Kalanderpressid, kurnad ja lehtrid

1 items total
Liigse vedeliku eemaldi salatist 24 cm, WMF
97,42 €
WM644726040

Sõelad, sõelad ja trummid - teie köögis peab olema midagi sellist

Soolad, sõelad ja lehvikud on olulised köögitarvikud (vt meie 10 kohustusliku köögitarviku ostujuhendit siit). Neid vajate erinevate köögitööde jaoks, seega veenduge, et valite just need tarvikud, mis sobivad teie vajadustele.

Mis vahe on sõelal ja sõelal?

Nii sõelad kui ka sõelad on augud, mida kasutatakse toidust vedelike eemaldamiseks pärast toiduvalmistamist või pesemist. Peamine erinevus nende vahel on see, et sõel on tavaliselt suurem, kausikujuline riist, mille seintes ja põhjas on suuremad augud ja millel on sageli jalad, mis võimaldavad seda valamusse panna, samas kui sõel on kausikujuline, kuid peene võrgusilmaga seade, millel on sageli ühes otsas pikk käepide ja teises otsas väike käepide, nii et seda saab poti kohale riputada või kinni hoida. Sõela väikest võrku saab kasutada suurema filtreerimise ja köögiviljade püreestamise jaoks. Mõlemat saab siiski kasutada pastatükkide nõrutamiseks!

Teisest küljest kasutatakse lehvikuid vedelike või peeneteraliste ainete suunamiseks väikeste avadega mahutitesse. Trummel on mõeldud selleks, et vähendada vedeliku mahutisse kandmisel lekkimist. Võite kasutada lehterit koduste mahlade (nt vaarikamahl), tinktuuride ja likööride valmistamiseks. Koduste mooside purkidesse panemiseks võib kasutada laia suuga lehtrit.

Kuidas puhastada sõela?

Sõela puhastamine võib tunduda keeruline, eriti kui terasvõrk on üsna peenike. Lihtsam on, kui segate kokku sooja vett ja paar tilka nõudepesuvahendit ning leotate sõela köögikaussi umbes 15 minutit. Seejärel loputage seda seebivee eemaldamiseks. Vältige siiski kloori või valgendi või väga kuuma vee kasutamist, sest need võivad kahjustada roostevaba terast ja põhjustada selle roostetamist. Lisaks proovige oma sõela kohe pärast kasutamist pesta, et puhastamine oleks lihtsam.

Mida peaksite sõela või sõela ostmisel arvesse võtma?

Kui ostate oma kööki sõela või sõela, arvestage kindlasti järgmist:

Materjal:

Bambus, plastik ja roostevaba teras on vaid mõned materjalid, mida kasutatakse sõelade, sõelade või lehtrite valmistamiseks. Veenduge, et valitud materjal on toiduainetele ohutu, väga vastupidav ja roostekindel. Pidage meeles, et ebakvaliteetsest, odavast plastist võivad kõrgel temperatuuril kasutamisel eralduda kahjulikud ained, mistõttu pakume aadressil Kulina ainult sertifitseeritud, BPA-vaba, toiduainetele ohutut materjali.

Suurus:

Mõelge, kui palju toitu te tavaliselt valmistate. Kui te valmistate palju pastat, sest teil on suur pere või kui te valmistate tavaliselt õhtusöögiks suuri koguseid köögivilju, siis võib teil olla vaja suuremat sõela.

Kui olete pastafänn, võite vaadata ka meie pastapotte, mis on varustatud sobivate sõeladega, mis mahutavad ja kuivatavad suure koguse pastat. Ja kui te hoolite oma tervisest, siis võib teid huvitada ka meie aurupottide ja auru lisade pakkumine, mis aitavad teil köögivilju aurutada - see võimaldab teil säilitada rohkem toitaineid kui vees keetmisel.

Võrk/augud:

Igal sõelal või sõelal on erineva suurusega augud. Peenema võrgusilma tüüpi saab kasutada segatud puuviljade/köögiviljade jaoks ja sellel on kõrge filtreerimisfunktsioon. Sõelad on suuremate aukudega, seega ei saa neid kasutada näiteks tatrajahuupade loputamiseks. Mõelge, millist toitu te tavaliselt valmistate, ja valige lisavarustus, mis vastab teie vajadustele kõige paremini.

Veebisaidil Kulina leiate suure valiku tipptasemel sõelad, sõelad, sõelalusikad, sõelasussid, lehtrid ja ka sõelalusikad - kõik sellistelt mainekatelt tootjatelt nagu Koziol, WMF, ja Joseph Joseph. Vaadake meid!