koogitaldrikud

7 items total

Koogitaldrikud - mõeldud vastama kõigile teie magusatele unistustele

Mis on tordiplaadid?

Koogitaldrikud on taldrikud, mis on spetsiaalselt mõeldud kookide ja magustoitude serveerimiseks. Neil on sageli tasane pind, millele saab kooki asetada, ja need on väiksemad kui tavalised söögitaldrikud. Koogiplaadid võivad olla valmistatud klaasist, keraamikast, kiviplaadist või plastist.

Milleks kasutatakse koogiplaate?

Koogitaldrikuid kasutatakse kookide ja muude küpsetiste või maiustuste, näiteks saiakeste, küpsiste või koogikeste serveerimiseks. Neid kasutatakse sageli ka hommikusöögi, võileibade, lõunasöögi ja eriürituste, näiteks sünnipäevade, pulmade ja pühade puhul, sest nende elegantne välimus ja käepärane suurus sobib ideaalselt igat liiki sõrmetoidu jaoks.

Kuidas taldriku taldriku nagu kokk?

Olenemata sellest, kas olete kodukokk või Michelini tärni peakokk, peaksite pöörama tähelepanu igale detailile ja serveerima oma magustoite elegantselt. Need on mõned üldised suunised, mis aitavad teil taldrikutel valmistada magustoitu nagu profi:

  • Valige sobiv magustoidutaldrik: Alustage puhta taldrikuga, mis sobib teie magustoidu värvide ja tekstuuridega (vaadake meie pakkumist MIJ, kus on suur valik värvide ja glasuuride kohta)
  • Hinnake oma magustoidu üldist kujundust, kui otsustate, kuhu erinevad komponendid paigutada. Tehke oma kavandist paberil visand, et aidata seda visualiseerida.
  • Enne magustoidu pealekandmist pane taldrikule veidi kastet. Loo lusika või pigistuspudeliga muster või kujundus. Teie magustoit maitseb ja näeb taldrikul paremini välja, kui kasutate kastet.
  • Lisage krõbe: See on suurepärane, kui teie magustoit on erineva tekstuuriga. Et lisada magustoidule krõbedust, kasutage krõmpsuvat katet, näiteks mandleid või küpsisepuru. jaotage katet ühtlaselt magustoidule.
  • Kasutage kontrastseid värve: Kasutage kontrastseid värve, et muuta oma magustoit visuaalselt atraktiivseks. Kui teie magustoit on valge, kasutage visuaalse atraktiivsuse lisamiseks näiteks heledat kastet või garneeringut.
  • Pöörake tähelepanu portsjonite suurusele: Dessertide serveerimisel on oluline portsjoni suurus. Sama suurte portsjonite tegemiseks kasutage tassi või kühvelit.
  • Pange torditaldrikule kaunistusi, et viimistleda seda ja parandada üldist esitlust. See võib olla puuviljatükk, kakaopulber või piparmündileht.

Meie koogiplaadid on kvaliteetsed tooted sellistelt tuntud tootjatelt nagu Blomus ja Revol. Pakume ka suurepäraseid tordialuseid ja elegantseid tordiservereid. Võib-olla soovite vaadata ka magustoiduharkade ja kondiitritoodete nugade komplekte.