odpocet
2 päeva pärast
1 tunni pärast
52 minuti pärast
15 sekundi pärast

Jaapani noad

Kuva filtrid
Kuva filtrid
Sorteeri
43 kaupu kokku
Jaapani ja santoku nuga Kustuta filtrid
Jaapani Gyutoh nuga 5000FCD 20 cm, Miyabi
253 €
MB34681201
Jaapani juurviljanuga SHOTOH 7000D 13 cm, Miyabi
174 €
Promo
MB34542131
Jaapani viilutamisnuga SUJIHIKI 5000MCD 24 cm, Miyabi
502 €
MB34378241
Jaapani lõiketera SUJIHIKI 5000MCD 67 24 cm, vaher, Miyabi MB34400241
Jaapani nuga NAKIRI 5000FCD 17 cm, Miyabi
253 €
MB34685171
Jaapani Shotoh nuga 5000MCD 67 13 cm, vaher, Miyabi
387 €
MB34400131
Jaapani Gyutoh nuga 5000MCD 24 cm, Miyabi
527 €
MB34373241
Jaapani lihanuga GYUTOH 6000MCT 16 cm, MIYABI
260 €
MB34073161
Jaapani Santoku nuga FIBRE KARBON 2 17 cm, de Buyer
114 €
DB428117
Jaapani lihanuga GYUTOH 6000MCT 24 cm, vaher, Miyabi
367 €
MB34073241
Jaapani lihanuga GYUTOH 5000FCD 24 cm, Miyabi
291 €
MB34681241
Jaapani viilutamisnuga SUJIHIKI 6000MCT 24 cm, Miyabi
–30 %
232 €
332 €
MB34078241
Jaapani lihanuga GYUTOH 5000MCD 67 20 cm, vaher, Miyabi
514 €
MB34401201
Jaapani juurviljanuga SHOTOH 6000MCT 9 cm, Miyabi
191 €
MB34072091
Jaapani juurviljanuga OLIVE 17,5 cm, oliivipuust käepide, Forged FORGEDSDV305256
Jaapani lihanuga GYUTOH 6000MCT 20 cm, Miyabi
319 €
MB34073201
Jaapani hakkimisnuga NAKIRI 4000FC 17 cm, Miyabi
180 €
MB33952171
Jaapani juurviljanuga SHOTOH 5000MCD 13 cm, Miyabi
362 €
MB34372131
Jaapani juurviljanuga SHOTOH 5000MCD 9 cm, Miyabi
313 €
MB34372091
Jaapani lihalõiketera GYUTOH 7000D 20 cm, Miyabi
257 €
MB34543201
Yanagiba nuga RED SPIRIT 24 cm, F.Dick
88,03 €
FDCK8175724
Jaapani lihanuga GYUTOH 4000FC 20 cm, Miyabi
180 €
MB33951201
Jaapani tanto nuga RED SPIRIT 21 cm, F.Dick
104 €
FDCK8175321
Jaapani viilutamisnuga SUJIHIKI 4000FC 24 cm, Miyabi
192 €
MB33950241
Up
Veel tooteid

Jaapani noad - teravad nagu mõõk

Mis on Jaapani stiilis noad?

Jaapani noad on pika ja õhukese teraga, millel on terav ots ja mida algselt kasutati toore kala õhukeste viilude lõikamiseks ja sushi valmistamiseks. Need on kergemad, tunduvad käes tasakaalustatumad ja sobivad ideaalselt täppisülesannete täitmiseks. Need on valmistatud kõvemast ja õhemast terasest - roostevabast terasest ehk haganest, mida kasutatakse ka Jaapani mõõkade valmistamiseks. Jaapani nugade käepidemed on valmistatud kõvast puidust.

Milleks kasutatakse jaapani noad?

Jaapani noad - tänu oma pikkadele ja õhukestele teradele - sobivad hästi kala või suurte lihatükkide lõikamiseks (eriti praadide puhul). On olemas palju spetsiifilisi jaapani noatüüpe (nagu Gyutou, Yanagi, Usuba või Deba), mida saab kasutada kõikide täpsuslike ülesannete täitmiseks alates kana konditustamisest kuni kala fileerimiseni ja mis tahes köögiviljade õhukeseks viilutamiseni.

Veebisaidil Kulina leiate kvaliteetseid Jaapani noad, mida toodavad sellised usaldusväärsed kaubamärgid nagu Dellinger või MIYABI. Võite valida ka Hollandi kaubamärgi Forged sepistatud Jaapani noad või vaadata meie kõige paremini müüdavaid Jaapani noad siit.

Kuidas teritada jaapani nuga?

Jaapani noad võivad olla kahe teraga või ühe teraga (traditsioonilised). Need on valmistatud kõvast terasest, mida on tegelikult lihtsam teritada kui lääne nugade puhul kasutatavat pehmet terast. Jaapani stiilis noa teritamiseks on vaja lihvimiskivi. Võite viia oma noa ka spetsialisti juurde.

Kuidas hoolitseda oma jaapani noa eest?

Jaapani noad on üsna suur investeering, nii et kui soovite, et teie Jaapani nuga kestaks kaua, järgige kindlasti neid lihtsaid nugade puhastamise ja hoiustamise reegleid:

  • noad on sageli nõudepesumasinas pestavad, kuid soovitame puhastada nuga käsitsi, kuna nõudepesuvahendid võivad kahjustada terasetera pinda
  • kui noal on puidust käepide, ärge pange seda nõudepesumasinasse
  • puust käepideme kuivamise vältimiseks õlitage need regulaarselt linaõli või mesilasvahaga
  • jaapani noaga lõikamisel ärge lõigake otse kõval pinnal, näiteks kivist töötasapinnal, roostevabast terasest valamul, taldrikul või klaasist, keraamikast, bambusest ja muudest kõvadest materjalidest valmistatud lõikelaudadel. Pehme plastist lõikelaud on parim
  • hoidke oma nuga eraldi, et terad ei muutuks tuhmiks. Kasutage noaplokki või noakasti.
  • teritage oma nuga regulaarselt