magustoidukahvlid

1 items total

Magustoiduvahvlid - võtke oma magustoidust täiuslik tükk

Mis on magustoiduvahvlid ja milleks neid kasutatakse?

Magustoiduvahvlid on spetsiaalsed söögiriistad, mis on tavaliselt väiksemad kui tavalised söögivarbad ning millel on peenemad ja veidi lühemad piigid, et neid saaks kasutada täpsemalt väikeste toidukoguste lõikamisel või odavate söögikohtade pihustamiseks. Neid kasutatakse magustoitude ja muude magusate toitude, sealhulgas puuviljasalatite, pirukate, tortide ja kookide tarbimiseks.

Dessertivarbadel võib olla ka käepidemel dekoratiivne kujundus, mis lisab lauakatmisele klassitunnet. Kahvlid on saadaval sellistest materjalidest nagu roostevaba teras.

Magustoiduvahvlitega saab lisaks magustoidule süüa ka muid väikseid toite, näiteks eelroogasid, eelroogasid või koorikloomi. Need on paindlikud söögiriistad, mida saab kasutada nii ametlikes kui ka mitteametlikes olukordades, sealhulgas õhtusöögi pidudel.

Samuti võite vaadata meie magustoidutaldrikuid, tordialuseid ja tordiservereid kogu elegantse magustoidukogemuse jaoks.

Kuhu paned sa laua katmisel magustoidukahvel ?

Ametlikus lauas asetatakse magustoidukahvel tavaliselt söögitaldrikkohale, horisontaalselt taldriku põhja suhtes, nii et teravikud on suunatud paremale. Kui kasutatakse ka magustoidulusikat, asetatakse see paremale poole magustoidukahvel, lusika kauss on suunatud vasakule ja lusika käepide on paralleelselt toidulaua käepidemega magustoidukahvel.

Kui magustoidu serveerimiseks kasutatakse kooki- või kondiitritahvlit, võib selle paigutada horisontaalselt magustoidutaldrik üle või magustoidulusika vasakule küljele. Koogi- või kondiitrivarda piigid peaksid olema suunatud vasakule ja käepide paremale.

Oluline on märkida, et lauakatmise traditsioonid võivad piirkonniti ja kultuuriti erineda, seega on alati hea mõte kontrollida kohalikke tavasid, et tagada nõuetekohane etikett.

Mis vahe on kahvel ja magustoidukahvel?

A kahvel magustoidukahvel ja magustoidukahvel eristatakse eelkõige nende suuruse, kuju ja kasutusotstarbe järgi.

Lauavahvlid, mis on suuremad kui magustoiduvahvlid ja millel on pikemad ja laiemad kihvad, et aidata lõikamist ja odaotamist, on valmistatud suuremate toidukoguste käsitsemiseks. Neid esitatakse tavaliselt koos peamiste roogadega, nagu liha, kodulinnuliha ja köögiviljad.

Magustoiduvahvlid on seevastu täpsemad väikeste toidukoguste lõikamisel või torkimisel, sest need on väiksemad kui lauavahvlid ning nende terad on õhemad ja mõnevõrra lühemad. Need on valmistatud spetsiaalselt magustoitude ja muude magusate toitude, näiteks puuviljasalatite, pirukate, tortide ja kookide söömiseks.

Milliseid kahvleid leian veebilehelt Kulina?

Veebisaidil Kulinaon saadaval mitmesuguseid kahvleid, millel kõigil on oma kindel otstarve. Mõned kõige tüüpilisemad sordid on järgmised:

  • Kahvel - See on kõige sagedamini kasutatav kahvlitüüp, mida kasutatakse söögi söömiseks laua taga. Tavaliselt on sellel neli hammast ja pikk käepide.
  • Magustoidukahvel - Sellel kahvlil on lühemad kihvad ja see on väiksem kui kahvel. See on mõeldud kasutamiseks magustoitude, sealhulgas kookide, pirukate ja kondiitritoodete valmistamiseks.
  • Serveerimiskahvel - Sellel kahvlil on pikad kihvad, mida kasutatakse suurte roogade, näiteks pajaroogade või salatite serveerimiseks.