Pudrunuiad

9 items total
Kartulinui PROFI PLUS 29 cm, WMF
27,49 € –6 %
25,70 €
WM1871696030
Kartulinui DELTA, kokkupandav, Joseph Joseph
18,62 €
JS10161
Kartulinui PROFI PLUS, WMF
Kartulinui PROFI PLUS, WMF
Veebis laos (3 pcs)
27,72 €
WM1871386030
Kartulinui B BOIS, de Buyer
22,47 € –14 %
Kartulinui B BOIS, de Buyer
Veebis laos (3 pcs)
19,31 €
DB270103
Kartulinui EASY-MASH 20140, Joseph Joseph
12 €
JS20140
Kartulinui INGENIO K1181214, roostevaba teras, Tefal
19,48 €
TEFK1181214
Kartulinui NBA087 30 cm, roostevaba teras/bambus, punane, Pebbly PEBB3760132812076
Kartulinui PRO, roostevaba teras, Zwilling
32,33 € –13 %
28 €
ZW37160001

Kartulipüreed - parem viis oma köögiviljadega tegelemiseks

Miks on kartulipuder parim viis kartulite purustamiseks?

Kartulipuder on toiduvalmistamise vahend, mida kasutatakse keedetud pehmete köögiviljade, nagu kartulid, õunad või oad, purustamiseks. Võrreldes teiste purustamismeetoditega on kartulipüreega purustatud kartulid tavaliselt kohevamad ja kergema tekstuuriga, sest tööriista kasutamine vähendab kartuli rakust vabaneva tärklise kogust.

Veebisaidil Kulina saate valida erinevate kartulipeksurite vahel, mis pärinevad sellistelt tuntud tootjatelt nagu Joseph Joseph ja WMF.

Milliseid kahte tüüpi köögitööriistu kasutatakse kartulite purustamiseks?

Kaks peamist tüüpi kartulipeksu tüüpi on:

Tavaline kartulipuder: Traditsioonilistel kartulimasinatel on pikk käepide , mille otsas on metalltraadid keeratud ruudukujuliseks või pilukujuliseks pinnaks. Kartulid surutakse läbi võre või restplaadi, mis annab neile kartulipüree konsistentsi.

Kartulipeksjad/pressid: Kartulipeksja või kartulipress on omamoodi kartulipeksja, mis purustab kartulid kolvi ja perforeeritud plaadi abil. Kartulid pannakse pressimisseadme ülaosas asuvasse punkrisse ja seejärel vajutatakse kolbale, et suruda kartulid läbi perforeeritud plaadi. Selle tulemusel on kartulid pärast pressi pisikeste pooride läbimist õrna ja koheva tekstuuriga. Vaadake meie köögipresside pakkumist, kus on üks tore näide kartulipressist.

Kuigi mõlemad kartulipüreed purustavad kartuleid väga hästi, on nende tekstuur veidi erinev. Kreemjas ja kohevama tekstuuri saamiseks on eelistatud kartulipress, samas kui traadist kartulipuder on ideaalne tükeldatud või rustikaalse kartulipüree valmistamiseks.

Milleks saab veel kartulipeksu kasutada?

Kartulipeksurit saab köögis kasutada mitmel muul otstarbel kui ainult kartulipüree valmistamiseks. Mõned neist on küüslaugu purustamine, guacamole valmistamine, liha pehmendamine, konserveeritud või keedetud ubade purustamine, muude keedetud köögiviljade purustamine jne.

Lõpuks on kartulipeksja kasulik köögitarvik, mida saab kasutada mitmete muude ülesannete täitmiseks kui lihtsalt kartulite purustamiseks.

Ja kui teile meeldib keedetud kartul või muu köögivili, siis veenduge, et teil on hea köögiviljakoorija, et valmistada oma köögivilju sekundiga.