odpocet
0 päeva jooksul
5 tunni pärast
30 minuti pärast
44 sekundi pärast

Köögiviljakoorijad

Kuva filtrid
Kuva filtrid
Sorteeri
10 kaupu kokku
Plastik Kustuta filtrid
Köögiviljakoorija GREEN TOOL 14 cm, roheline, Eva Solo
14,59 €
ES531512
Köögiviljakoorija GOOD GRIPS 13 cm, lilla, plastik, OXO
11,03 €
OXO11244500
Köögiviljakoorija GOOD GRIPS, 3 tk komplektis, plastik, OXO OXO11244100
Köögiviljakoorija PEELSTORE 20166, roheline, Joseph Joseph JS20166
Köögiviljakoorija INGENIO, Tefal
–11 %
9,50 €
10,69 €
TEFK2071814
Köögiviljakoorija GOOD GRIPS 18 cm, pöörlev, must, plastik, OXO OXO20081
Köögiviljakoorija JULIENNE GOOD GRIPS 11 cm, must, plastik, OXO OXO1054751
Köögiviljakoorija DUO, Joseph Joseph
9,08 €
JS80005
Sidrunikoorija GOOD GRIPS 13 cm, must, plastmass, OXO
10,83 €
OXO11261400

Köögiviljakoorijad - teie köögis peab olema olemas

Mis on köögiviljakoorija?

Köögiviljakoorija on kööginõu, mida kasutatakse puu- ja köögiviljade koorimiseks. Sellel on terav tera, mis libiseb üle köögivilja pinna, kraapides naha säästlikult ära, jättes alles sisemise liha.

Veebilehel Kulina pakume teile köögiviljakoorijad sellistelt tuntud kaubamärkidelt nagu Victorinox, WMF, ja Joseph Joseph.

Milleks kasutatakse köögiviljakoorijat?

Köögiviljakoorijat ei kasutata mitte ainult selliste köögiviljade nagu kartuli, porgandi, baklažaani, mangoli või pähkli koorimiseks.

Neid saab kasutada ka šokolaadi või juustu õhukeste viilude lõikamiseks ning köögiviljade viilutamiseks ribadeks, mida saab kasutada köögiviljapasta või salatite valmistamiseks.

Tavalised köögiviljad, mida sageli kooritakse, on kartulid, porgandid, kurgid, suvikõrvitsad, õunad ja pirnid. Pidage meeles, et kõik köögiviljad ei vaja koorimist ja mõned, nagu peet või bataat, võivad olla isegi toitvamad, kui neid süüa koorega.

Millised on erinevused Y-Pe ja külgkoorija vahel?

Y-koorijal on oma nime saanud selle kuju järgi; see näeb välja nagu Y-täht. Sellel on pikk, sirge käepide, mille tera on selle otsas kergelt kaldu. Tera, mis on sageli valmistatud roostevabast terasest, on sirge ja terav tera, mis on otsa poole veidi kumer. Kuna tera kohandub kergesti toote kujuga ja väike kõverus otsas aitab eemaldada vead või silmad, on Y-koorijad suurepärased köögiviljade, näiteks kartulite ja porgandite koorimiseks.

Külgkoorija tera seevastu on paralleelne käepidemega ja koorib köögivilju küljelt. Tera on sageli hammastatud või hammastatud, mistõttu sobib see ideaalselt kõva koorega köögiviljade, näiteks pähkli või kõrvitsate koorimiseks. Selle käsitsemine nõuab veidi rohkem pingutust kui Y-koopiaga, kuna tera on käepidemega risti ja sellega on raskem liikuda kurvides.

Kui teile meeldib köögivilju süüa, siis võib teid huvitada ka meie köögiruutide ja -laasturite, elektriliste hakkurite ja purustite ning köögikombainide valik.