Lihanoad

20 items total
Liha viilutamisnuga CLASSIC 10 cm, Wüsthof
Sale
79 € –10 %
71,10 €
WU406610
Liha viilutamisnuga CLASSIC IKON 9 cm, Wüsthof
Sale
94 € –10 %
84,60 €
WU408609
Liha viilutamisnuga KAPPA 10 cm, hõbedane, Güde
Sale
80 € –23 %
61,20 €
GUDE76410
Liha viilutamisnuga CLASSIC 9 cm, Wüsthof
Sale
73 € –10 %
65,70 €
WU406609
Liha viilutamisnuga ALPHA OAK 13 cm, pruun, Güde
Sale
94 € –19 %
75,65 €
GUDEE76413
Liha viilutamisnuga ALPHA POM 13 cm, must, Güde
Sale
70 € –22 %
54,57 €
GUDE176413
Liha viilutamisnuga IKON 12 cm, Wüsthof
Sale
167 € –10 %
150 €
WU498612
Liha viilutamisnuga IKON 9 cm, Wüsthof
Sale
157 € –10 %
141 €
WU498609
Liha viilutamisnuga FOUR STAR 8 cm, Zwilling
Sale
57,52 € –32 %
38,59 €
ZW31070081
Liha viilutamisnuga TWIN GRIP XS 9 cm, Zwilling
Sale
18,70 € –15 %
15,89 €
ZW38601090
Liha viilutamisnuga GOURMET 12 cm, Wüsthof
Sale
32 € –10 %
28,80 €
WU1035048112
Liha viilutamisnuga 10 cm, Zwilling
Sale
78,15 € –34 %
51,30 €
ZW38400101
Liha viilutamisnuga FOUR STAR 10 cm, Zwilling
Sale
57,52 € –27 %
41,85 €
ZW31070101
Liha viilutamisnuga TWIN GRIP 10 cm, Zwilling
Sale
11,70 € –20 %
9,35 €
ZW38720100

Pardinad - lihatükkide lihtne viilutamine

Mis on sparranõel?

Spoonimisnuga, mida kutsutakse ka "viilimisnoaks", on õhuke, sileda ja suurepärase lõikekvaliteediga nuga, mille terav 17 cm tera on terav. See on ideaalne nuga:

  • punase liha või kodulindude viilutamine
  • toore või keedetud filee peeneks viilutamine
  • ühtlase paksusega viilude lõikamine
  • larding

Veebilehel Kulina leiad professionaalsed sparraveitsid Zwilling, Wusthof või WMF, mis on valmistatud vastupidavast kvaliteetsest roostevabast terasest.

Kuidas toimub spoonimine?

Pardeldamine on kulinaarne tehnika, mida kasutatakse suurte lihatükkide valmistamiseks. See hõlmab pikkade rasvaribade kudumist liha sisse spetsiaalse nuga, mida nimetataksepitsinõelaks. Tänu maandumisele, kui rasv küpsetamise käigus sulab, on praad või ribid niiskemad, pehmemad ja maitsvamad.

Kui olete rasva ribad ära lõiganud, pange seapekk enne seapekkide valmistamist sügavkülma - ribasid on lihtsam liha sisse panna, kui need on tahkestunud.

Kuidas hoolitseda oma sparranõela eest?

Kööginoad on üsna suur investeering, nii et kui soovite, et teie noa kestaks kaua, järgige kindlasti neid lihtsaid reegleid, kuidas oma noad puhastada ja hoiustada:

  • noad on sageli nõudepesumasinas pestavad, kuid soovitame puhastada nuga käsitsi, kuna nõudepesuvahendid võivad kahjustada terasetera pinda
  • kui noal on puidust käepide, ärge pange seda nõudepesumasinasse
  • puust käepideme kuivamise vältimiseks õlitage need regulaarselt linaõli või mesilasvahaga
  • hoidke oma nuga eraldi, et terad ei muutuks tuhmiks. Kasutage noaplokki või nugade kohvrit
  • teritage oma nuga regulaarselt noateritaja abil

Kui valmistate oma köögis sageli liha, võite vaadata ka meie konditustamis- ja fileerimisnugade valikut.