kiirkeetjad

3 items total
Veekeetja pliidiplaadile 9093 2 l, hõbedane ja sinine, Alessi AL9093
Veekeetja pliidiplaadile 9093 2 l, hõbedane/valge, Alessi AL9093W
Veekeetja pliidiplaadile 9093 1 l, hõbe/sinine/oranž, Alessi AL90931LAZ

Veekeetjad - lisage oma kööki retrohõnguline välimus pliidiplaadi veekeetjaga

Tavalised pliidiplaadi veekeetjad ei ole tänapäeval enam nii populaarsed kui varem, kuid neid kasutatakse endiselt paljudes majapidamistes. Lisaks sellele on parimad disainerid, nagu Michael Graves ja Aldo Rossi, võtnud vaevaks ja kujundanud ilusaid veekeetjaid, et Alessi kaubamärgile - mis on nüüdseks disainiikoonid. Seega, kui tunned, et traditsiooniline pliidiplaadi veekeetja on midagi sinu jaoks või kui sulle meeldib retrohõnguline köögis, siis ära kõhkle ja vali stiilne veekeetja Kulina.

Kas elektrilised veekeetjad on paremad kui pliidiplaadiga veekeetjad?

Raske öelda, milline veekeetja on parem. Elektrilised veekeetjad võimaldavad vee kiiret keetmist ja on varustatud automaatse väljalülitusega. Pikemas perspektiivis võivad nad säästa aega ja raha, sest nad on energiasäästlikumad kui pliidipannud, kuid peate meeles pidama, et keeta tuleb ainult nii palju vett, kui on vaja.

Valik pliidiplaadi veekeetja ja elektrilise veekeetja vahel sõltub põhimõtteliselt teie isiklikust maitsest ja nõuetest, sealhulgas visuaalsetest eelistustest.

Ja kui olete tee fänn, siis leiate Kulina ka suurepäraseid teekannusid, mis võimaldavad teil valmistada parimat teed.

Miks kasutavad ameeriklased pliidipannusid?

Enamikus USA majades kasutatakse 100-127 volti, samas kui Ühendkuningriigis ja paljudes teistes riikides kasutatakse 220-240 volti. Seega ei soojendaks elektrilised veekeetjad vett nii kiiresti kui Ühendkuningriigis, kuna USAs on madalam pinge. Seetõttu otsustab enamik inimesi keeta vett traditsioonilises veekeetjas.

Miks ma ei tohiks veekeetjat kuuma veega täita?

Veekeetja täitmine kuuma veega ei ole soovitatav, kuna see võib olla ohtlik ja kahjustada veekeetjat.

Kuuma vee valamisel külma veekeetja sisse võib tekkida termiline šokk, mis võib purustada või kahjustada veekeetja komponente, näiteks klaasi või metalli.

Veekeetja täitmine kuuma veega võib lisaks ohutusprobleemidele mõjutada ka vee kvaliteeti, sest kuumas vees võib olla rohkem lahustunud mineraale ja metalle kui külmas vees, mis võib muuta vee maitset ja kvaliteeti.

Seetõttu soovitatakse tavaliselt panna veekeetja külma vett ja seejärel kuumutada see soovitud temperatuurini. Kui soovite rohkem teada saada tee valmistamise ja serveerimise kohta, lugege meie tee nautijatele mõeldud juhendit siit.