Köögiviljanoad
Köögiviljanoad - väikesed ja käepärased
Mis on köögiviljanoad?
Köögiviljanoad on väikesed, käepärased noad, millel on lühike tera, mille ots on terav, mõnikord veidi kumer. Neid kasutatakse väikeste puuviljade ja köögiviljade koorimiseks või lõikamiseks, nii et kui otsite nuga suurte köögiviljade lõikamiseks, tükeldamiseks või viilutamiseks, kasutage kokanuga või Santoku-nuga.
Milleks kasutatakse väikeseid köögiviljanuge?
Köögiviljanuge võib kasutada paljude kulinaarsete ülesannete ja koostisosade jaoks. Saate neid kasutada:
- väikeste puu- ja köögiviljade koorimine
- vigade välja lõikamine
- rohelise sibula või küüslaugu koorimine
- väikeste köögiviljade lõikamine
- väikeste puuviljade viilutamine
- köögiviljade kujundite välja lõikamine
Veebisaidil Kulina leiate palju köögiviljanuge, mida toodavad sellised usaldusväärsed kaubamärgid nagu Wusthof, Zwilling, WMF (vaata enimmüüdud köögiviljanuge siit). Kui otsite oma kööki veel noad, lugege meie ülimat juhendit noa ostmiseks siit Kui eelistate köögivilju koorida koorijaga, vaadake meie kvaliteetsete köögiviljakoorijate pakkumist.
Kuidas hoolitseda oma köögiviljanugade eest?
Kui te investeerite raha köögiviljanõusse, siis soovite kindlasti, et need kestaksid kaua, seega järgige kindlasti neid lihtsaid reegleid oma nugade puhastamiseks ja säilitamiseks:
- noad on sageli nõudepesumasinas pestavad, kuid soovitame puhastada nuga käsitsi, kuna nõudepesuvahendid võivad kahjustada terasetera pinda
- kui noal on puidust käepide, ärge pange seda nõudepesumasinasse
- puust käepideme kuivamise vältimiseks õlitage need regulaarselt linaõli või mesilasvahaga
- hoidke oma noad eraldi, et terad ei läheks tuhmiks. Kasutage noaplokki või nugade kohvrit
- teritage oma noad regulaarselt