Praepannid

1 items total
Võre ahjunõu jaoks 36 x 28,5 cm, Eva Solo
29 €
ES202091

Ahjupannid – mitte ainult ahjupraadide või pidupäeva õhtusöökide valmistamiseks

Ahjupannid sobivad suurepäraselt inimestele, kes armastavad liha, kellel on suur pere või kutsuvad sõpru või pereliikmeid õhtusöögile – ja mitte ainult erilistel puhkudel. Ahjupanne saab kasutada erinevate kulinaarsete ülesannete täitmiseks ja kui hangite endale kvaliteetse toote, saate seda isegi järgmisele põlvkonnale edasi pärandada.

Mis vahe on ahjupannil ja küpsetuspannil?

Ahjupannid on tavaliselt suuremad ja raskemad. Need on mõeldud suurte liha- ja linnulihaportsjonite küpsetamiseks, valmistatud erinevatest materjalidest (paksemad) ja on sageli kaanega. Ahjuvormid sobivad suurepäraselt väiksemate toiduportsjonite, vormiroogade, lasanje ja muude roogade jaoks, mis ei vaja kaanega küpsetamist.

Milleks saate oma ahjupanne kasutada?

Ahjupann on väga mitmekülgne tööriist paljude erinevate roogade ja kulinaarsete ülesannete jaoks, näiteks:

    • linnuliha küpsetamine (pardi- või kanalihapraad)
    • singi röstimine
    • igat tüüpi ahjuliha küpsetamine
    • köögiviljade röstimine supi, pasteedi või õhtusöögi jaoks
    • ühepaja roogade (hautised, guljašš) valmistamine otse ahjus

Kulinas pakume teile laia valikut kvaliteetseid ahjupanne, mis on valmistatud usaldusväärsete tootjate poolt. Need erinevad suuruse ja kuju poolest (mõned on ovaalsed ja ristkülikukujulised) ja mõned on varustatud kaanega. Hea mõte on panustada kvaliteetsesse ahjupanni, sest need tarvikud jäävad sageli teie kööki kogu teie eluks ja antakse mõnikord ka edasi põlvest põlve. Vaadake meie ahjupanne sellistelt kaubamärkidelt, nagu WMF, Fissler või de Buyer ja veenduge, et saate oma vanaemalt hea retsepti!

Ja ahjupanni soetamisel ärge unustage osta ka kuumaalust ja pajakindaid a>, mis muudavad röstimise ohutuks – nii teile kui ka teie köögile. Ja kui soovite oma rooga otse laual serveerida, valige WMF-i ahjupann ja hankige endale sobiv puidust serveerimisalus, mis on kena alternatiiv klassikalisele kuumaalusele.