odpocet
3 päeva pärast
23 tunni pärast
47 minuti pärast
2 sekundi pärast

Leivanoad

Kuva filtrid
Kuva filtrid
Sorteeri
12 kaupu kokku
20 cm - 20 cmKustuta filtrid
Leivanuga CLASSIC IKON 20 cm, Wüsthof
125 €
WU416620
Leivanuga ICE FORCE K2320414 20 cm, roostevaba teras, Tefal
16,08 €
TEFK2320414
Leivanuga TRIGONO 25 cm, hõbedane, roostevaba teras, Stelton SN350
Leivanuga KINEO 20 cm, WMF
Leivanuga KINEO 20 cm, WMF
Veebis laos 3 pcs
58,49 €
WM1896186032
Leivanuga GOURMET 20 cm, Wüsthof
52,69 €
WU1035045720
Leivanuga PRO 20 cm, Zwilling
104 €
ZW38406201
Leivanuga CLASSIC 20 cm, Wüsthof
104 €
WU4149
Kokanuga ICE FORCE K2320214 20 cm, roostevaba teras, Tefal
18,09 €
TEFK2320214
Leivanuga ELEVATE 10533 20 cm, Joseph Joseph
28,70 €
JS10533
Leivanuga IKON 20 cm, Wüsthof
188 €
WU496620

Leivanuga - nuga igasse kööki

Mis teeb noast leivanoa?

Leivanõel on pikk, hammastatud teraga nuga. See on tavaliselt üsna paindlik ja piisavalt õrn, et hoida leiba puutumatuna, kuid samas ka viilutada. Hammastatud tera võimaldab lõigata pehmet leiba ja läbida selle kooriku ilma sakiliste servadeta ning ilma leiba purustamata ja lamedaks löömata. Seda tüüpi nuga on üks kolmest hädavajalikust noast igas köögis - vaata meie ülimat juhendit noa ostmise kohta siit.

Kulina leiate kvaliteetseid roostevabast terasest leivanuge, mida toodavad usaldusväärsed kaubamärgid nagu Wusthof, Zwilling või WMF. Võite valida ka Hollandi kaubamärgi Forged sepistatud leivanuge või vaadata meie kõige paremini müüdavaid leivanuge siit.

Milleks kasutatakse leivanuga?

Leivanõel on väga mitmekülgne ja seda võib kasutada mitte ainult leiva lõikamiseks. Tänu oma hammastatud terale sobib see ideaalselt nii pehmete kookide (biskviit) kui ka tihedate kookide (kookide), kõigi puuviljade ja kõva koorega köögiviljade - tomatite, ananasside, kõrvitsate, arbuuside jne - lõikamiseks.

Kuidas teritada leivanuga?

Nuga leiba tuleb teritada, kuid seda ei pea teritama nii tihti kui kokanuga. Automaatset hammastatud noa teritajat ei ole olemas, seega peate seda tegema käsitsi. Hammastatud teraga noa teritamiseks on vaja keraamilist või terasest teritusvarda. Võtke oma leivanõel, asetage see vardale ja liigutage seda paar korda üles-alla. Seda tuleb teha hammaste kaupa kogu noa ulatuses, viies varras ettevaatlikult läbi iga hammaslõike. Võite viia oma noa ka spetsialisti juurde.

Kuidas hoolitseda oma leivanoa eest?

Kui soovite, et teie leivanõel kestaks kaua, järgige kindlasti neid lihtsaid nugade puhastamise ja hoiustamise reegleid:

  • noad on sageli nõudepesumasinas pestavad, kuid soovitame puhastada nuga käsitsi, kuna nõudepesuvahendid võivad kahjustada terasetera pinda
  • kui noal on puidust käepide, ärge pange seda nõudepesumasinasse
  • puust käepideme kuivamise vältimiseks õlitage need regulaarselt linaõli või mesilasvahaga
  • hoidke oma nuga eraldi, et terad ei muutuks tuhmiks. Kasutage noaplokki või nugade kohvrit
  • teritage oma nuga regulaarselt