30 items total
Serveerimispann PROFIRESIST 24 cm, WMF
120 € –20 %
95 €
WM1756346411
Mittenakkuv pann PROFI RESIST 28 cm, WMF
138,60 €
WM1756286411
Hautamispann PROFIRESIST 28 cm, WMF
148,40 €
WM1756486411
Wokipann 36 cm, roostevaba teras, WMF
180 € –15 %
152,30 €
WM0753576380
Wokipann MULTIPLY 28 cm, roostevaba teras, WMF
168,30 €
WM0753506040
Praepann DURADO 28 cm, WMF
Praepann DURADO 28 cm, WMF
Veebis laos (>5 pcs)
152,40 €
WM748406021
Serveerimispann PROFI RESIST 28 cm, WMF
138,60 €
WM1756386411
Praepann GOURMET PLUS 28 cm, matt roostevaba teras, WMF
110 € –6 %
102,90 €
WM0728286031
Mittenakkuv pann DURADO 24 cm, WMF
92 € –22 %
71 €
WM0748246021
Hautamispann PERMADUR PREMIUM 28 cm, WMF
120 € –21 %
94 €
WM0576484291
Mittenakkuv pann PERMADUR PREMIUM 20 cm, WMF
101,97 €
WM0576204291
Serveerimispann STEAK PROFI 24 cm, WMF
117,02 €
WM1771346021
Universaalne pann Profi, 20 cm, WMF
69 €
WM790306991
Mittenakkuv pann SPEED PROFI PRO 28 cm, WMF
162,10 €
WM1771286021
Mittenakkuv pann SPEED PROFI PRO 24 cm, WMF
110 € –20 %
87 €
WM1771246021
Grillpann DURADO 28 x 28 cm, WMF
120 € –20 %
95 €
WM0748446021
Serveerimispann STEAK PROFI 28 cm, mittenakkuv, WMF
140 € –17 %
115 €
WM1771386021
Mittenakkuv pann PERMADUR PROFI 24 cm, WMF
103 €
WM0775244021
Mittenakkuv pann PERMADUR 24 cm, WMF
100 € –16 %
83,76 €
WM0576244291
Up
More products

Pannid - kuidas õiget valida?

Pannid, just nagu ka potid ja noad, on kohustuslik köögitarvikud. Kui mõtlete, millist panni tõesti vaja läheb, millised pannid on parimad ning milline on parim panni materjal, siis vaadake, mille teie jaoks valmis pannud oleme või vaadake siit meie täielikku pannide juhist .

Kööki õige panni ostmine oleneb mitmest faktorist, näiteks millist toitu tavaliselt valmistate, kui tihti süüa teete, millist potti kasutate, milline on teie toiduvalmistamise stiil või mitmele inimesele tavaliselt süüa teete. Aga, kui tahate osta kööki baasvarustust, siis peaksite alustama järgneva 4 panniga:

4 kohustuslikku panni igasse kööki:

  1. väike pann praemunadele, munapudrule, kõrvitsaseemnete röstimiseks salati jaoks või muude väikeste einete või ülesannete jaoks, mis köögis ette võib tulla
  2.  universaalne praepann  teie pere jaoks sobiva suurusega
  3. mittenakkuv pann delikaatsemate toitude jaoks nagu munad, krepid, pannkoogid, köögiviljad, kana ja kala, mida saab küpsetada keskmisel ja madalal kuumusel
  4.  sügav küpsetuspann  toitudele nagu risoto, hautise stiilis road ja potiroad (hautised, karri jne.).

Nagu ütlesime oleneb teie kööki õigete pannide valimine ka sellest, mida tavaliselt toiduks valmistate. Ostke malmist grillpann, kui armastate grillitud köögivilju või steike. Valige krepi- või pannkoogipann, kui teie pere nädalavahetuseti tavaliselt magusat hommikusööki naudib. Ja kui olete Aasia toidu austaja, siis peaksite ostma  vokipanni,  mis on kiirpraadimisel äärmiselt kasulik.

Millise brändi pannid on parimad?

Kulinast leiate palju kõrgekvaliteedilisi kööginõude brände ja preemiumpannide tootjaid. Väga oluline on valida usaldusväärne pannitootja, sest kõrgekvaliteedilised materjalid mõjutavad nii panni vastupidavust kui teie kulinaarse eksperimendi tulemusi. Kulinas olemasolevate brändide seast leiate hästituntud tootjad nagu De Buyer, Woll, Ballarini, Zwilling, WMF, Fiskars, Petromax ning Mauviel. Võite valida üksiku panni või terve eri suurusega komplekti.

Kuidas panne hooldada?

Kui olete raha investeerinud kõrgekvaliteedilisse panni, siis peaksite selle eest hoolitsema viisil, mis tagab selle pika ja tervisliku kasutusaja. Kuidas panni hooldada? Järgige neid lihtsaid reegleid, et sellega kokkamist veel pikka aega nautida:

  • ärge kasutage mittenakkuvatel pannidel metallist söögiriistu,
  • peske oma panni alati käsitsi, ärge kasutage pesuvahendeid ega kõvasid harju,
  • kuivatage kohe pärast pesemist,
  • vältige suuri veetemperatuuri muutuseid (ärge pange kunagi kuuma panni külma vee alla),
  • proovige vältida happelist toitu ja aerosooli kujul küpsetusspreisid,
  • tõeliselt kinni jäänud toidu ning raskesti eemaldatavate plekkide korral hõõruge veidikese jämesoola ning õliga, loputage ja pühkige puhtaks,
  • katke pann pärast kuivatamist õhukese õlikihiga,
  • hoiustage oma panne õigesti.