Küpsetuslehed

9 items total

Küpsetusplaadid ja küpsetusvaibad - kookide armastajate köögis on kohustuslikus korras olemas

Küpsetusplaadid, mida nimetatakse ka küpsetusplaatideks, küpsetusplaatideks, küpsetuspannideks, on lamedad, ristkülikukujulised metallplaadid, mida kasutatakse toidu küpsetamiseks ahjus. Kaasaegsed küpsetusplaadid võivad olla ka silikoonist või klaaskiust ning neid võib kasutada ka taina sõtkumiseks või täpselt samasuguse suurusega küpsiste valmistamiseks.

Milleks saab küpsetusplaati kasutada?

Küpsetusplaadid on väga kasulikud vahendid, kui olete kookide armastaja või kui olete kodune kondiiter. Kaasaegsed küpsetusplaadid pakuvad teile palju rohkem kui traditsioonilised metallist küpsetusplaadid ja te saate neid kasutada:

  • küpsetada erineva suurusega kooke ja küpsiseid otse küpsetusplaadil (eriti kui kasutate küpsetusraame)
  • sõtkuda tainas, et hoida köögi tööpinnad puhtad
  • taina rullimine (kookide, pitsade, pelmeenide jaoks)
  • küpsetada erineva suurusega vahukommeteid
  • šveitsi rullkookide küpsetamine
  • röstitud köögiviljad
  • küpsetada magusaid või soolaseid rulle

Millised on lehtpannide tüübid?

Veebilehel Kulina saadaval olevad küpsetusplaadid pakuvad teile palju praktilisi omadusi. Leiad siit:

  • klassikalised alumiiniumist salved,
  • erineva suuruse ja kujuga mittekleepuvad küpsetusvaibad
  • ilma servadeta küpsiseplaadid,
  • silikoonist küpsetusplaadid, millel on mõõdud, et valmistada täiuslikke kihilisi kooke või Pavlovasid ja
  • spetsiaalsed silikoonmatid makroonide küpsetamiseks

Leiad need kõik aadressilt Kulina ja kui sa ei tea, millist valida, siis vaata meie enimmüüdud küpsetusplaate siit ja kui oled otsustanud, siis vaata ka meie rullid, küpsetamistarvikud ja põlled, et küpsetada kooke ideaalselt.