Köögikausid Brabantia
Köögikausid - teie mitmeotstarbelised köögitööriistad
Milleks saab köögikausse kasutada?
Köögikausid on igas köögis hädavajalikud. Sa kasutad neid palju , kas siis koostisosade segamiseks, toidu marineerimiseks, ülejääkide säilitamiseks või isegi salati või muu söögi serveerimiseks.
Millistest materjalidest on valmistatud köögikausid?
- Keraamilised köögikausid näevad elegantsed välja maalähedastes või maalähedastes köökides. Neid saab kasutada ka serveerimiskaussidena ja asetada otse söögilauale, tänu klaasi ajatule elegantsusele.
- Roostevabast terasest segamiskausid on taskukohased, kaasaskantavad, kerged ja hävimatud. Kulinaarsete ülesannete, näiteks vahustamise jaoks on roostevabast terasest kausid fantastilised, kui te ei taha tegeleda raske kausiga, mida on raske tõsta.
- Plastikust köögikausid on üsna vastupidavad ja väga kulumiskindlad, mistõttu neid on hea kasutada tihedas köögis. Need sobivad väga sageli ka mikrolaineahjus kasutamiseks.
Miks kasutavad kokad roostevabast terasest kausid?
Oluline on märkida, et professionaalsed kokad ja pagarid eelistavad kasutada roostevabast terasest kausse. Roostevaba teras on vastupidav materjal, mis ei purune, kooru ega kriimustu kergesti. Roostevabast terasest kausid on samuti kerged ja manööverdatavad ning neid saab kasutada ka kahekordsete kateldena. Asjaolu, et roostevaba teras ei reageeri happeliste toiduainetega, on veel üks oluline tegur, mis muudab roostevabast terasest kausid kulinaarseks lemmikuks.
Veebisaidil Kulina leiate suure valiku erinevatest materjalidest valmistatud köögikausse, mida toodavad tuntud tootjad, sh Koziol, WMF, Joseph Joseph ja Brabantia. Mõned neist on käepärased, virnastatavad komplektid, mis sisaldavad erineva suurusega kausse. Meil on ka muid köögitööriistu, nagu segamislusikad ja spaatlid, mida saab kasutada koos teie köögikaussiga. Ja kui kasutate küpsisetaina segamiseks oma köögikaussi, siis vajate ka köögi mõõtekausse või köögikaalusid, et veenduda, et lisate õige koguse koostisosi.