odpocet
4 päeva pärast
23 tunni pärast
31 minuti pärast
0 sekundi pärast

Krepipannid

Kuva filtrid
Kuva filtrid
Sorteeri
4 kaupu kokku
de Buyer Mineral B Element Kustuta filtrid
Krepipann MINERAL B 24 cm, teras, de Buyer
52,99 €
DB561524
Krepipann MINERAL B 30 cm, de Buyer
73,99 €
DB561530
Omletipann MINERAL B 20 cm, de Buyer
55,99 €
DB561120
Omletipann MINERAL B 28 cm, de Buyer
92,99 €
DB561128

Kreppide pannid (crêpes)

Täiuslike kreppide valmistamine nõuab spetsiaalset panni, mis tagab ühtlase küpsemise ja lihtsa käsitlemise. Kreppidel on madal serv ja lai lame pind, mis võimaldab tainast hõlpsalt laiali määrida ja mugavalt ümber pöörata. Erinevad materjalid pakuvad erinevaid omadusi, tänu millele saab igaüks valida just õige panni vastavalt oma eelistustele. Lugege, kuidas valida parim krepipann.

Erinevate pannimaterjalide eelised pannkookide küpsetamisel

  • Teraspannid – süsinikterasest pann on professionaalide seas populaarne tänu oma kõrgele soojusjuhtivusele ja loomulikule mittenakkuvusele, mis tekib regulaarsel kasutamisel. See nõuab aga korralikku hooldust, sealhulgas sisse põletamist ja regulaarset õlitamist.
  • Titaanpannid – ühendavad kerguse ja suure vastupidavuse. Need on mittekleepuvad, kriimustuskindlad ja võimaldavad küpsetada minimaalse rasvakogusega. Neid on lihtne puhastada ja neil on pikk kasutusiga.
  • Mittekleepuvad pannid – ideaalne valik neile, kes otsivad kerget ja hõlpsasti kasutatavat panni. Mittekleepuv pind hõlbustab pannkookide valmistamist ja ümberpööramist, kuid nõuab õrna käsitsemist (nt puidust või silikoonist köögiriistade kasutamist).

Nõuanded pannkoogipannide hooldamiseks

  • Puhastamine – pärast panni jahtumist peske seda sooja vee ja õrna puhastusvahendiga ning pehme käsnaga. Vältige abrasiivsete puhastusvahendite või teraskäsnade kasutamist, mis võivad kahjustada mittenakkuvat pinda.
  • Pinna kaitse – mittekleepuvatel pannidel küpsetamisel kasutage puidust või silikoonist taignajaotureid või pannilabidaid, et vältida mittekleepuva kihi kriimustamist.
  • Säilitamine – kui pannide üksteise peale ladumisel aseta nende vahele kaitsematt, et vältida pinna kahjustamist.

Parimad pannkoogipannid

Kui soovite tõeliselt kvaliteetset krepipanni, siis usaldage mõnda neist tootjatest:
  • De Buyer – Prantsuse kaubamärk, mis on spetsialiseerunud teraspannidele, mida iseloomustab suurepärane soojusjuhtivus ja ehedad pannkookide valmistamise tulemused.
  • Woll – Saksa titaanpannide tootja, millel on väga vastupidav mittenakkuv kate, mis sobib suurepäraselt pannkookide hõlpsaks pööramiseks ja pikaajaliseks kasutamiseks.
  • Tefal – uuenduslik kaubamärk, mis pakub alumiiniumist mittenakkuva kattega panne ja praktilisi funktsioone, nagu Thermo-Spot temperatuuriindikaator.

Õige panni valimine tagab, et sinu pannkoogid on alati täiuslikult õhukesed, ühtlaselt küpsenud ja neid on lihtne käsitseda.

Meie soovitus
Loe ka
->
palacinky s ovocem
Parimate pannkookide retsept
Kas soovite, et meie Chefparade'i peakokkade pannkoogid oleksid alati käepärast? Pole ime! Need on ju universaalne trumpäss – suurepärane hommikusöök ja kiire magustoit, kui teie sööjatel tekib magusaisu.