odpocet
1 päeva pärast
1 tunni pärast
11 minuti pärast
15 sekundi pärast

Leivanoad

Kuva filtrid
Kuva filtrid
Sorteeri
6 kaupu kokku
Güde Solingen Kustuta filtrid
210901 6 nuz na chleba kappa 21 cm stribrna gude
132 €
GUDE43021
211000 nuz na chleba alpha bricole di venezia 32 cm hneda gude
315 €
GUDEV43132RL
211009 1 nuz na chleba alpha pom 32 cm cerna gude
268 €
GUDE143132RL
210949 nuz na chleba alpha oak 32 cm hneda gude
285 €
GUDEE43132RL
210916 5 d431 26 white
202 €
GUDED43126
210982 nuz na chleba synchros 32 cm hneda gude
301 €
GUDES43132RL

Leiva- ja saianoad: täpne lõikamine ilma vaevata

Leiva- ja saianoad on disainitud nii, et need lõikaksid hõlpsasti läbi nii krõbeda kooriku kui ka pehme sisu, ilma et see deformeeruks. Nende nugade iseloomulik tunnus on pikk saagjas servaga tera, mis tagab puhtad ja ühtlased lõiked.

Meie soovitus
Loe ka
->
nuz na chleba
Mille järgi valida leivanuga?
Me aitame teil leida parameetrid, mille alusel valida selline kondiitrinuga, mis teile ideaalselt sobib.

Leiva- ja kondiitrinugade omadused

  • Saagjas serv – lõikab tõhusalt läbi kõva kooriku ja pehme sisu seda kokku surumata.
  • Pikk tera – võimaldab lõigata ka suuremaid pätsikesi või erineva suurusega küpsetisi.
  • Ergonoomiline käepide – tagab lõikamisel mugava ja turvalise haarde.

Parimad leivaterade kaubamärgid

Kvaliteetse leivaterade valimisel on oluline keskenduda tunnustatud tootjatele, kes ühendavad traditsioonilise käsitöö kaasaegse tehnoloogiaga:

  • WÜSTHOF – Saksa kaubamärk, millel on üle 200 aasta pikkune traditsioon ja mis on tuntud oma täpse töötluse ja kvaliteetse terase kasutamise poolest. Nende leivaterad on populaarsed nii kodu- kui ka professionaalsete kokkade seas.
  • GÜDE Solingen – pereettevõte Saksamaalt Solingenist, mis toodab käsitsi sepistatud nuge ühest terasetükist. Nende leivaterasid hinnatakse nende teravuse ja pika eluea tõttu.
  • Forged – seda kaubamärki iseloomustavad käsitsi sepistatud noad ainulaadse disainiga. Forged leivanoad ühendavad traditsioonilised käsitööoskused kaasaegse disainiga, muutes need mitte ainult funktsionaalseks tööriistaks, vaid ka esteetiliseks köögiaktsendiks.

Nõuanded leiva- ja saiatera valimiseks

  • Tera pikkus – ideaalne on 20–25 cm pikkune tera, mis võimaldab mugavalt lõigata erinevaid pagaritooteid.
  • Materjal – kõrgekvaliteediline roostevaba teras tagab pika eluea ja korrosioonikindluse.
  • Käepide – ergonoomiline kuju ja libisemiskindlate materjalide kasutamine suurendavad ohutust ja mugavust töötamisel.