odpocet
4 päeva pärast
1 tunni pärast
40 minuti pärast
46 sekundi pärast

Lihanoad

Kuva filtrid
Kuva filtrid
Sorteeri
26 kaupu kokku
Nikerdamisnuga CLASSIC IKON 12 cm, Wüsthof
104 €
WU4086012
215804 spikovaci nuz all star 10 cm cerne logo zwilling
–42 %
33,17 €
57,49 €
ZW1020437
Liha viilutamisnuga CLASSIC 10 cm, Wüsthof
78,89 €
WU406610
Liha viilutamisnuga 12 cm, must, Victorinox
27,69 €
VN5200312
Liha viilutamisnuga CLASSIC 9 cm, Wüsthof
72,59 €
WU406609
Liha viilutamisnuga TWIN CHEF 2 10 cm, Zwilling
27,73 €
ZW34910101
Liha viilutamisnuga PROFESSIONAL "S 10 cm, Zwilling
65,45 €
ZW31020101
Liha viilutamisnuga FOUR STAR 10 cm, Zwilling
52,09 €
ZW31070101
Liha viilutamisnuga TWIN GOURMET 10 cm, Zwilling
25,48 €
ZW31620100
Liha viilutamisnuga TWIN GRIP 10 cm, Zwilling
11,70 €
ZW38720100
Liha viilutamisnuga TWIN GRIP 9 cm, kollane, Zwilling
9,74 €
ZW38091081
Liha viilutamisnuga GOURMET 12 cm, Wüsthof
31,69 €
WU1035048112
Liha viilutamisnuga TWIN GRIP XS 9 cm, Zwilling
11,70 €
ZW38601090
210904 spikovaci nuz kappa 10 cm stribrna gude solingen
80 €
GUDE76410
211003 spikovaci nuz alpha bricole di venezia 10 cm hneda gude solingen GUDEV76410
Liha viilutamisnuga TWIN GRIP 10 cm, türkiissinine, Zwilling ZW38160100
Liha viilutamisnuga TWIN GRIP 10 cm, roheline, Zwilling
9,74 €
ZW38094101
210961 spikovaci nuz alpha oak 13 cm hneda gude solingen
94 €
GUDEE76413
Liha viilutamisnuga 10 cm, Zwilling
72,70 €
ZW38400101
210976 m764 10
91 €
GUDEM76410
211021 spikovaci nuz alpha pom 13 cm cerna gude solingen
70 €
GUDE176413
Liha viilutamisnuga CLASSIC IKON 9 cm, Wüsthof
94 €
WU408609
Liha viilutamisnuga CLASSIC LINE 10 cm, WMF
27,49 €
WM1874536030
210928 6 d764 10 white
107 €
GUDED76410
Up
Veel tooteid

Pardinad - lihatükkide lihtne viilutamine

Mis on sparranõel?

Spoonimisnuga, mida kutsutakse ka "viilimisnoaks", on õhuke, sileda ja suurepärase lõikekvaliteediga nuga, mille terav 17 cm tera on terav. See on ideaalne nuga:

  • punase liha või kodulindude viilutamine
  • toore või keedetud filee peeneks viilutamine
  • ühtlase paksusega viilude lõikamine
  • larding

Veebilehel Kulina leiad professionaalsed sparraveitsid Zwilling, Wusthof või WMF, mis on valmistatud vastupidavast kvaliteetsest roostevabast terasest.

Kuidas toimub spoonimine?

Pardeldamine on kulinaarne tehnika, mida kasutatakse suurte lihatükkide valmistamiseks. See hõlmab pikkade rasvaribade kudumist liha sisse spetsiaalse nuga, mida nimetataksepitsinõelaks. Tänu maandumisele, kui rasv küpsetamise käigus sulab, on praad või ribid niiskemad, pehmemad ja maitsvamad.

Kui olete rasva ribad ära lõiganud, pange seapekk enne seapekkide valmistamist sügavkülma - ribasid on lihtsam liha sisse panna, kui need on tahkestunud.

Kuidas hoolitseda oma sparranõela eest?

Kööginoad on üsna suur investeering, nii et kui soovite, et teie noa kestaks kaua, järgige kindlasti neid lihtsaid reegleid, kuidas oma noad puhastada ja hoiustada:

  • noad on sageli nõudepesumasinas pestavad, kuid soovitame puhastada nuga käsitsi, kuna nõudepesuvahendid võivad kahjustada terasetera pinda
  • kui noal on puidust käepide, ärge pange seda nõudepesumasinasse
  • puust käepideme kuivamise vältimiseks õlitage need regulaarselt linaõli või mesilasvahaga
  • hoidke oma nuga eraldi, et terad ei muutuks tuhmiks. Kasutage noaplokki või nugade kohvrit
  • teritage oma nuga regulaarselt noateritaja abil

Kui valmistate oma köögis sageli liha, võite vaadata ka meie konditustamis- ja fileerimisnugade valikut.