Kastrulid

1 items total
Kastrul M´6S 20 cm, vask, Mauviel
Akce Sticker
289 € –10 %
260 €
ML51020

Potid - väikesed, kuid hädavajalikud potid igasse kööki

Millistest elementidest koosneb kastmik?

Potid on madalamad kui tavalised varupotid ja väiksema läbimõõduga kui pott ning neil on pikk käepide nagu pannil. Neid kasutatakse vedelike keetmiseks pliidil, eriti kui need vajavad paksendamist või vähendamist (nagu kastmed, risoto jne). Pika käepideme abil on lihtne potti paigal hoida ja samal ajal vedelikku köögilusikaga segada.

Milleks te kasutate kastrulit?

Potikaussi on väga mitmekülgne ja see on igas köögis hädavajalik. Neid saab kasutada:

  • kastmete valmistamine ja pakendamine
  • väikeste portsjonite suppide, hautiste, lastetoitude, kastmete valmistamine
  • toiduvalmistamine, näiteks kaerahelbepuder või vanillikaste
  • väikeste toiduportsjonite soojendamine
  • toidu valmistamine ühele või kahele inimesele

Milline kastrulit valida?

Veebilehel Kulina pakume teile laias valikus kastrulisi potikausse (vaadake meie enimmüüdud potikausse siit), mis on valmistatud erinevatest materjalidest, usaldusväärsete kaubamärkide toodetud, saadaval erinevates värvides ja mõeldud erinevatele sisustustiilidele. Kui te ei tea, millist kastrulit valida, lugege siit meie ülimast ostujuhendist pottide kohta ja vaadake meie roostevabast terasest kastrulit alates WMF, Zwilling, Fissler. Mõned meie potikausid on varustatud kaanega ja mõned sobivad kasutamiseks ahjus.

Meie nõuanne: Kui otsite oma kööki kauneid potte, vaadake Mauvieli vaskseid potte, de Buyer või Eva solo Need kestavad terve elu ja näevad väga stiilsed välja, eriti kui riputate need potitaldrikule. Võite lugeda ka meie lõplikku ostujuhendit pannide kohta siit.

Kuidas hoolitseda oma kastrulite eest?

Kas te teate, et enamik inimesi ostab potikomplekti vaid kaks või kolm korda kogu oma elu jooksul? Me kipume mõnikord ostma autot sagedamini kui potti! Seepärast tasub investeerida kvaliteetsetesse pottidesse ja nautida nende funktsionaalsust aastaid ja iga kord, kui te süüa valmistate. Ja kui te investeerite raha kvaliteetsesse kööginõudesse, siis peaksite hoolitsema ka selle eest nõuetekohaselt. Kuidas hoolitseda oma pottide ja kastrulite eest?

  • lugege alati enne esimest kasutamist tootja juhiseid ja veenduge, et te ei pane oma kastrulit nõudepesumasinasse, kui seda ei soovitata,
  • ärge kasutage metallnõusid, mis võivad teie pottide pinda kriimustada, kasutage hoopis puidust või silikoonist kööginõusid
  • vältige määrdunud kastrulite jätmist üleöö või pikaajalist leotamist (eriti kui need on valmistatud roostevabast terasest),
  • kui soovite vabaneda plekkidest oma roostevabast terasest kastrulite pinnal, puhastage seda roostevaba terase puhastusvahendiga,
  • vältige oma keraamilise kattega potikaussi puhastamist terasvillaga,
  • puhastage oma rauast potid kohe pärast kasutamist ja ärge kasutage seepi, sest metall on poorne ja see võib kemikaalide lõhna endasse imeda,
  • vältige temperatuurišokki, ärge pange kuuma potti külma vette jne.
  • ärge küpsetage happelisi toiduaineid (nagu tomat) malmist potikaussi,
  • ärge pange kaetud potid ja pannid üksteise peale, sest see võib põhjustada kriimustusi ja laastude tekkimist. Riputage need konksude külge või pange need küljele.