Küüslaugupressid

3 items total

Küüslaugupressid - küüslaugu valmistamine lihtsamaks tehtud

Mis on küüslaugupress?

Küüslaugupressi kasutatakse toore küüslaugu pressimiseks läbi pisikeste pooride, et valmistada hakitud küüslauku. Küüslaugupressi kasutamine võib säästa palju aega selle asemel, et iga küüslauguküünt hoolikalt noaga peenestada.

Võite valida meie veebisaidil saadaval olevate kvaliteetsete küüslaugupresside hulgast, mis pärinevad sellistelt tuntud tootjatelt nagu WMF või Joseph Joseph.

Milline on parim materjal küüslaugupressi jaoks?

Küüslaugupresside ideaalne materjal sõltub üldiselt isiklikust valikust ja sellest, mida te küüslaugupressi puhul otsite. Järgnevalt on esitatud küüslaugupresside tüüpiliste materjalide loetelu ja mõned nende eelised:

Roostevaba teras: Roostevaba teras on eelistatud materjal küüslaugupresside jaoks, kuna see on tugev, lihtne puhastada ja ei reageeri toiduainetele. Samuti on see roostekindel ja nõudepesumasinas pestav.

Alumiinium: Alumiinium ei reageeri toiduga, on kerge ja roostekindel. Seda saab anodeerida, et suurendada vastupidavust ja see on sageli odavam kui roostevaba teras.

Plastist: Plastikust küüslaugupressid on kerged ja tavaliselt odavamad kui muud materjalid. Need on saadaval mitmes värvitoonis ja neid on väga lihtne puhastada.

Kas küüslaugupressid tegelikult töötavad?

Jah, küüslaugupress teeb kogu töö sinu eest ära. See pressib toorest küüslauku läbi pisikeste pooride, et toota hakitud küüslauku. Küüslauguküüned ei pea enne küüslaugupressis purustamist isegi koorima.

Kas on parem küüslauku tükeldada või kasutada küüslaugupressi?

Vastus sellele küsimusele sõltub teie eelistustest ja valmistatavast toidust.

Kui hakkate või viilutate küüslauku noaga, näiteks kokanuga või Santoku noaga, saate reguleerida tükkide suurust ja lisada oma roogadele tekstuuri, mis on eeliseks. Oma nugaoskusi saab parandada ka käsitsi küüslaugu hakkimisega.

Teisest küljest on küüslaugupressi kasutamine kiirem ja lihtsam (eriti kui kasutate palju küüslauku) ning selle abil saadakse peenemat hakkliha, mida saab kasutada ühtlasemalt kogu retseptis. Kui valmistate kastet või määret või otsite vaoshoitumatut küüslaugu maitset, võib see olla uskumatult kasulik.

Ja kui teile ei meeldi küüslaugu lõhn teie kätel, võite vaadata ka meie roostevabast terasest seebist käte lõhna eemaldajate kollektsiooni.