Lihanoad

24 items total
Liha viilutamisnuga CLASSIC 10 cm, Wüsthof
78,90 €
WU406610
Liha viilutamisnuga CLASSIC 9 cm, Wüsthof
72,56 €
WU406609
Liha viilutamisnuga CLASSIC IKON 9 cm, Wüsthof
94 €
WU408609
Liha viilutamisnuga IKON 12 cm, Wüsthof
167 €
WU498612
Liha viilutamisnuga IKON 9 cm, Wüsthof
157 €
WU498609
Liha viilutamisnuga GOURMET 12 cm, Wüsthof
31,70 €
WU1035048112
Liha viilutamisnuga FOUR STAR 8 cm, Zwilling
57,52 €
ZW31070081
Liha viilutamisnuga 10 cm, Zwilling
78,15 €
ZW38400101
Liha viilutamisnuga ALPHA OAK 13 cm, pruun, Güde
94 €
GUDEE76413
Liha viilutamisnuga ALPHA BRICOLE DI VENEZIA 10 cm, pruun, Güde GUDEV76410
Liha viilutamisnuga DELTA GRENADILL 10 cm, pruun, Güde GUDED76410
Liha viilutamisnuga CLASSIC LINE 10 cm, WMF
30,10 €
WM1874536030
Liha viilutamisnuga TWIN GRIP XS 9 cm, Zwilling
11,70 €
ZW38601090
Liha viilutamisnuga TWIN GOURMET 10 cm, Zwilling
27,57 € –5 %
26 €
ZW31620100
Liha viilutamisnuga KAPPA 10 cm, hõbedane, Güde
80 €
GUDE76410
Liha viilutamisnuga 12 cm, must, Victorinox
42,45 €
VN5200312
Liha viilutamisnuga ALPHA MIKARTA 10 cm, punane, Güde
91 € –29 %
64,20 €
GUDEM76410
Liha viilutamisnuga TWIN GRIP 10 cm, roheline, Zwilling ZW38094101
Liha viilutamisnuga GOURMET 10 cm, Zwilling
37,09 € –17 %
30,60 €
ZW36110101
Nikerdamisnuga CLASSIC IKON 12 cm, Wüsthof
104 €
WU4086012
Liha viilutamisnuga TWIN CHEF 2 10 cm, Zwilling
27,60 €
ZW34910101

Pardinad - lihatükkide lihtne viilutamine

Mis on sparranõel?

Spoonimisnuga, mida kutsutakse ka "viilimisnoaks", on õhuke, sileda ja suurepärase lõikekvaliteediga nuga, mille terav 17 cm tera on terav. See on ideaalne nuga:

  • punase liha või kodulindude viilutamine
  • toore või keedetud filee peeneks viilutamine
  • ühtlase paksusega viilude lõikamine
  • larding

Veebilehel Kulina leiad professionaalsed sparraveitsid Zwilling, Wusthof või WMF, mis on valmistatud vastupidavast kvaliteetsest roostevabast terasest.

Kuidas toimub spoonimine?

Pardeldamine on kulinaarne tehnika, mida kasutatakse suurte lihatükkide valmistamiseks. See hõlmab pikkade rasvaribade kudumist liha sisse spetsiaalse nuga, mida nimetataksepitsinõelaks. Tänu maandumisele, kui rasv küpsetamise käigus sulab, on praad või ribid niiskemad, pehmemad ja maitsvamad.

Kui olete rasva ribad ära lõiganud, pange seapekk enne seapekkide valmistamist sügavkülma - ribasid on lihtsam liha sisse panna, kui need on tahkestunud.

Kuidas hoolitseda oma sparranõela eest?

Kööginoad on üsna suur investeering, nii et kui soovite, et teie noa kestaks kaua, järgige kindlasti neid lihtsaid reegleid, kuidas oma noad puhastada ja hoiustada:

  • noad on sageli nõudepesumasinas pestavad, kuid soovitame puhastada nuga käsitsi, kuna nõudepesuvahendid võivad kahjustada terasetera pinda
  • kui noal on puidust käepide, ärge pange seda nõudepesumasinasse
  • puust käepideme kuivamise vältimiseks õlitage need regulaarselt linaõli või mesilasvahaga
  • hoidke oma nuga eraldi, et terad ei muutuks tuhmiks. Kasutage noaplokki või nugade kohvrit
  • teritage oma nuga regulaarselt noateritaja abil

Kui valmistate oma köögis sageli liha, võite vaadata ka meie konditustamis- ja fileerimisnugade valikut.