Kaalumine ja mõõtmine
64 items total
Kaalumine ja mõõtmine - täpse kaalumise ja mõõtmise tähtsus köögis
Väga oluline on kaaluda koostisosi, et tagada retseptis märgitud proportsioonid. Veebisaidil Kulina leiate palju erinevaid mõõtmisvahendeid, mille abil saate jälgida oma toitude ja koostisosade kaalu, mahtu ja temperatuuri, näiteks:
- köögikaalud
- toidutermomeetrid
- mõõtekannud ja -nõud
- munakellad
Miks ma peaksin kaaluma ja mõõtma oma koostisosi?
Toiduvalmistamise ajal on oluline kaaluda ja mõõta oma koostisosi mitmel põhjusel, millest mõned on loetletud allpool:
- Parandage oma toiduvalmistamise tulemusi - Retseptides on põhjuseks, miks need sisaldavad täpseid kaalusid ja koostisosade proportsioone. Soovitatud kogustest erinevate koguste kasutamine võib teie söögile dramaatilist mõju avaldada. Näiteks võib liiga suure jahu sisaldusega valmistatud kook olla liiga paks ja kuiv.
- Täpsus - köögi mõõtmisvahendid nagu mõõtekannud või mõõtekausid võimaldavad kiiresti ja täpselt mõõta koostisosi ja tagada, et iga partii lõpptoode maitseks ühtemoodi
- Mugavus ja enesekindlus - saate ka lihtsalt pottide juurest eemale astuda või isegi köögist lahkuda, kasutades lihtsalt köögikella, et jälgida, kui kaua toit keeb ja millal tuleb selle juurde tagasi tulla.
- Portsjonite ja kalorite kontroll - köögikaalud ja mõõtmisvahendid aitavad teil jälgida söödud portsjonite suurust ja pidada oma dieeti. Samuti saate jälgida, kui palju suhkrut või süsivesikuid te päevas sööte.
- Nulljäätmete kokkamine - koostisosade kaalumine aitab teil vältida ka toidujäätmete tekkimist
- Ohutus - toidu temperatuuri kontrollimine on oluline, et tagada selle ohutu tarbimine. Selleks pakume teile fantastilist valikut köögitermomeetreid.