odpocet
5 päeva jooksul
8 tunni pärast
40 minuti pärast
32 sekundi pärast
Kuva filtrid
Kuva filtrid
Sorteeri
77 kaupu kokku
1 ks Kustuta filtrid
Jaapani lihanuga GYUTOH 5000MCD 67 20 cm, vaher, Miyabi
514 €
MB34401201
Jaapani viilutamisnuga SUJIHIKI 4000FC 24 cm, Miyabi
192 €
MB33950241
Jaapani leivanuga 5000FCD 24 cm, Miyabi
253 €
MB34686241
Kokanuga GOLD CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
127 €
DNGRKH166
Jaapani nuga KIRITSUKE SUPER GOU YPSILON 20 cm, must, Yaxell YAX37234
Jaapani Santoku nuga 5000MCD 18 cm, Miyabi
502 €
MB34374181
Jaapani juurviljanuga SHOTOH 5000FCD 13 cm, Miyabi
174 €
MB34680131
Jaapani hakkimisnuga NAKIRI 4000FC 17 cm, Miyabi
180 €
MB33952171
Jaapani kokanuga PETTY 15 cm, Dellinger
222 €
DNGRSXL9302
Kokanuga BLUE CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
126 €
DNGRKH164
Jaapani juurviljanuga KUDAMONO 4000FC 9 cm, Miyabi
136 €
MB33950091
210451 japonsky nuz gyuto harukaze professional 20 cm cerna dellinger DNGR8594195884092
Jaapani juurviljanuga SHOTOH 6000MCT 9 cm, Miyabi
191 €
MB34072091
210592 japonsky nuz kiritsuke ran plus 20 cm cerna yaxell
238 €
YAX36634
Jaapani SANTOKU nuga 5000FCD 18 cm, Miyabi
253 €
MB34684181
Jaapani nuga CHAI DAO DAMASCUS 16 cm, pruun, Güde
2 290 €
GUDEDA774216
Jaapani viilutamisnuga SUJIHIKI 6000MCT 24 cm, Miyabi
–30 %
232 €
332 €
MB34078241
Jaapani viilutamisnuga SUJIHIKI 5000FCD 24 cm, Miyabi
253 €
MB34680241
Kokanuga BROWN CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
127 €
DNGRKH167
Jaapani tanto nuga RED SPIRIT 21 cm, F.Dick
104 €
FDCK8175321
Jaapani lihanuga GYUTOH 5000FCD 24 cm, Miyabi
291 €
MB34681241
Jaapani Santoku nuga 4000FC 18 cm, Miyabi
180 €
MB33957181
Jaapani kokanuga SUJIHIKI 24 cm, Dellinger
353 €
DNGRSXL9309
Kokanuga RED CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
127 €
DNGRKH165
Up
Veel tooteid

Jaapani noad: traditsioonide ja täpsuse kooslus

Jaapani noad on kogu maailmas hinnatud oma erakordse teravuse, kerguse ja esteetilise disaini poolest. Nende valmistamine põhineb pikkadel sepakunsti traditsioonidel, mis on Jaapanis arenenud sajandeid. Need noad on disainitud pakkuma maksimaalset täpsust ja efektiivsust lõikamisel, muutes need asendamatuteks tööriistadeks igas köögis.

Loe ka

Jaapani nugade omadused

  • Teravus – tänu kõrgema kvaliteediga terasele on Jaapani noad erakordselt teravad, mis võimaldab ülitäpset lõikamist.
  • Kergus – õhemad terad ja ergonoomilised käepidemed tagavad lihtsa käsitsemise ning vähendavad väsimust pikaajalisel kasutamisel.
  • Esteetika – sageli on valmistatud Damaskuse terasest, mis näeb väga stiilne välja, või on kaunistatud traditsiooniliste Jaapani sepistamistehnikatega, tänu millele on Jaapani noad mitte ainult funktsionaalsed tööriistad, vaid ka kunstiteosed.

Jaapani nugade parimad brändid

Jaapani noa valimisel on oluline keskenduda väljakujunenud brändidele, mis ühendavad traditsioonilise käsitöö kaasaegse tehnoloogiaga:

  • Dellinger – see bränd pakub laia valikut Jaapani kultuurist inspireeritud nuge. Nende noad on kõrge kvaliteediga, teravad ja vastupidavad, ideaalsed nii professionaalsetele kokkadele kui ka toiduvalmistamishuvilistele.
  • Miyabi – ettevõte, mis ühendab Saksa inseneriteaduse Jaapani käsitööoskustega. Miyabi noad on tuntud oma erakordse teravuse, täpsuse ja esteetilise disaini poolest.
  • Yaxell – Jaapani tootja pikaajalise traditsiooniga, kelle noad on populaarsed professionaalsete kokkade seas üle kogu maailma. Yaxell ühendab traditsioonilised sepatehnikad kaasaegsete materjalidega, tagades nii nende nugade kõrge kvaliteedi ja jõudluse.

Näpunäited Jaapani noa valimiseks

  • Noa tüüp – kaaluge, milleks te nuga kõige sagedamini kasutate (nt. Santoku universaalseks kasutamiseks, Nakiri köögiviljade lõikamiseks).
  • Tera materjal – valige kvaliteetsest terasest noad, mis tagavad pika eluea ja lihtsa teritamise.
  • Käepide – ergonoomiline kuju ja kvaliteetne käepideme materjal tagavad mugava haarde ja ohutu käsitsemise.

Investeering kvaliteetsesse Jaapani noasse tasub end ära mitte ainult funktsionaalsuse, vaid ka esteetika ja pikaealisuse seisukohast. Nende nugadega muutub iga toiduvalmistamine nauditavaks ja need võimaldavad teil saavutada oma köögis professionaalseid tulemusi.