Leiva ja kotletivorm

4 items total
Leivavorm PROFESSIONAL 2,0 l, hall, alumiinium, Eva Solo ES211121
Leivavorm PROFESSIONAL 3,0 l, hall, alumiinium, Eva Solo
39,56 €
ES202033
Leivavorm PROFESSIONAL 1,75 l, hall, alumiinium, Eva Solo
34,61 €
ES202032
Leivavorm PROFESSIONAL 1,35 l, hall, alumiinium, Eva Solo
39,56 €
ES202031

Leiva- ja leivapannid - omatehtud leiva ja muude magusate või hapukate koduste küpsetiste jaoks

Mis on leiva- ja leivapannid?

Leivapannid, mida tavaliselt nimetatakse leivaküpsetuspannideks, on tavaliselt ristkülikukujulised ja sügavate seintega, mis võimaldavad taina kerkimist. Need on mõeldud eelkõige leiva küpsetamiseks, kuid neid võib kasutada ka mitmesuguste muude roogade, näiteks lihapraadide, sidrunikastme, terrina, banaanileiva ning mitmesuguste leivakookide ja pasteetide küpsetamiseks.

Mida peaksite leiva- ja leivapanni ostmisel arvestama?

  • Suurus: Otsustage, millist tüüpi leiba kavatsete kõige sagedamini küpsetada. Veebisaidil Kulina leiate traditsioonilised kõrge kupliga leivapannid, pikemad või lühemad leivapannid, samuti silikoonist vormid baguettide või kuklite jaoks.
  • Materjal: Alumiinium, malm, silikoon ja keraamika on populaarsed materjalid, mida kasutatakse leivapannide valmistamiseks.
  • Omadused: Perforeeritud augud soodustavad õhuringlust, mis tagab krõbedama kooriku, ja kate hoiab leiva kenasti ruudukujulisena.

Regulaarseks leiva ja leivakookide küpsetamiseks on Kulina saadaval mitmesuguseid leivapaneele tipptasemel kaubamärkidelt, nagu näiteks de Buyer, Emile Henry, Eva Solo ja Lékué. Paljudel meie leivapannidel on mittekleepuv kate, mis muudab leiva või koogi pannilt eemaldamise lihtsamaks.

Milline on ideaalne leivapann leiva jaoks?

Leiva küpsetamisel tuleb kasutada sobivat panni, et leib küpseks ühtlaselt ja moodustuks suurepärane väliskoor. Leiva küpsetamiseks on spetsiaalselt mõeldud kõrge servaga leiva- või leivapann, mis võimaldab leival kerkida. Järjepideva kuumutamise ja lihtsa eemaldamise tagamiseks kasutage alumiiniumterasest, mittekleepuvat leivapanni. Kaanega leivapann takistab teie leiva kerkimist, mille tulemuseks on ühtlase struktuuriga ja sügava kuldse koorikuga ruudukujuline leib.

Kas leiva küpsetamiseks on soovitav kasutada metallpanni?

Enamiku pagarite jaoks on eelistatud küpsetusmeetodiks metallpannid. Metallist leivapannid juhivad soojust kergesti ja kiiresti, võimaldades soojuse liikumist läbi panni ja seejärel tainasse, mis aitab küpsetada leibu ühtlasemalt.

Kas oled valmis hakkama leiba küpsetama? Protsessi lihtsustamiseks võite kasutada professionaalset leiva- ja leivapanni, mis on pärit Kulina'i ulatuslikust professionaalsete küpsetusvahendite kollektsioonist.