odpocet
6 päeva jooksul
0 tunni pärast
39 minuti pärast
37 sekundi pärast

Jaapani noad

Kuva filtrid
Kuva filtrid
Sorteeri
41 kaupu kokku
Jaapani ja santoku nuga Kustuta filtrid
Jaapani lihanuga GYUTOH 5000MCD 67 20 cm, vaher, Miyabi
514 €
MB34401201
Jaapani viilutamisnuga SUJIHIKI 4000FC 24 cm, Miyabi
192 €
MB33950241
Jaapani Santoku nuga 5000MCD 18 cm, Miyabi
502 €
MB34374181
Jaapani juurviljanuga SHOTOH 5000FCD 13 cm, Miyabi
174 €
MB34680131
Jaapani hakkimisnuga NAKIRI 4000FC 17 cm, Miyabi
180 €
MB33952171
Jaapani juurviljanuga SHOTOH 6000MCT 9 cm, Miyabi
191 €
MB34072091
Jaapani SANTOKU nuga 5000FCD 18 cm, Miyabi
253 €
MB34684181
Jaapani viilutamisnuga SUJIHIKI 6000MCT 24 cm, Miyabi
–30 %
232 €
332 €
MB34078241
Jaapani viilutamisnuga SUJIHIKI 5000FCD 24 cm, Miyabi
253 €
MB34680241
Jaapani tanto nuga RED SPIRIT 21 cm, F.Dick
104 €
FDCK8175321
Jaapani lihanuga GYUTOH 5000FCD 24 cm, Miyabi
291 €
MB34681241
Jaapani Santoku nuga 4000FC 18 cm, Miyabi
180 €
MB33957181
Jaapani lihanuga GYUTOH 5000FCD 16 cm, Miyabi
223 €
MB34681161
Jaapani juurviljanuga SHOTOH 7000D 13 cm, Miyabi
174 €
MB34542131
Jaapani nuga NAKIRI 5000FCD 17 cm, Miyabi
253 €
MB34685171
Santoku nuga 6000MCT 18 cm, Miyabi
319 €
MB34074181
Jaapani Santoku nuga 7000D 18 cm, Miyabi
257 €
MB34544181
Jaapani juurviljanuga SEBRA 17,5 cm, Forged
73,64 €
FORGEDSDV623460
Jaapani nuga GOURMET 17 cm, Wüsthof
84,09 €
WU1035046017
Santoku nuga 5000MCD 18 cm, Miyabi
514 €
MB34388181
Jaapani Shotoh nuga 5000MCD 67 13 cm, vaher, Miyabi
387 €
MB34400131
Jaapani lihanuga GYUTOH 5000MCD 67 24 cm, vaher, Miyabi
551 €
MB34401241
Jaapani Santoku nuga 5000MCD 67 18 cm, vaher, Miyabi
514 €
MB34404181
Jaapani Santoku nuga FIBRE KARBON 2 17 cm, de Buyer
–20 %
91,20 €
114 €
DB428117
Up
Veel tooteid

Jaapani noad: traditsioonide ja täpsuse kooslus

Jaapani noad on kogu maailmas hinnatud oma erakordse teravuse, kerguse ja esteetilise disaini poolest. Nende valmistamine põhineb pikkadel sepakunsti traditsioonidel, mis on Jaapanis arenenud sajandeid. Need noad on disainitud pakkuma maksimaalset täpsust ja efektiivsust lõikamisel, muutes need asendamatuteks tööriistadeks igas köögis.

Loe ka

Jaapani nugade omadused

  • Teravus – tänu kõrgema kvaliteediga terasele on Jaapani noad erakordselt teravad, mis võimaldab ülitäpset lõikamist.
  • Kergus – õhemad terad ja ergonoomilised käepidemed tagavad lihtsa käsitsemise ning vähendavad väsimust pikaajalisel kasutamisel.
  • Esteetika – sageli on valmistatud Damaskuse terasest, mis näeb väga stiilne välja, või on kaunistatud traditsiooniliste Jaapani sepistamistehnikatega, tänu millele on Jaapani noad mitte ainult funktsionaalsed tööriistad, vaid ka kunstiteosed.

Jaapani nugade parimad brändid

Jaapani noa valimisel on oluline keskenduda väljakujunenud brändidele, mis ühendavad traditsioonilise käsitöö kaasaegse tehnoloogiaga:

  • Dellinger – see bränd pakub laia valikut Jaapani kultuurist inspireeritud nuge. Nende noad on kõrge kvaliteediga, teravad ja vastupidavad, ideaalsed nii professionaalsetele kokkadele kui ka toiduvalmistamishuvilistele.
  • Miyabi – ettevõte, mis ühendab Saksa inseneriteaduse Jaapani käsitööoskustega. Miyabi noad on tuntud oma erakordse teravuse, täpsuse ja esteetilise disaini poolest.
  • Yaxell – Jaapani tootja pikaajalise traditsiooniga, kelle noad on populaarsed professionaalsete kokkade seas üle kogu maailma. Yaxell ühendab traditsioonilised sepatehnikad kaasaegsete materjalidega, tagades nii nende nugade kõrge kvaliteedi ja jõudluse.

Näpunäited Jaapani noa valimiseks

  • Noa tüüp – kaaluge, milleks te nuga kõige sagedamini kasutate (nt. Santoku universaalseks kasutamiseks, Nakiri köögiviljade lõikamiseks).
  • Tera materjal – valige kvaliteetsest terasest noad, mis tagavad pika eluea ja lihtsa teritamise.
  • Käepide – ergonoomiline kuju ja kvaliteetne käepideme materjal tagavad mugava haarde ja ohutu käsitsemise.

Investeering kvaliteetsesse Jaapani noasse tasub end ära mitte ainult funktsionaalsuse, vaid ka esteetika ja pikaealisuse seisukohast. Nende nugadega muutub iga toiduvalmistamine nauditavaks ja need võimaldavad teil saavutada oma köögis professionaalseid tulemusi.