mõõdutopsid

1 items total
Mensuur LOFT BAR, WMF
Akce Sticker
29,40 € –14 %
Mensuur LOFT BAR, WMF
Veebis laos (>5 pcs)
25 €
WM0600126030

Jiggerid - täpne aksessuaar teie kokteilide jaoks

Mis on kokteilijiggerid?

Kokteilijiggerid on mõõteriistad, mida kasutatakse baarmenis väikeste koguste vedelate komponentide täpseks mõõtmiseks ja jookidesse valamiseks. Tavaliselt koosnevad need kahest erinevas mahus väikesest koonusest, mis on omavahel ühendatud, üks kummaski otsas.

Veebisaidil Kulina leiate mitmeid mõõtetopsid sellistelt tuntud tootjatelt nagu Rosendahl ja WMF.

Mis vahe on ühekordsete ja kahekordsete jiggerite vahel?

Põhiline erinevus ühe- ja kahekordsete jiggerite vahel on nende konstruktsioon ja tööpõhimõte. Mõlemad on baariseadmed, mida kasutatakse vedelate koostisosade mõõtmiseks ja valamiseks kokteilide valmistamisel.

Üksikjigger on lihtne, sirgete külgedega mõõtetass, millel on vaid üks kamber vedeliku säilitamiseks ja doseerimiseks. Täpse valamise ja mõõtmise tagamiseks on seintel sageli sisemised mõõtmed.

Topeltjigger sisaldab kahte erineva suurusega kambrit, mis mahutavad ja mõõdavad erinevaid koguseid vedelikku. Need on praktilisemad kui ühekordsed žiggerid, sest need võimaldavad baarmenidel mõõta erinevaid vedelikukoguseid kiiremini ja ilma vahendeid vahetamata.

Lisaks žiggerile võite vajada ka muid baarmeni tööriistu, seega vaadake kindlasti meie baarilusikate, baarmenikomplektide ja muude baarmeni tööriistade kollektsioone. Ja kui olete fantaasiakokteilide fänn või kui otsite elegantset kingitust, siis peaksite sirvima ka meie kokteiliklaaside ja pikkade joogiklaaside kollektsiooni, et leida stiilseid klaase oma jookide nautimiseks.

Miks on oluline kasutada mõõtetopsid?

Kokteilijiggeri kasutamine on oluline mitmel põhjusel:

Järjepidevus - Jigger tagab, et iga koostisosa lisatakse iga kord jooki segades ühesuguses koguses. See on eriti oluline baarides ja söögikohtades, kus sama jooki võib valmistada mitu baarmeni.

Täpsus - Jigger tagab, et iga koostisosa on õigesti doseeritud, välistades üle- või alatäitmise. Sellest sõltub nii joogi maitse kui ka kangus.

Tõhusus - kuna ei ole vaja mõõta silmadega või kasutada mõõtelusikaid, aitab žiggeri kasutamine muuta kokteilivalmistamise protsessi kiiremaks.