tavalistest praepannidest ja milleks neid vaja on?

Sügavad pannid, mida nimetatakse hautamispannideks, on suure pinna ja kõrgete servadega spetsiaalset tüüpi pannid, mida kasutatakse:

  • pruunistamiseks,
  • pošeerimiseks,
  • hautamiseks,
  • või praadimiseks

Sügava panni konstruktsioon sirgete kõrgete servade, pika käepideme ja suure küpsetuspinnaga muudab selle ideaalseks panniks keetmisel, suurema koguse koostisainete segamisel, ühepajaroogade või erinevate hautiste valmistamisel. Sel põhjusel on hautamispann kõige mitmekülgsem pann, mis teie köögis üldse olla saab – vaadake meie enimmüüdud sügavaid panne siit või lugege kuidas valida oma kööki parimad pannid meie täielikust pannide juhendist siit.

Panni kasutamine koos kaanega aitab teil lukustada niiskust roogadesse nagu karri ja hautised, kaitsta teie toitu kuivamise või kõrbemise eest ning muuta need palju pehmemaks ja aromaatsemaks.

Mis teeb pannist hautamispanni?

  • sirged ja suhteliselt kõrged ääred
  • suur ja tasane põhi
  • suur pindala ja maht ühtlaste tulemuste saavutamiseks
  • pikk käepide ja väike lisakäepide vastasküljel, mis muudab panni hõlpsaks pliidilt köögiplaadile või lauale teisaldamiseks
  • enamikel hautamispannidel on kaaned, mis lukustavad kuumuse sisse ja võimaldavad roogade hautamist

Mis vahe on sauté pannil ja kokapannil ?

Kokapann (nimetatakse ka kastmepanniks) on eriline sügav hautamispann, mis on tavalise praepanni ja klassikalise poti hübriidversioon. See on universaalne pann, mis pakub suurt küpsetuspinda ja kõrgeid ääri nagu sügavatel pannidel, kuid sellel on ääred veidi kaldu. Kokapannid sobivad suurepäraselt hautamiseks, praadimiseks, munade keetmiseks, kastmete valmistamiseks ja paljuks muuks.

Kulinas pakume laia valikut kvaliteedilistest materjalidest valmistatud prae- ja kokapanne, mida pakuvad usaldusväärsed kaubamärgid, nagu de Buyer, Woll, Mauviel või Eva Solo. Mõned neist on titaanist mittenakkuva pinnaga või käepidemetega, mis muudavad need sobivaks ka ahjus kasutamiseks. Sügav pann on igas köögis üks asendamatumaid vahendeid, seega investeerige kindlasti esmaklassilistesse pannidesse, mis võimaldavad teil saavutada suurepäraseid küpsetustulemusi terve elu.