serveerimiskahvlid

2 items total

Serveerimiskahvel - kohustuslik mitmeotstarbeline serveerimisriistapuu

Mis on serveerimisvarbad?

Serveerimisvarbad on köögitarvikud , mis on spetsiaalselt mõeldud toidu serveerimiseks. Sõltuvalt kasutusotstarbest on neid eri kujul ja suuruses ning sageli on nad pikemad ja suuremad kui tavalised söögivarbad. Varbad, mida kasutatakse suupistete, oliivide, juustu või singi serveerimiseks, on seevastu üsna väikesed ja neil on kaks hammast

Serveerimisvarbaid kasutatakse tavaliselt toidu teisaldamiseks serveerimisnõudelt taldrikule või suuremate toidutükkide paigal hoidmiseks, kui neid lõigatakse või viilutatakse.

Veebisaidil Kulina on saadaval mitmesuguseid serveerimisvarbaid ja igal kahvli tüübil on unikaalsed omadused, mis muudavad teatud köögi või roa serveerimise lihtsamaks. Need serveerimisvarbad on käsitsi valitud sellistelt tuntud tootjatelt nagu Eva Solo, Nicolas Vahé, WMF, ja ZWILLING.

Serveerimisvarbade valmistamiseks võib kasutada roostevaba terast, bambust ja muid materjale. Need on vajalikud seadmed igas köögis või söögikohas ja kuuluvad sageli söögiriistade komplektidesse nii ametlike kui ka mitteametlike söögikordade jaoks.

Millised on serveerimisvarbade tüübid?

On mitmeid serveerimiskahvel sorte, millel kõigil on oma kindel funktsioon. Need on mõned tüüpilised näited:

  • Salatihark: See kahvel on valmistatud spetsiaalselt salatite ja muude toitude serveerimiseks, mis nõuavad kühveldamist, ning sellel on tavalisest kahvlist lühemad ja laiemad kihvad. Salatikahvlid on sageli osa salatilusikate komplektist.
  • Pasta kahvel: Pikkade, õhukeste, kergelt kumerate hammastega kahvel sobib suurepäraselt spagettide ja muude pikkade nuudlite keerutamiseks.
  • Kalahark: Sellel kahvlil on lai, lame pea ja pikad kihvad, mida kasutatakse kala serveerimiseks. Seda kasutatakse sageli koos kalanõuga ametlikel söögikohtadel. Palun vaadake meie kala- ja mereandide söögiriistade valikut.
  • Magustoiduhark: A magustoidukahvel, mis on tavalisest kahvlist väiksem, kasutatakse sageli magustoitude või väikeste taldrikute serveerimiseks. Sellel võiks olla väikese kumerusega piik, mis aitab teil hammustussuuruseid koguseid üles kühveldada.

Need on vaid mõned serveerimiskahvel sordid, mida saate osta meie veebisaidilt; on olemas ka täiendavaid sorte, mis on valmistatud konkreetsemate vajaduste või sündmuste jaoks.

Mis vahe on serveerimiskahvel ja söögivarbal?

Söögivars, mida nimetatakse ka kahvel, on tavalise suurusega kahvel, mida kasutatakse söögi söömiseks. Tavaliselt on sellel neli hammast ja pikk käepide. Söögivahvleid kasutatakse toidu taldrikult suhu viimiseks ja need on tavaliselt suuremad.