odpocet
1 päeva pärast
1 tunni pärast
45 minuti pärast
57 sekundi pärast

Leivanoad

Kuva filtrid
Kuva filtrid
Sorteeri
14 kaupu kokku
20 cm - 20 cmKustuta filtrid
Leivanuga PROFESSIONAL "S" 20 cm, Zwilling
100 €
ZW31026201
Leivanuga CLASSIC IKON 20 cm, Wüsthof
125 €
WU416620
Leivanuga IKON 20 cm, Wüsthof
188 €
WU496620
Leivanuga PRO 20 cm, Zwilling
104 €
ZW38406201
Leivanuga GOURMET 20 cm, Wüsthof
52,69 €
WU1035045720
Leivanuga CLASSIC 20 cm, Wüsthof
104 €
WU4149
Leivanuga KINEO 20 cm, WMF
–20 %
Leivanuga KINEO 20 cm, WMF
Veebis laos 3 pcs
46,79 €
58,49 €
Promo
WM1896186032
Leivanuga ICE FORCE K2320414 20 cm, roostevaba teras, Tefal
–20 %
12,86 €
16,08 €
Promo
TEFK2320414
Kokanuga ICE FORCE K2320214 20 cm, roostevaba teras, Tefal
–20 %
14,47 €
18,09 €
Promo
TEFK2320214
Leivanuga ELEVATE 10533 20 cm, Joseph Joseph
28,70 €
JS10533
Leivanuga TRIGONO 25 cm, hõbedane, roostevaba teras, Stelton SN350
Leivanuga TWIN POLLUX 20 cm, Zwilling
64,46 €
ZW30726201

Leiva- ja saianoad: täpne lõikamine ilma vaevata

Leiva- ja saianoad on disainitud nii, et need lõikaksid hõlpsasti läbi nii krõbeda kooriku kui ka pehme sisu, ilma et see deformeeruks. Nende nugade iseloomulik tunnus on pikk saagjas servaga tera, mis tagab puhtad ja ühtlased lõiked.

Meie soovitus
Loe ka
->
nuz na chleba
Mille järgi valida leivanuga?
Me aitame teil leida parameetrid, mille alusel valida selline kondiitrinuga, mis teile ideaalselt sobib.

Leiva- ja kondiitrinugade omadused

  • Saagjas serv – lõikab tõhusalt läbi kõva kooriku ja pehme sisu seda kokku surumata.
  • Pikk tera – võimaldab lõigata ka suuremaid pätsikesi või erineva suurusega küpsetisi.
  • Ergonoomiline käepide – tagab lõikamisel mugava ja turvalise haarde.

Parimad leivaterade kaubamärgid

Kvaliteetse leivaterade valimisel on oluline keskenduda tunnustatud tootjatele, kes ühendavad traditsioonilise käsitöö kaasaegse tehnoloogiaga:

  • WÜSTHOF – Saksa kaubamärk, millel on üle 200 aasta pikkune traditsioon ja mis on tuntud oma täpse töötluse ja kvaliteetse terase kasutamise poolest. Nende leivaterad on populaarsed nii kodu- kui ka professionaalsete kokkade seas.
  • GÜDE Solingen – pereettevõte Saksamaalt Solingenist, mis toodab käsitsi sepistatud nuge ühest terasetükist. Nende leivaterasid hinnatakse nende teravuse ja pika eluea tõttu.
  • Forged – seda kaubamärki iseloomustavad käsitsi sepistatud noad ainulaadse disainiga. Forged leivanoad ühendavad traditsioonilised käsitööoskused kaasaegse disainiga, muutes need mitte ainult funktsionaalseks tööriistaks, vaid ka esteetiliseks köögiaktsendiks.

Nõuanded leiva- ja saiatera valimiseks

  • Tera pikkus – ideaalne on 20–25 cm pikkune tera, mis võimaldab mugavalt lõigata erinevaid pagaritooteid.
  • Materjal – kõrgekvaliteediline roostevaba teras tagab pika eluea ja korrosioonikindluse.
  • Käepide – ergonoomiline kuju ja libisemiskindlate materjalide kasutamine suurendavad ohutust ja mugavust töötamisel.