Köögiriivid

1 items total
Kooreriiv FLEXI ZESTI , oranž, Microplane
9,86 €
MI34830

Köögireha - teie asendamatu toiduvalmistamise tööriist

Käsitsi köögi riivijad

Riiv on teravate aukudega köögitööriist, mida kasutatakse tavaliselt köögiviljade, juustu, sidruni- või apelsinikoore (koore saamiseks), vürtside (ingver, küüslauk või muskaatpähkel) riivimiseks ning mida võib kasutada ka muude pehmete toiduainete (nt või) riivimiseks . See on hädavajalik köögitarvik, mida kasutatakse väga sageli igas köögis koos spiraalimisseadme või mandoliinilõikuriga.

Kuidas tagada ohutus oma riivimismasina kasutamisel?

Kuigi riivimine on palju ohutum kui liha tükeldamine noaga, tuleb selle kasutamisel olla ettevaatlik. Võite kasutada sõrmede kaitsekatteid ja meie riivimislaudadel on kummist stopperid põhjas või servades, et vältida soovimatut libisemist.

Milliste riivide vahel ma pean valima?

On olemas eri tüüpi köögiribasid ja valik sõltub sellest, millist tulemust soovite saavutada ja millist toitu soovite riivida.

Mitmepoolsed riivijad: Erinevat tüüpi terade pindadega (suured, väiksemad, raspised, viilud). Ülal asuv käepide tagab kindla haarde ja erinevad riivimispinnad teevad sellest riivist mitmekülgse köögitööriista.

Lame riiv: Seda tüüpi riivi (mida nimetatakse ka kastiribaks) on väga lihtne kasutada, kuna see on lame, toetub kenasti igale kausile ja seda on kõige lihtsam hoiustada. Sellel on üks suhteliselt suure võrepinnaga võreplaat.

Zester: See on kitsas riiv, mis on mõeldud sidrunite ja muude tsitrusviljade koore saamiseks, kuid see on väga kasulik ka küüslaugu, ingveri, muskaatpähkli või kõva juustu, näiteks parmesani riivimiseks.

Trummli riiv: Peen- või jämedaks riivimiseks vahetatavate riivimistrumlitega trummelhelkur on ideaalne tööriist suuremate juustukoguste, porgandite, kurkide, kartulite, suvikõrvitsate või šokolaadi riivimiseks. Toit asetatakse trumlisse ja riivitakse käepideme pööramise teel.

Köögiruudud saadaval Kulina

Veebilehel Kulina pakume suurepärast valikut köögiruute mainekatelt tootjatelt, sh Microplane, WMF, ja Fiskars.

Microplane riivijad on kuulsad kogu maailmas ning neid kasutavad parimad kokad ja parimad restoranid. Microplane zester on tõenäoliselt üks populaarsemaid riivimismasinad kogu maailmas, nii et veenduge, et teil on see oma köögis olemas.

Ja kui teil on vaja riivida suurem kogus toitu, võite kasutada ühte meie toiduprotsessoritest või elektrilistest hakklihamasinatest ja hakklihamasinatest.