2 items total

Muud köögitööriistad - kokka nagu proff

Mis on köögitööriistad?

Köögitööriistad, nagu te ilmselt hästi teate, on käeshoitavad seadmed, mida kasutatakse köögis peamiselt toidu valmistamiseks - kõik need leiate veebilehelt Kulina, kategooria köögitehnika alt, kuid meil on siin kategooria all ka täiendavaid köögitööriistu, mis lihtsustavad toiduvalmistamist, küpsetamist, puhastamist ja hoiustamist. Isegi kõige lihtsamad tööd, nagu pastatükkide sõelumine või kuivainete mõõtmine, võivad olla keerulised ilma sobivate köögiseadmete ja -vahenditeta, seega veenduge, et olete kogunud kõik vajalikud vahendid. Võite lugeda ka meie ostujuhendit 10 hädavajaliku köögi kohta siit.

Meie köögitööriistade kollektsioonis on kõike alates mezzalunadest kuni lihtsate instrumentideni nagu käärid. Veebisaidil Kulina saate kõik oma köögi varustamiseks vajalikud tarvikud sellistelt tippmarkidelt nagu WMF, Zwilling, Eva Solo, , jne.

Milliseid köögitööriistu on olemas ja milleks need on mõeldud?

Veebilehel Kulina on saadaval suur valik köögitööriistu, millest mõned on loetletud allpool:

  • Purgi avajad: Need lõikavad läbi purgi kaane, et avada see.
  • Koorijad: Koorija on köögivahend, mida kasutatakse puu- ja köögiviljade väliskesta või kooriku vaevata eemaldamiseks.
  • Köögikäärid: Neid mitmeotstarbelisi tööriistu kasutatakse köögis mitmesugusteks töödeks, sealhulgas liha lõikamiseks, maitsetaimede lõikamiseks ja pakendite avamiseks.
  • Lihamulgid: Neid kasutatakse liha lamedamaks või pehmemaks löömiseks.
  • Veeretamisnõelad: Need on vahendid taina lamedaks surumiseks ja rullimiseks küpsetamiseks või praadimiseks.
  • Mürsud: Neid tööriistu kasutatakse toidu, eriti vürtside ja maitsetaimede peenestamiseks ja jahvatamiseks.
  • Flambeerimisvahend: Neid kasutatakse näitlikul kulinaarsel meetodil, mille käigus põletatakse alkoholipõhiseid vedelikke toidu maitsestamiseks ja esitlemiseks.
  • Aurukotid: Neid kasutatakse köögiviljade, mereandide või muude toitude aurutamiseks, asetades need korvi üle keeva vee.
  • Köögitangid on samuti mitmeotstarbeline köögivahend, mida kasutatakse mitmesuguste toitude hoidmiseks, pööramiseks ja serveerimiseks.
  • Mezzalunas: Neid kahe käega kasutatavaid kumerat nuga kasutatakse maitsetaimede, köögiviljade ja muude esemete lõikamiseks.
  • Lõpuks, meil on grillvardad on pikad puidust/metallist vardad, mida kasutatakse liha- või köögiviljaroogade keermestamiseks ja küpsetamiseks.