Küpsetuspintslid

1 items total

Kondiitritoodete pintslid - andke oma küpsetistele soovitud puudutus

Mis on kondiitrihari?

Kondiitrihari on kööginõu, mida kasutatakse vedelike, näiteks munakollase, sulatatud või, glasuuride ja marinaadide määrimiseks ning toidu määrimiseks. Kondiitriharjad on valmistatud kas puidust või plastist käepidemega ja nende harjased on kas naturaalsed või silikoonist (silikoonist harjad on ilmselt kõige populaarsemad).

Veebilehel Kulina pakume laias valikus kõrgekvaliteedilisi kondiitriharju paljudelt tuntud tootjatelt, sealhulgas de Buyer, Zwilling ja WMF.

Milleks saab kasutada kondiitriharja?

Kondiitriharju kasutatakse pintslitega vahustatud munaga tordide, pirukate või muude kondiitritoodete pintseldamiseks, ravioolide või pelmeenide servade tihendamiseks, . Seda võib kasutada ka koogi ülepiserdamiseks magusa glasuuri või lihtsa siirupiga (glasuuriks on parem kasutada glasuurispaatlit).

Võite kasutada seda ka kalkuniliha või muu prae pintseldamiseks või grillitud liha pintseldamiseks bbq-kastmega. Muude grillimiseks vajalike tööriistade jaoks vaata meie grillimisvahendite kollektsiooni.

Kondiitriharja saab ka vette kastetud ja kasutada suhkrukristallide harjamiseks kastruliservalt, kui valmistatakse omatehtud karamelli või kommi.

Millised on kondiitriharjade tüübid?

Veebilehel Kulina on saadaval palju erinevaid kondiitriharju:

  • Looduslikest harjastest pintslid: looduslikud harjad tekitavad suurema tõenäosusega ühtlase katte sulatatud võiga või glasuuriga ilma triipudeta., need pintslid koosnevad silikoonist või nailonist. Neid on lihtne hooldada ja need on kuumakindlad. Puidust kondiitriharjastega pintsleid ei saa pesta nõudepesumasinas.
  • Silikoonist pintslid: Silikoonist kondiitriharjad on viimastel aastatel muutunud üha populaarsemaks kui looduslikest harjastest pintslid. Need on vastupidavamad ja nõudepesumasinas pestavad, neid on lihtne puhastada ning need ei hoia endas aroome ega lõhnu.
  • Pika käepidemega harjad: Need pintslid on pikema käepidemega, mis lihtsustab ahju sisemusse jõudmist, mistõttu sobivad ideaalselt marinaadide, kastmete või glasuuride määrimiseks liha ja küpsetiste peale ahjus.