odpocet
0 päeva jooksul
13 tunni pärast
7 minuti pärast
7 sekundi pärast

Koogialused

Kuva filtrid
Kuva filtrid
Sorteeri
8 kaupu kokku
Tordilusikas NUOVA, WMF
Tordilusikas NUOVA, WMF
Veebis laos >5 pcs
11,09 €
WM1291486040
Magustoidu söögiriistad NUOVA, 13-osaline komplekt, WMF
45,39 €
WM1291376040
Pannilabidas FKOFFICIUM, perforeeritud, de Buyer
36,49 €
DB423601
Tordilusikas DAILY 25 cm, Nicolas Vahé
6,69 €
NV160670017
Söögiriistad koogi serveerimiseks NUOVA, 2-osaline komplekt, WMF WM1291516040
Tordilusikas 27 cm, hõbedane, roostevaba teras, Eva Solo
29,95 €
ES551797
Tordilusikas B BOIS, de Buyer
25,49 €
DB270108

Koogiteenindajad - serveeri oma kooke nagu kuninganna

Mis on tordiserveri?

Koogiserveri on serveerimisriistad, mida kasutatakse kookide serveerimiseks ja mõnikord ka lõikamiseks. Sellel on käepide ja kolmnurkne tera, mis asub veidi madalamal kui käepide. Sellise kuju tõttu on kasutajal lihtsam tera tordi alla libistada ja seda üles tõsta.

Koogiserveri valmistatakse tavaliselt roostevabast terasest, mõnikord ka hõbedast, puidust või plastikust. Kui ostate terve söögiriistade komplekti, võite leida sealt ka kookide serveerija, sest see on üks teie laua jaoks hädavajalikke serveerimisvahendeid.

Milleks saab kasutada kooki serverit?

Koogiserviisoreid võib kasutada mitte ainult kookide serveerimiseks tordialuselt tordiplaadile, vaid ka koogitükkide väljavõtmiseks küpsetusvormilt, tortide, lasanje või kala serveerimiseks.

Koogiserviisoreid on mitmesuguse kujunduse, mustri ja suurusega ning aadressilt Kulina leiate suurepäraseid serviise sellistelt kaubamärkidelt nagu WMF või Zwilling.

Kuidas lõigata ja kooki lihtsalt ja elegantselt lõigata?

Kui soovite oma kodus küpsetatud kooki lõigata ja serveerida, kasutage selle lõikamiseks kindlasti teravat nuga. Võite lõigata oma kooki kokandusnoaga või kasutada spetsiaalset kondiitrinuga, millel on pikk tera, mis sobib ideaalselt suurte sünnipäevakookide või kihiliste kookide lõikamiseks.

Enne kui hakkate kooki lõikama, asetage nuga korraks kuuma veega täidetud kõrgesse klaasi või kannu või pange see kuuma jooksva vee alla. Kuivatage nuga põhjalikult ja lõigake viilud, kui nuga on veel veidi soe. Nii lõikad sa glasuuri läbi nagu võid.

Jälgi, et sa lõikaksid tordi täpselt ja veenduksid, et lõikad tordi põhja põhjalikult ja lõpuni.

Kasutage tordiserverit, et tõsta tordiviilud tordialusele või otse tordiplaadile. Veenduge, et teil on külalistele magusate maiustuste serveerimiseks magusat kahvlit.