odpocet
2 päeva pärast
8 tunni pärast
24 minuti pärast
14 sekundi pärast
Kuva filtrid
Kuva filtrid
Sorteeri
469 kaupu kokku
Serveerimispann TITANIUM 32 cm, titaan, WOLL
119 €
WL832N
Wokipann DIAMOND LITE 34 cm, titaan, WOLL
119 €
WL1034DPS
215729 neprilnava panev slip let ceramic 20 cm stribrna nerezova ocel eva solo ES260020
Praepann MINERAL B PRO 28 cm, teras, de Buyer
110 €
DB568028
Grill TITANIUM NOWO 28 x 28 cm, induktsioonile, eemaldatav käepide, WOLL WL16281IL
Pannkoogipann MINERAL B 27 cm, teras, de Buyer
67,99 €
DB561203
Krepipann MINERAL B 24 cm, teras, de Buyer
52,99 €
DB561524
Steigipann MINERAL B 28 cm, teras, de Buyer
93,99 €
DB561628
Praepann MINERAL B 12 cm, de Buyer
28,49 €
DB561212
Wokipann 36 cm, roostevaba teras, WMF
–15 %
153 €
180 €
WM0753576380
Wokipann MULTIPLY 28 cm, roostevaba teras, WMF
–15 %
146 €
172 €
WM0753506040
Wokipann PRIMA MATERA 32 cm, vask, de Buyer
969 €
DB624732
Mittenakkuv pann PROFI RESIST 28 cm, WMF
–15 %
108 €
128 €
WM1756286411
Mittenakkuv pann PROFIRESIST 28 cm, koos pööramisseadmega, WMF
–15 %
108 €
128 €
WM1756289990
Praepann MINERAL B 32 cm, teras, de Buyer
104 €
DB561032
Hautamispann PRIMA MATERA 24 cm, induktsioonile, vask, de Buyer DB623624
Praepann MULTI MOSAIC 28 cm, hõbedane, roostevaba teras, Eva Solo ES246628
Universaalne pann PROBOND 32 cm, roostevaba teras, Hestan
330 €
HEST31576
Up
Veel tooteid

Pannid - kuidas õiget valida?

Pannid, just nagu ka potid ja noad, on kohustuslik köögitarvikud. Kui mõtlete, millist panni tõesti vaja läheb, millised pannid on parimad ning milline on parim panni materjal, siis vaadake, mille teie jaoks valmis pannud oleme või vaadake siit meie täielikku pannide juhist .

Kööki õige panni ostmine oleneb mitmest faktorist, näiteks millist toitu tavaliselt valmistate, kui tihti süüa teete, millist potti kasutate, milline on teie toiduvalmistamise stiil või mitmele inimesele tavaliselt süüa teete. Aga, kui tahate osta kööki baasvarustust, siis peaksite alustama järgneva 4 panniga:

4 kohustuslikku panni igasse kööki:

  1. väike pann praemunadele, munapudrule, kõrvitsaseemnete röstimiseks salati jaoks või muude väikeste einete või ülesannete jaoks, mis köögis ette võib tulla
  2.  universaalne praepann  teie pere jaoks sobiva suurusega
  3. mittenakkuv pann delikaatsemate toitude jaoks nagu munad, krepid, pannkoogid, köögiviljad, kana ja kala, mida saab küpsetada keskmisel ja madalal kuumusel
  4.  sügav küpsetuspann  toitudele nagu risoto, hautise stiilis road ja potiroad (hautised, karri jne.).

Nagu ütlesime oleneb teie kööki õigete pannide valimine ka sellest, mida tavaliselt toiduks valmistate. Ostke malmist grillpann, kui armastate grillitud köögivilju või steike. Valige krepi- või pannkoogipann, kui teie pere nädalavahetuseti tavaliselt magusat hommikusööki naudib. Ja kui olete Aasia toidu austaja, siis peaksite ostma  vokipanni,  mis on kiirpraadimisel äärmiselt kasulik.

Millise brändi pannid on parimad?

Kulinast leiate palju kõrgekvaliteedilisi kööginõude brände ja preemiumpannide tootjaid. Väga oluline on valida usaldusväärne pannitootja, sest kõrgekvaliteedilised materjalid mõjutavad nii panni vastupidavust kui teie kulinaarse eksperimendi tulemusi. Kulinas olemasolevate brändide seast leiate hästituntud tootjad nagu De Buyer, Woll, Ballarini, Zwilling, WMF, Fiskars, Petromax ning Mauviel. Võite valida üksiku panni või terve eri suurusega komplekti.

Kuidas panne hooldada?

Kui olete raha investeerinud kõrgekvaliteedilisse panni, siis peaksite selle eest hoolitsema viisil, mis tagab selle pika ja tervisliku kasutusaja. Kuidas panni hooldada? Järgige neid lihtsaid reegleid, et sellega kokkamist veel pikka aega nautida:

  • ärge kasutage mittenakkuvatel pannidel metallist söögiriistu,
  • peske oma panni alati käsitsi, ärge kasutage pesuvahendeid ega kõvasid harju,
  • kuivatage kohe pärast pesemist,
  • vältige suuri veetemperatuuri muutuseid (ärge pange kunagi kuuma panni külma vee alla),
  • proovige vältida happelist toitu ja aerosooli kujul küpsetusspreisid,
  • tõeliselt kinni jäänud toidu ning raskesti eemaldatavate plekkide korral hõõruge veidikese jämesoola ning õliga, loputage ja pühkige puhtaks,
  • katke pann pärast kuivatamist õhukese õlikihiga,
  • hoiustage oma panne õigesti.