odpocet
3 päeva pärast
15 tunni pärast
21 minuti pärast
24 sekundi pärast

Kokanoad

Kuva filtrid
Kuva filtrid
Sorteeri
20 kaupu kokku
Must Kustuta filtrid
215813 kucharsky nuz all star 20 cm cerne logo zwilling
–47 %
53,74 €
103 €
ZW1020443
Kokanuga PERFORMER 20 cm, Wüsthof
284 €
WU1061200120
Universaalne kööginuga COMFORT K2213944 12 cm, roostevaba teras, Tefal TEFK2213944
Kokanuga 22 cm, Victorinox
Kokanuga 22 cm, Victorinox
Veebis laos >5 pcs
47,59 €
VN5200322
217835 kucharsky nuz kanetsugu pro m 23 cm cerna dellinger
Uued kaubad
192 €
DNGR9006
Jaapani kokanuga GYUTO OKAMI 19 cm, Dellinger
91 €
DNGRSXLKHAUS8B
Kokanuga 1905 21 cm, F.Dick
127 €
FDCK8194721
Kokanuga SWISS MODERN 20 cm, must, Victorinox
67,39 €
VN6901320B
Kokanuga ELEVATE 10532 16,5 cm, Joseph Joseph
18,60 €
JS10532
211039 kucharsky nuz alpha pom 21 cm cerna gude
136 €
GUDE180521
Kokanuga SUPER GOU YPSILON 20 cm, must, Yaxell
694 €
YAX37200
Kokanuga K2213244 20 cm, Tefal
10,05 €
TEFK2213244
Kokanuga GOURMET 16 cm, Wüsthof
62,99 €
WU1035044816
Kokanuga AJAX 1905, 22 cm, F.Dick
142 €
FDCK8192222
Kokanuga CLASSIC 16 cm, Wüsthof
104 €
WU1030130116
Kokanuga GOURMET 18 cm, Wüsthof
73,79 €
WU1035044818
217832 kucharsky nuz kanetsugu pro m 20 cm cerna dellinger
Uued kaubad
173 €
DNGR9005
Kokanuga PERFORMER 16 cm, Wüsthof
242 €
WU1061200116

Kokanoad – noad, mida iga köök vajab

Mis on kokanuga?

Kokanuga on väga mitmekülgne kööginuga, mida kasutatakse paljude kulinaarsete ülesannete jaoks (liha lõikamiseks, viilutamiseks ja köögiviljade purustamiseks) ja üks kolmest noast, mis peaks olema igas köögis käepärast (vaadake meie täielikku kööginugade juhendit , et saada teada, mis on ülejäänud kaks nuga, millesse peaksite kindlasti investeerima).

Kokanoal on lai tera, mis ülespoole kaardudes moodustab selle otsa. Tera pikkus on tavaliselt 18-24 cm.

Mis vahe on kokanoal ja Santoku noal?

Kodukokad ja professionaalsed kokad kasutavad nii Santoku kui ka kokanuge erinevate lõikamistööde jaoks. Millised on põhilised erinevused nende kaht tüüpi nugade vahel? Kokanugadel on pikemad terad ja nende tera on kahe kaldega, erinevalt Santoku nugadest, mis on tavaliselt ühe kaldega. Kokanoa tera kuju paneb selle ettepoole „kiikuma”, Santoku noaga lõikate ühe, allapoole suunatud liigutusega.

Milleks kokanuga kasutatakse?

Kokanoa kumer tera võimaldab "kiigutavat" lõikamismeetodit, mis koos laia teraga muudab selle ideaalseks tööriistaks:

  • suure koguse köögiviljade ühekorraga tükeldamine
  • liha tükeldamine ja viilutamine
  • juustu viilutamine
  • puuviljade ja pähklite viilutamine, tükeldamine või purustamine

Kulinast leiate usaldusväärsete kaubamärkide valmistatud kvaliteetsed kokanoad, mis peavad kulumisele vastu kaua aega. Vaadake nugasid firmadelt nagu Wusthof, Zwilling või WMF. Samuti visake pilk peale meie enimmüüdud kokanugadele siit.

Kuidas kokanuga teritada?

Kui kasutate oma kokanuga igapäevaselt, peaksite seda üsna sageli teritama – vähemalt iga kahe nädala tagant, kasutades selleksnoateritajat. Parim viis kokanoa teritamiseks on terituskivi, millega tuleks seda mõlemalt poolt 15-20 kraadise nurga all teritada, samuti sobib selleks terasest terituspulk. Võite oma noa viia ka spetsialisti juurde.

Kuidas oma Santoku noa eest hoolitseda?

Kvaliteetsed kokanoad on üsna suur investeering, nii et kui soovite, et teie nuga kestaks kaua, järgige nugade puhastamisel ja hoiustamisel järgmisi lihtsaid reegleid.

  • noad on sageli nõudepesumasinas pestavad, kuid soovitame neid siiski käsitsi puhastada, kuna nõudepesumasina pesuvahendid võivad nende teraspinda kahjustada.
  • kui noal on puidust käepide, ärge pange seda nõudepesumasinasse.
  • puidust käepidemete kuivamise vältimiseks õlitage neid regulaarselt linaseemneõli või mesilasvahaga.
  • hoidke oma noad eraldi, et terad ei läheks nüriks. Kasutage noaalust või noaümbrist
  • teritage oma nuga regulaarselt