Jaapani noad

84 items total
Jaapani Gyutoh nuga 5000FCD 20 cm, Miyabi
253 €
MB34681201
Jaapani Nakiri nuga 5000MCD 17 cm, Miyabi
502 €
MB34375171
Jaapani Santoku nuga 5000MCD 18 cm, Miyabi
502 €
MB34374181
Jaapani Santoku nuga 7000D 18 cm, Miyabi
257 €
MB34544181
Jaapani viilutamisnuga SUJIHIKI 5000FCD 24 cm, Miyabi
253 €
MB34680241
Jaapani viilutamisnuga SUJIHIKI 6000MCT 24 cm, Miyabi
332 €
MB34078241
Jaapani SANTOKU nuga 5000FCD 18 cm, Miyabi
253 €
MB34684181
Jaapani viilutamisnuga CHUTOH 5000MCD 16 cm, Miyabi
400 €
MB34372161
Jaapani lihalõiketera GYUTOH 7000D 20 cm, Miyabi
257 €
MB34543201
Jaapani lihanuga GYUTOH 7000D 24 cm, MIYABI
313 €
MB34543241
GYUTOH Jaapani lihanuga, 24 cm, 4000FC, MIYABI
192 €
MB33951241
Jaapani leivanuga 6000MCT 23 cm, Miyabi
321 €
MB34076231
Jaapani Gyutoh nuga 5000MCD 24 cm, Miyabi
527 €
MB34373241
Jaapani juurviljanuga SHOTOH 5000MCD 14 cm, Miyabi
387 €
MB34381141
Jaapani nuga NAKIRI 5000FCD 17 cm, Miyabi
253 €
MB34685171
Jaapani lihanuga GYUTOH 6000MCT 16 cm, MIYABI
260 €
MB34073161
Jaapani lõiketera SUJIHIKI 5000MCD 67 24 cm, vaher, Miyabi MB34400241
Jaapani leivanuga 5000MCD 23 cm, Miyabi
502 €
MB34376231
Jaapani kokanuga SUJIHIKI 24 cm, Dellinger
353 €
DNGRSXL9309
Santoku nuga 6000MCT 18 cm, Miyabi
319 €
MB34074181
Jaapani leivanuga 5000FCD 24 cm, Miyabi
253 €
MB34686241
Jaapani nuga KIRITSUKE RAN PLUS 20 cm, must, Yaxell
227 €
YAX36634
Kokanuga CHEF MANMOSU 23 cm, Dellinger
178 €
DNGRSXLKH108
Up
More products

Jaapani noad - teravad nagu mõõk

Mis on Jaapani stiilis noad?

Jaapani noad on pika ja õhukese teraga, millel on terav ots ja mida algselt kasutati toore kala õhukeste viilude lõikamiseks ja sushi valmistamiseks. Need on kergemad, tunduvad käes tasakaalustatumad ja sobivad ideaalselt täppisülesannete täitmiseks. Need on valmistatud kõvemast ja õhemast terasest - roostevabast terasest ehk haganest, mida kasutatakse ka Jaapani mõõkade valmistamiseks. Jaapani nugade käepidemed on valmistatud kõvast puidust.

Milleks kasutatakse jaapani noad?

Jaapani noad - tänu oma pikkadele ja õhukestele teradele - sobivad hästi kala või suurte lihatükkide lõikamiseks (eriti praadide puhul). On olemas palju spetsiifilisi jaapani noatüüpe (nagu Gyutou, Yanagi, Usuba või Deba), mida saab kasutada kõikide täpsuslike ülesannete täitmiseks alates kana konditustamisest kuni kala fileerimiseni ja mis tahes köögiviljade õhukeseks viilutamiseni.

Veebisaidil Kulina leiate kvaliteetseid Jaapani noad, mida toodavad sellised usaldusväärsed kaubamärgid nagu Dellinger või MIYABI. Võite valida ka Hollandi kaubamärgi Forged sepistatud Jaapani noad või vaadata meie kõige paremini müüdavaid Jaapani noad siit.

Kuidas teritada jaapani nuga?

Jaapani noad võivad olla kahe teraga või ühe teraga (traditsioonilised). Need on valmistatud kõvast terasest, mida on tegelikult lihtsam teritada kui lääne nugade puhul kasutatavat pehmet terast. Jaapani stiilis noa teritamiseks on vaja lihvimiskivi. Võite viia oma noa ka spetsialisti juurde.

Kuidas hoolitseda oma jaapani noa eest?

Jaapani noad on üsna suur investeering, nii et kui soovite, et teie Jaapani nuga kestaks kaua, järgige kindlasti neid lihtsaid nugade puhastamise ja hoiustamise reegleid:

  • noad on sageli nõudepesumasinas pestavad, kuid soovitame puhastada nuga käsitsi, kuna nõudepesuvahendid võivad kahjustada terasetera pinda
  • kui noal on puidust käepide, ärge pange seda nõudepesumasinasse
  • puust käepideme kuivamise vältimiseks õlitage need regulaarselt linaõli või mesilasvahaga
  • jaapani noaga lõikamisel ärge lõigake otse kõval pinnal, näiteks kivist töötasapinnal, roostevabast terasest valamul, taldrikul või klaasist, keraamikast, bambusest ja muudest kõvadest materjalidest valmistatud lõikelaudadel. Pehme plastist lõikelaud on parim
  • hoidke oma nuga eraldi, et terad ei muutuks tuhmiks. Kasutage noaplokki või noakasti.
  • teritage oma nuga regulaarselt